2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Bizde henuz öğrenemedik...10 haziranda bizimde randevumuz bakalım ozaman öğreniriz belki...
İlk doğumumu hep normal istedim en başından beri,, çook şükür kısmet oldu, normal yaptımm..
Şimdi de inşallah yine herşey yolunda gider ve yine normal doğum yapabilirim diye dua ediyorumm..
O ana herşeyi ile tanıklık etmek, ve sonrasında kucağınaza o mucizeyi aldığınızda,,, herkesten önce hemde,,
hiiç bir acı kalmıyor, o EŞSİZ mutluluğun yanında...
Sağlıkla kavuşun, kavuşalım hepimizz inaşallah :)

Merhabalar benimde ikinci hamileligim ve ikinci oglum olacak inşallah. Dogumdan hic mi hiç korkmuyorum. Biliyorum ki bebegimi kucagima aldığımda cektigim tüm acilar bitecek insallah. Allah bütün hamilelere kolay dogumlar nasip etsin

Kasım Annelerii ,,, minnakların hareketlerini hisseden oldumu??

,,, benim 2. gebeliğim olmasına rağmen hala bir şey hissedemedim...

Bugun 15. hafta bitiyor, umarım 16 da artık minik dokunuşları hissederimmmm...
Merhaba canım seninle hamilelik takvimimiz aynıymış :) ben bebisimin hareketlerini anlayabiliyorum kımıldıyor bazen, özellikle gece sessizlikte daha iyi anlıyorum ama tekme değil tabi baya hareketli bence

Kızlar mrb. Benim de 2.qebeliğim olmasına rağmen bi defa hissettim onun dışında daha hiç bişey hissetmiyorum 2.qebeliklerde erken hissedildiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilemem.. Bende ilk oğlum da normal istedim ama kısmet olmadı sezaryen oldum ama çook çook ta memnunum 2.qünü hemen ayağa kalktım 4 sene qeçti sezeeyan olalı hiç bir şekilde ne sızlama ne ağrı olmadı 2.de mecburen sezeryan olucak.. herkese hayırlı sağlıklı doğumlar kızlar....

Merhabalar bende ilk bebeğim saha önce 2 düşük oldu şuan rabbime şükür iyiyiz hepte böle gider inşallah bende sezeryan istiyorum :) ablamda sizin gbi 2 doğum yaptı biri 4 yıl oldu 2. 4 ay oldu mis gbi maşallahı var özeniyorum bende.

Valla doktorunu bulmak önemli cnm ben o kadar memnunum ki doktorum dan.. Normal de çok korkuyordum dikişten acaba qeçer mi nasıl diker filan die binde kimileri kaaç sene qelmesin rağmen dikişlerim ağrıyor der bende çok şükğr öle bişey olmadı inş senin de öle bişey olmaz hayırlı sağlıklı alırsın bebişini kucağına:)

tşk ederim nerede yaşıyosuunuz ben ank eğer aynı yer ise doktorunuza gidebilriim bende arayıştayım çünkü ablam istanbulda

Bende ist dayım malesef.. keşke yakın olsak ta söyleseydim.. çevrenden bi araştır soruştur bulursun muhakkak
:)) tşk ederim ya birde karnınız nezaman büyüdü yani ben şuan 16.haftaya girdim usg göre ama pek çıkmadı :) kıpırdama falanda hissedemiyorum öyle batmalar oluyo ara ara bazende nadirce seğerir gibi oluyo sadece.

Güzel anneler merhaba:) Bendede hala bulantı ve halsizlik devam ediyor 13. Haftamızda oğlumuz olacağını öğrendik,bu ilk bebeğim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Öncelikle Allah razı olsun demek istiyorum. Cevap içinde çok teşekkür ederim. Bir kitap okuyorum dogmamis bebeğin gizli yaşantısı diye güzel bir kitap tavsiye ederim orada bebeğin doğum anının çok önemli olduğunu ve nedenlerini yazmış. Halıyle ilgi çekici geliyor yazılan çizilen hersey hele yazan doktorsa iyice önemsiyoruz insan. Ben kendim için korkmuyorum gerçekten tek düşündüğüm bebegim o doğum esnasini güzel atlattı istiyorum. Malum hastaneler, Ebeleri, doktorlar umursamaz olabiliyorlar sanırım çekincem bu. Ama şu dediğini kesinlikle yapacağım "kimseyi dinlememek, kulak tikamak'' tecrübenize minnetle teşekkür ediyorum:) herkes bişey soyluyör allah ne nasip ettiyse onu yaşayacağız zaten di mi rahmin icindekinide bizide o bilir. Bizi Rabbimin rahmanligina merhametine emanet ediyorum doğuma girerken duanda unutma bizede et:) cevap için çok teşekkürler.

Dipnot: hep normal dogum istedim ama epidural li normal doğum da düşünüyorum kismet:)

Selam
Ne güzel tesadüf olmuş o zaman:) haber ederseniz çok mutlu olurum bakalım doktorlarimiza gösterecektir mi meleklerimiz:) inşallah bu doğumunuzda gönlünüzce olur Rabbimin Şafii isminden dilerim ki sağlıkla huzurla alırız kucağımiza emanetlerimızı xdoguma gitmeden bizim içinde dua edin inşallah. Ben de normal doğum istiyordum hep dediğiniz gibi o ana tanikliklik etmek, o mucizeyi hissetmek için. Ama epidural n. Dogum da düşünüyorum. Bakalım kısmet allah ne nasip ettiyse
Hayırlı aksamlar:)

Bende 18. Haftanın içindeyim daha yeni yeni belirmeye başladı ilk defa dün biri hamile misin die sormuştu hoşuma qitti:) iç karnımız qeniş demekki ondan pek belli olmuyordur..Bende hareketlerini çok hissediyorum bi defa hissettim o kadar ki 2. Hamileliğim olmasına rağmen yakında herşeyini Hissederiz inş çok qüzel bi duyqu çünkü:)

Güzel anneler merhaba:) Bendede hala bulantı ve halsizlik devam ediyor 13. Haftamızda oğlumuz olacağını öğrendik,bu ilk bebeğim Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..
Yakında azalır umarım ben de 2.hamileliğim 2 side erkek ama hiç bulantı filan olmadı çok şükür normalde kızlar yapar bulantı diolar ama bünye den bünyeye de değişiyor demekki.. amin inşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza

Darısı benim başıma olsun o zaman ne güzel bulantısız geçen günler:) biraz zayıf yapıda biriyim en ufak birşeyde halsiz düşerdim galiba birazda ondan

İnşallah Rabbim herkesinde bizimde kucağıımıza almayı nasip eder sağlıklı bir şekilde

Amin canım senide Allah kurtarsin off bende de aynı devam ediyor niye geçmiyor bu bulantilar gina geldi ya

16. Haftada son buluyor diyor doktorum valla gün sayar oldum bu bebişler bizi yorgun düşürdü
Ya hiç sorma onlar için herşeye değer ama bitkin dusuyorum sürekli bi hastalık hali birde bende kansızlık var felaket oda tetikliyor yinede daha iyi durumdayım en azından istahim açık Allah yardımcımız olsun bebisin cinsiyetini ogrendinmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…