2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Ya bilemiyorumki 12 haftalıkken Dr um kıza benzio bacak arası boş dedi ama net diyemem dedi smdi annemin şehrine geldim haftaya bir Dr a gidicem bakalım ne dicek...
Sana ne dedi Dr 12 haftalikken
Kız Dedi 2kere eminmisiniz dedim doktoruma emin olarak soyledı umarım değişmez

selam kızlar bende Kasım'da ikinci kez anne olucam inşallah..herkese sağ salim bebeğini kucağına almak nasip olsun.. şu an 12+5 teyiz geçen hafta dr um erkeğe benziyor dedi ,ilk yavrum da erkek çok kız istiyordum ama hayırlısı bakalım ne olacak

Benimde ikinci ve ilk çocuğum erkek 3 yasında su anda tam 15 haftalık oldu bebeğmde net bi şekilde cinsiyeti öğrenmek için sabırsızlanıyorum

Selam herkese, yeni gelenler hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın, alalım inşallhh

dün dr daydım 11+6 yız bugun,, genel kontroller şükür iyi, ikili test için haftaya salı başka bir hastaneye gidicem,, benim şikayetim 10, haftaya kadar bulantı kusma yönünden çok şükür rahat geçirmişken, 10. haftada başlayan ve hala devam eden sabah öğürtülerimmmm ve dün gece yattıktan sonra bulantı ile uyanıp, malesef ilk büyük istiframı gerçekleştirmem

DRa sordum bunu, bu hafta normalmi diye, idrar yolu enf. şüphelendi idrar tahlili ve kültürü istesi pzt. alıcam sonucu,,,

aranızda varmı aynı durumu yaşayan ???

Benimde yeni yeni başladı bulantim 10 haftalıkken bitmişti yine başladı bende gitcem ptesi ama idrar yolu enfeksiyonu migde bulantısı yapar ben ilk gençliğinde com çektim de nerdeyse tüm gebeliğin boyunca idrar yolu iltihabı vardı bol bol su içmek gerek...
Cinsiyeti öğrendnzmi

Umarım çıkmaz pzt. alcağım sonuçlarda enf..Napalım bunada şükür diyeceğiz, tüm hamileliğini böyle geçirenleri düşünerek.
Dün ben hiç sormadım cinsiyeti, ama dr kesin olmamakla birlikte erkeğe benziyor dedi,,,madem emin değilsin, bende sormamışım zaten niye söylüyorsun.. Hayırlısı ve sağlıklısı olsunda farketmiyecek nasılsa...

Sizin belli olmuştur artık?

Ben ptesi gidicem bakalım ne dicek su anda net bisey yok

Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.
Kızlar forumu gezinirken buldum bu yazıyı. Cinsiyeti belli olanlar usg görüntülerine bakıp doğrumu değilmi söyleyebilir mi. Şu an evde olmadığım için ben bakamıyorum.

Kızlar 14+5günlüğüm kasık agrınız oluyormu ara ara sol tarafıma gırıyor

Kızlar 14+5günlüğüm kasık agrınız oluyormu ara ara sol tarafıma gırıyor
Evet bende de çok oluyor her iki tarafta da damarlarım çekilir gibi. Normal bir durum karnımız genişlediğinden. Her şeyi sıkıntı yapmayın kendinize:)

arkadaşlar merhaba. uzun zamandır yazamıyorum. benim aşırı derecede iltihabım var peynir kesiği gibi ve sarı akıntı. bu ne ya delireceğim hamileliğimin başından beri bunu çekiyorum. bebeğime bişiy olacak diye çok korkuyorum

Mantar veya idrar yolu enfeksiyonundan olabilir. Kesinlikle doktoruna danışman ilaç alman gerekir. Bende de var. İdrar iltihabından dolayı ve bir türlü geçiremedim doğum yaklaşınca sıkıntı çıkarabilir kurtulmamız lazım. İhmal etme tatlım.

Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 12+2 hamileliğim var 2 li test yaptırdım haftaya belli olcak inş.Doktor erkeğe benziyo ama haftaya tekrar bakalım dedi .SAĞLIKLI OLUR İNŞALLAH :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…