- 20 Mart 2015
- 280
- 77
- 18
- 35
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Veririm cnm ılgın için TSK ederim insan konuşunca rahatliyor çok sagollAz kalmış hadi inş vardır haber verirsin cnm
İnş cnm teşekkür ederimAnladim cnm inşallah kistin olusmamistir tekrar . hamile kalmissindirda o sana agri verir inşallah
Önemli değil cnm Allah gercekden nasip edeceği Zaman veriyo bnm 17.ayımda oldu sabır sadece zamanı vardır mutlaka iyi gecelerVeririm cnm ılgın için TSK ederim insan konuşunca rahatliyor çok sagoll
İyi geceler cnmÖnemli değil cnm Allah gercekden nasip edeceği Zaman veriyo bnm 17.ayımda oldu sabır sadece zamanı vardır mutlaka iyi geceler
Maşallah canım. 2li iyi çıkınca 3lüye gerek oluyor mu ben öyle bir şey duymuştum.
Sağol cnm iyiyim sen nasılsın?canım akıntın cok oluyormu ya bnm aşırı oluyorSelam guzel annisler nasillsnz
Sağol cnm iyiyim sen nasılsın?canım akıntın cok oluyormu ya bnm aşırı oluyor
Nerelisin cnm aslen sorma cnm benmde az kaldı içim yanıyo valaIyi olmaya calisiyorum ama yalnzlik uzuyor bzi..canim bazen cok oluyor bazen hic olmuyor..genelde disari ciktigimda oluyor...
Nerelisin cnm aslen sorma cnm benmde az kaldı içim yanıyo valabnde hep oluyor nedense
Nerelisin cnm aslen sorma cnm benmde az kaldı içim yanıyo valabnde hep oluyor nedense
Hayırlı aksamlar cnm iyiyim sen nasılsın bebişde iyi Arada Ağrı yapmasa daha iyi olacakda seninki Nasıl?hayirli aksamlar nasilsn bebesin nasil
Merhaba, iyi diyelim iyi olsun. Benim ilk aylardan itibaren kesede kanama vardı. Devam ediyor. Bu gün ilk ilaca başlamadan önceki gibi ağrılarım oluyor. İnşallah geçer. Onun dışında iyiyim çok şükür . Siz nasılsınız, bebişiniz nasıl?Slm hamislerr guzel annler nasil durumlariniz bebisleriniz nasil
Merhaba cnm 12.haftamda ögrendim 16.haftada kesin öğrenirim inş sen öğrendinmi?Merhaba bende gelebilirim demebu arada cinsiyet öğrenen varmi
Ya bilemiyorumki 12 haftalıkken Dr um kıza benzio bacak arası boş dedi ama net diyemem dediMerhaba cnm 12.haftamda ögrendim 16.haftada kesin öğrenirim inş sen öğrendinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?