- 10 Mart 2011
- 396
- 102
- 323
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Evet geçen hafta öğrendik oğlus geliyor:) senin belli oldu muYa hiç sorma onlar için herşeye değer ama bitkin dusuyorum sürekli bi hastalık hali birde bende kansızlık var felaket oda tetikliyor yinede daha iyi durumdayım en azından istahim açık Allah yardımcımız olsun bebisin cinsiyetini ogrendinmi ??
Harikaa bende pazartesi ogrenicem inşEvet geçen hafta öğrendik oğlus geliyor:) senin belli oldu mu
Ay hadi inşallah göstersin kendiniHarikaa bende pazartesi ogrenicem inş
Evet ya inş gosterir en çok korktuğum o yanıAy hadi inşallah göstersin kendiniöğrenelim
Bende bikere gittiğimde aç karnına gimiştim göremedi sonraki hafta gittim yani geçen gün :) öğrendik oğluşumuz olcakmış rabbimin izniyle inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatlı olur sonunda.Evet ya inş gosterir en çok korktuğum o yanıbelli olsa da olmasa da yinede sana haber veririm
İnş canım gözün aydın inş bende gorebilirim ya oğlum yada kızım demek istiyorum artıkBende bikere gittiğimde aç karnına gimiştim göremedi sonraki hafta gittim yani geçen gün :) öğrendik oğluşumuz olcakmış rabbimin izniyle inşallah hepimizin sağlıklı sıhhatlı olur sonunda.
hadi inşallah pembiş mi maviş mi belli olsun:) ona göre kıyafetler isimler:) şimdide bir isim telaşı aldı beni daha önce hiç düşünmemiştimEvet ya inş gosterir en çok korktuğum o yanıbelli olsa da olmasa da yinede sana haber veririm
hadi inşallah pembiş mi maviş mi belli olsun:) ona göre kıyafetler isimler:) şimdide bir isim telaşı aldı beni daha önce hiç düşünmemiştim[/QUOTE
Gönlümden erkek geçiyor ama bakalim Allah bilir, Ne koyacaksınız isim ay çok güzel telaşlar bunlar
Ben şuan 16+1 haftayım 15+4 te öğrendik cnm :)İnş canım gözün aydın inş bende gorebilirim ya oğlum yada kızım demek istiyorum artıkne olucak çok merak ediyorum ben tok giderim saat 3 te randevum bakalim nolucak, kaçıncı haftanda öğrendin ?
Tş ederim birde kafana takman çok normal bende öyleydim ama takma onlar biliyo nezaman gössterceğini benim ablam 5 bucuk aylıkken öğrenmiştiİnş canım gözün aydın inş bende gorebilirim ya oğlum yada kızım demek istiyorum artıkne olucak çok merak ediyorum ben tok giderim saat 3 te randevum bakalim nolucak, kaçıncı haftanda öğrendin ?
Ogrendigin hafta iyimiss:) bende 16. haftaya giriş yapıyorum ins benim doktorda görürBen şuan 16+1 haftayım 15+4 te öğrendik cnm :)
İnş canımOgrendigin hafta iyimiss:) bende 16. haftaya giriş yapıyorum ins benim doktorda görür
Ablanda catlamistir meraktan napsin zor vallaTş ederim birde kafana takman çok normal bende öyleydim ama takma onlar biliyo nezaman gössterceğini benim ablam 5 bucuk aylıkken öğrenmişti
Stres yapma sen o çok rahattıAblanda catlamistir meraktan napsin zor valla
Valla iyimis ben olcem meraktan aman napalim öyle yada böyle pazartesi gelcek, sen isim dusundunmu yavrunaStres yapma sen o çok rahattı
Evet okyanus diyorum ama karar veremedim yinede sizin fikirlerniz var mıValla iyimis ben olcem meraktan aman napalim öyle yada böyle pazartesi gelcek, sen isim dusundunmu yavruna
Okyanus mu çok değişik değilmi ben olsam daha farklı birşey koyardim mesela poyraz,ayaz bu tarz, oğlum olursa ben kızımız olursa eşim koyucak ben alper dusunuyorum kimseyi yormayan bir isim ama okyanus çocuğu zorlar gibime geliyorEvet okyanus diyorum ama karar veremedim yinede sizin fikirlerniz var mı
:))) değişik olsun istiyorum bende .. Poyrazda çok klişe geliyo yani nebiliyim düşünüyorum ama kız olsaydı okyanus daha yakışırdı sankiOkyanus mu çok değişik değilmi ben olsam daha farklı birşey koyardim mesela poyraz,ayaz bu tarz, oğlum olursa ben kızımız olursa eşim koyucak ben alper dusunuyorum kimseyi yormayan bir isim ama okyanus çocuğu zorlar gibime geliyor
Bencede kıza çok iyi olurr okyanus, ferah, duru,su bunlar güzel isimler aklımda bulunsun:))) değişik olsun istiyorum bende .. Poyrazda çok klişe geliyo yani nebiliyim düşünüyorum ama kız olsaydı okyanus daha yakışırdı sanki
Bu arada nerede yaşıyosunuz ?Bencede kıza çok iyi olurr okyanus, ferah, duru,su bunlar güzel isimler aklımda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?