2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Bnde bugun saglık ocağına gittim kontrole idrar yollarımda enfeksıyon çıktı ilaca basladım umarım gecer biran önce

bende çok korkuyorum kızlar şimdiden psikolojim bozuldu bide bitmek bilmeyen şikayetlerim var ki Allah yardımcımız olsun hepimizin

enfeksiyon sorunu maalesef bende de olmuştu ama sonra doktorum 2 adet fitil verdi şuan iyiyim. akıntı devam ediyor ama kaşıntı ve o rahatsız edici koku çok şükür bitti diyebilirim. bu perşembe kontrolüm var , belki minnakımız bize cinsiyetini gösterir :)

Canim sende ben gibi zorluklarla dolu bir hamilelik yasiyorsun benim ilk 2 ay siddetli bobrek agrim ve iltihabim vardi duramaz haldeydim surekli ilac kullandim sonrasinda bas agrilari artik agliyorum dayanilmaz agrilar bikac kere burnumda kanadi parol disinda bisey kullanamiyorum ki oda fayda etmiyo..bunlarin ustune birde bana bisey mi olcak diye korkudan panik oldum artik mutsuz mutsuz dolanıyorum herkes hayatin tadini çıkarırken...bulantilarim hat safhada ve tum bunlarin ustune sekeri m surekli dusuyo halsizlikten nefes alamiyorum ...gercekten zor bi hamilelik geciriyorum bilmiyorum var mi benim gibi olan ...dogumdan korkmuyorum bu kadar zorluk yasadiktan sonra

Burnun neden kaniyormus?

Akintisi olan arkadasim bende de var o hatta arada icinde kanimsi birseylerde oluyordu doktoruma defalarca anlatmaya calistim ama ustunde durmamisti sonra baska doktora gittim oda ustunde durmadi ama rutin diyerek kan idrar testi yapti bakteri cikinca kultur istedi.. meger baya koloni olusmus sonra antibiyotik verdilwr iki kutu 2 hafta sonra ilclr bittikten 48 sat sonra gene kultur yaptirdim bu kez ureme gorulmedi dedi ama ben ara ara baktirtacagim.
Akintim yine var akintinin artnasi normal diyorlar ama enfeksiyon riskine karsi test yaptirmakta fayda var. Dr.a sorunca tabi gebelik boyunca tekrarlama riski var demisti. Kasilmalar varsa dr.u aksatmayin soyleyin kramp kasilma gibi sorunlarinizi muhakkak.. birde dr. Um disarda wcye girersen suyunu kullanma dedi pecete ile sil (ph i uygun islak mendil ve pecete) evde dus al demisti simdi dikkat ediyorum.. gecmis olsun herkese. Saglikli hamilelikler diliyorum hepinize

Asiri agridan canim doktorlarin agzindan kerpetenle laf aliniyor zaten ...
Evet bende anlamiyorum bu durumu paniklemeyelim diye bisey demiyorlar ama zaten normal birseyle gitmiyorsun yani zaten paniksin giderken halbuki aciklasalar belki rahatlayacagiz Cok gecmis olsun cnm 4. Aydan sonra rahatliyormusuz oyle diyorlar ama gormeden bilemeyiz umarim biran once kurtulursun bu tatsiz durumdan <3

Merhaba Kasım anneleri,,, ikili testlerinizi yaptırdınızmı,,, çok şükür ben dün sonucu aldım, şimdilik normal

Benim yaşta biraz ileri olunca stresli bir bekleyişti geçen süre.

21-22 haftada detaylı ultrs. yaparız dedi...

Anormal bir durum olmadıkça bir sonraki randevumuz 1 ay sonra...
Popiş üzerinde oturur vaziyette olduğu için rengimzde belli olmadı henüz...

Sağlık ocağından çok önce arayıp 17. haftada tetanoz aşısının ilk dozu için çağırmışlardı, (toplamda 3doz olacakmış)
Ancak ben gitmeyi düşünmüyorum, sizin düşünceleriniz nedir?

Merhaba

Çok şükür benimde ikili taramam temiz çıktı. Darısı diğer tetkiklerimizin başına. Bana 2 li için gittiğimde kıza benziyor ama kesin değil öyle ilan edecek kadar dedi. Bakalım ayın 31 de ne diyecekler. Tetanoz aşısını ilk gebeliğimde ben yaptırmıştım. Hemde toplam 5 doz var onun için kart veriyorlar. Oradaki listeyi tamamladım. Toplam 5 doz yaptırdım. Hayatım boyunca birdaha gerek kalmayacak yaptırmama. Kolunda biraz ağrı yapıyor ama bence yaptır. Ne olur ne olmaz. Bazı doktorlar yaptır diyor bazıları yaptırma. Bu tetonozdaki amaç doğumda kullanılan aletlerde herhangi bir pas vs gibi kötü birşey varsa hastalık yapmasını engelliyor diye biliyorum. Şimdilerde malum özel olsun devlet olsun ne olacağı belli olmuyor. Bu benim nacizane fikrim. Hayırlısı ile bebişinizi kucanıza alırsınız inşallah.

Hanımlar cinsiyeti 12.haftada öğrenmiştim dun 16+4de kız olacagı kesinleşti:)20.haftada 3lü tarama testi yapalım dedim yaptırıcam sanırım siz öğrendinizmi cinsiyetleri bu sene kız senesi sanırım

Hanımlar cinsiyeti 12.haftada öğrenmiştim dun 16+4de kız olacagı kesinleşti:)20.haftada 3lü tarama testi yapalım dedim yaptırıcam sanırım siz öğrendinizmi cinsiyetleri bu sene kız senesi sanırım
Kız senesi gibi görünüyor :) Geneli önceki yorumlarda kız yazmıstı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…