- 24 Mart 2015
- 258
- 117
- 53
- 38
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Kız senesi gibi görünüyor :) Geneli önceki yorumlarda kız yazmıstı sanırım
Hanımlar cinsiyeti 12.haftada öğrenmiştim dun 16+4de kız olacagı kesinleşti:)20.haftada 3lü tarama testi yapalım dedim yaptırıcam sanırım siz öğrendinizmi cinsiyetleri bu sene kız senesi sanırım
Ben 2 li taramayı yaptırdım canım. Çok şükür temiz çıktı. 3 lü içinde gideceğim. Bana gerek yok demediler. Oğlumdada 2 li ve 3lüyü yaptırmıştım.12 HAFTADA %70 erkek olma olasılığı daha yuksek dedi, ,iki ayrı dr,,
ancak son görüşmede 2li testin sonucunu almaya gittiğimizde(başka bir dr) ayaklar kapalı popiş üstü oturduğu için birşey diyemedi.... Siz ikili testi yaptırmadan direk 3lü testimi yaptırmayı düşünüyorsunuz, drmu öyle önerdi....
Bizim şükür 2li normak çıkınca 3lüye gerek kalmadı
20-22 hafta detaylı ultrasan yaparız dedi...
Yok cnm 2liyi yaptırdım ben 3lüde kararsızdım onuda yaptırcam 20.haftada12 HAFTADA %70 erkek olma olasılığı daha yuksek dedi, ,iki ayrı dr,,
ancak son görüşmede 2li testin sonucunu almaya gittiğimizde(başka bir dr) ayaklar kapalı popiş üstü oturduğu için birşey diyemedi.... Siz ikili testi yaptırmadan direk 3lü testimi yaptırmayı düşünüyorsunuz, drmu öyle önerdi....
Bizim şükür 2li normak çıkınca 3lüye gerek kalmadı
20-22 hafta detaylı ultrasan yaparız dedi...
Koş geldin aramıza. İnşallah bir şey çıkmaz canım. Sanada hayırlı doğumlarKızlar iyi akşamlar bende yeni katıldım aranıza :) öncelikle herkese hayırlı sağlıklı doğumlar..Bu sene bende kız senesi die duydum ama benim erkek ve 2. Oğlum kız olsun die çok istedim ama olsun hayırlısı böyleymiş. Ben 12.hafta da 2li testi mi yaptırdım bişey çıkmadı çok şükür 2li de bişey çıkmayınca 3lü yapmıyorlar bildiğim kadarıyla 16.hafta da da 4lü testimi yaptırdım inş bunda da bişey Çıkmaz
Hoşbuşdum :) teşekkür ederim..hepimize hayırlı sağlıklı doğumlarKoş geldin aramıza. İnşallah bir şey çıkmaz canım. Sanada hayırlı doğumlar
Kizlar burun kanaması yaşayan var mi..
Benimde 2. gebeliğim canım. Çok nadir hissediyorum. Dediğin gibi 16. haftayı bekliyorum bendeKasım Annelerii ,,, minnakların hareketlerini hisseden oldumu??
,,, benim 2. gebeliğim olmasına rağmen hala bir şey hissedemedim...
Bugun 15. hafta bitiyor, umarım 16 da artık minik dokunuşları hissederimmmm...
Canım çevrendeki doğum hikayelerine kulağını kapat birkere. Herkesin bünyesi ağrıya dayanması vs vs.. bunlar hep farklı. Örneğin ben 12 saat sonra doğum yaptım arkadaşım 7cm açılma ile ağrısız gitmiş anlatabildim mi? Her kesin bünyesi farklı. Kalbini ferah tut. Bol bol yürü ve merdiven çık. Bu arada normal doğum için imkanlarını zorla. Emin ol pişman olmazsın. Hayırlı doğumlar şimdidenherkese selam:)
öncelikle rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. biz daha cinsiyetini öğrenemedik randevumuz 10 haziranda. benim korkum doğum. kendim için değil de bebeğim için endişeleniyorum. çevreden filan duyuyoruz doğum hikayalerini. doğum anı anne için önemli fakat bebek için daha önemli olduğunu okumuştum. o sebeple kuruntuluyum epey:) Allah hepimize yardım etsin inşşalah. peki siz doğum için ne düşünüyorsunuz? normal mı sezaryen mi?
İlk gebelikte öyle oluyor canım. En kısa zamanda o güzel tekmeleri hissedersin inşallah17.haftadayım ilk gebeliğim hissetmiyorum 20.haftayı bekliyorum yakın Zaman'da hissederim umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?