2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Evet geçen hafta öğrendik oğlus geliyor:) senin belli oldu mu

Evet ya inş gosterir en çok korktuğum o yanı belli olsa da olmasa da yinede sana haber veririm
Bende bikere gittiğimde aç karnına gimiştim göremedi sonraki hafta gittim yani geçen gün :) öğrendik oğluşumuz olcakmış rabbimin izniyle inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatlı olur sonunda.

Bende bikere gittiğimde aç karnına gimiştim göremedi sonraki hafta gittim yani geçen gün :) öğrendik oğluşumuz olcakmış rabbimin izniyle inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatlı olur sonunda.
İnş canım gözün aydın inş bende gorebilirim ya oğlum yada kızım demek istiyorum artık ne olucak çok merak ediyorum ben tok giderim saat 3 te randevum bakalim nolucak, kaçıncı haftanda öğrendin ?

İnş canım gözün aydın inş bende gorebilirim ya oğlum yada kızım demek istiyorum artık ne olucak çok merak ediyorum ben tok giderim saat 3 te randevum bakalim nolucak, kaçıncı haftanda öğrendin ?
Tş ederim birde kafana takman çok normal bende öyleydim ama takma onlar biliyo nezaman gössterceğini benim ablam 5 bucuk aylıkken öğrenmişti

Evet okyanus diyorum ama karar veremedim yinede sizin fikirlerniz var mı
Okyanus mu çok değişik değilmi ben olsam daha farklı birşey koyardim mesela poyraz,ayaz bu tarz, oğlum olursa ben kızımız olursa eşim koyucak ben alper dusunuyorum kimseyi yormayan bir isim ama okyanus çocuğu zorlar gibime geliyor

:))) değişik olsun istiyorum bende .. Poyrazda çok klişe geliyo yani nebiliyim düşünüyorum ama kız olsaydı okyanus daha yakışırdı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…