- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 53
- 38
- Konu Sahibi minikamONUR
-
İnsalllah geçer ya sizin kaçıncı hafta su anBnde bugun saglık ocağına gittim kontrole idrar yollarımda enfeksıyon çıktı ilaca basladım umarım gecer biran önce
15+4 cnm inşallahİnsalllah geçer ya sizin kaçıncı hafta su an
2tane antibiyotik içiyorum bol su tüketiyorum inşallah kısa sürede kurtuluruziltihap bende hiç geçmiyor 16 haftalığım
Bazan bir hareket gibi hafif birseyler hissediyorum ama barsaklarim da olabilir diyorum asiri kabizlik cektigim ixin emin olamiyorum canim oyuzden 20. Haftalari bekliyorum hayirlisiylaBebişinizin hareketını hıssedıyormusunuz
Canim sende ben gibi zorluklarla dolu bir hamilelik yasiyorsun benim ilk 2 ay siddetli bobrek agrim ve iltihabim vardi duramaz haldeydim surekli ilac kullandim sonrasinda bas agrilari artik agliyorum dayanilmaz agrilar bikac kere burnumda kanadi parol disinda bisey kullanamiyorum ki oda fayda etmiyo..bunlarin ustune birde bana bisey mi olcak diye korkudan panik oldum artik mutsuz mutsuz dolanıyorum herkes hayatin tadini çıkarırken...bulantilarim hat safhada ve tum bunlarin ustune sekeri m surekli dusuyo halsizlikten nefes alamiyorum ...gercekten zor bi hamilelik geciriyorum bilmiyorum var mi benim gibi olan ...dogumdan korkmuyorum bu kadar zorluk yasadiktan sonraarkadaşlar merhaba. uzun zamandır yazamıyorum. benim aşırı derecede iltihabım var peynir kesiği gibi ve sarı akıntı. bu ne ya delireceğim hamileliğimin başından beri bunu çekiyorum. bebeğime bişiy olacak diye çok korkuyorum
Canim sende ben gibi zorluklarla dolu bir hamilelik yasiyorsun benim ilk 2 ay siddetli bobrek agrim ve iltihabim vardi duramaz haldeydim surekli ilac kullandim sonrasinda bas agrilari artik agliyorum dayanilmaz agrilar bikac kere burnumda kanadi parol disinda bisey kullanamiyorum ki oda fayda etmiyo..bunlarin ustune birde bana bisey mi olcak diye korkudan panik oldum artik mutsuz mutsuz dolanıyorum herkes hayatin tadini çıkarırken...bulantilarim hat safhada ve tum bunlarin ustune sekeri m surekli dusuyo halsizlikten nefes alamiyorum ...gercekten zor bi hamilelik geciriyorum bilmiyorum var mi benim gibi olan ...dogumdan korkmuyorum bu kadar zorluk yasadiktan sonra
Asiri agridan canim doktorlarin agzindan kerpetenle laf aliniyor zaten ...Burnun neden kaniyormus?
Evet bende anlamiyorum bu durumu paniklemeyelim diye bisey demiyorlar ama zaten normal birseyle gitmiyorsun yani zaten paniksin giderken halbuki aciklasalar belki rahatlayacagizAsiri agridan canim doktorlarin agzindan kerpetenle laf aliniyor zaten ...
MerhabaMerhaba Kasım anneleri,,, ikili testlerinizi yaptırdınızmı,,, çok şükür ben dün sonucu aldım, şimdilik normal
Benim yaşta biraz ileri olunca stresli bir bekleyişti geçen süre.
21-22 haftada detaylı ultrs. yaparız dedi...
Anormal bir durum olmadıkça bir sonraki randevumuz 1 ay sonra...
Popiş üzerinde oturur vaziyette olduğu içinrengimzde belli olmadı henüz...
Sağlık ocağından çok önce arayıp 17. haftada tetanoz aşısının ilk dozu için çağırmışlardı, (toplamda 3doz olacakmış)
Ancak ben gitmeyi düşünmüyorum, sizin düşünceleriniz nedir?
Kız senesi gibi görünüyor :) Geneli önceki yorumlarda kız yazmıstı sanırımHanımlar cinsiyeti 12.haftada öğrenmiştim dun 16+4de kız olacagı kesinleşti:)20.haftada 3lü tarama testi yapalım dedim yaptırıcam sanırım siz öğrendinizmi cinsiyetleri bu sene kız senesi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?