- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Evrim, uzay nasil bunlarda iyi hemde cok yok etrafta:))) değişik olsun istiyorum bende .. Poyrazda çok klişe geliyo yani nebiliyim düşünüyorum ama kız olsaydı okyanus daha yakışırdı sanki
İstanbul ya siz ?Bu arada nerede yaşıyosunuz ?
Ablam istanbul ben ankara :) evet uzayıda düşündüm kuzey yani var isimde bakalım hayırlısı olsun da hakkıımızda yeter ki biraz daha zaman geçsin birbirimze haber verelim :)) normal mi düşünüyosunuz doğumu ben sezeryan düşünüyorum çünkü dha önce 2 kez düşük yaptım baya suni sancı verdiler 2.düşükte soğudumuştum doğumdan çocuktan falan 8 ay önceydi birde ablam 2 kes doğum yaptı sezeryan mis gibi maşşaallahı var bi kızı 4 yaşında bi kızıda 4 aylk yani 2.gün ayağa kalktı çok özeniyorum ondanİstanbul ya siz ?
Aynen birbirimizi durumlardan haberdar edelim hamilelik takvimimiz de ayniymis bizim :)) bende karar veremiyorm doktor normal derse doğurabilirmiyim korkuyorum epidural normal doğum olursa onu isterim o çok iyi diyor bi arkadaşım öyle doğurdu , o olmazsa komple anestezi li sezeryan istiyorum off ondanda korkuyorum sonrasi dusundurmuyor da beni doğum anı dusunduruyor ya uyanirsam yada ya uyanmazsam kafamda deli sorularAblam istanbul ben ankara :) evet uzayıda düşündüm kuzey yani var isimde bakalım hayırlısı olsun da hakkıımızda yeter ki biraz daha zaman geçsin birbirimze haber verelim :)) normal mi düşünüyosunuz doğumu ben sezeryan düşünüyorum çünkü dha önce 2 kez düşük yaptım baya suni sancı verdiler 2.düşükte soğudumuştum doğumdan çocuktan falan 8 ay önceydi birde ablam 2 kes doğum yaptı sezeryan mis gibi maşşaallahı var bi kızı 4 yaşında bi kızıda 4 aylk yani 2.gün ayağa kalktı çok özeniyorum ondan
Bu arada geçmiş olsun canım baya sıkıntılar yaşamışsin ama yüzünü güldürmus Allah şükürler olsunAblam istanbul ben ankara :) evet uzayıda düşündüm kuzey yani var isimde bakalım hayırlısı olsun da hakkıımızda yeter ki biraz daha zaman geçsin birbirimze haber verelim :)) normal mi düşünüyosunuz doğumu ben sezeryan düşünüyorum çünkü dha önce 2 kez düşük yaptım baya suni sancı verdiler 2.düşükte soğudumuştum doğumdan çocuktan falan 8 ay önceydi birde ablam 2 kes doğum yaptı sezeryan mis gibi maşşaallahı var bi kızı 4 yaşında bi kızıda 4 aylk yani 2.gün ayağa kalktı çok özeniyorum ondan
:)))) hahah varya ben 2 kere kürtaj oldum ikisindede anestezi istemedim ilki 10 dk sürmüştü 2. Daha kısa sürdü dayandım anesteziden çok korkuyorum o yüzden spinal olmak istiyorum ben ablam gibi yine :) belden aşşa uyuşsun hatta yanıma ablamıda istiyorum doğumdaAynen birbirimizi durumlardan haberdar edelim hamilelik takvimimiz de ayniymis bizim :)) bende karar veremiyorm doktor normal derse doğurabilirmiyim korkuyorum epidural normal doğum olursa onu isterim o çok iyi diyor bi arkadaşım öyle doğurdu , o olmazsa komple anestezi li sezeryan istiyorum off ondanda korkuyorum sonrasi dusundurmuyor da beni doğum anı dusunduruyor ya uyanirsam yada ya uyanmazsam kafamda deli sorularbirde hiç ameliyat olmadım bu yaşıma kadar hiç bilmiyorum bu topik tam bana göre
Tşk ederim kimseye yaşatmasın rabbim zor günlerdi bak az anlatayım sana ağustosta 6 yıl olcak evleneli ilkk 3.5 yıl korunduk sonra istedik dış gebe olmuş ve ikizmiş biri düştü biride tüpe tutunmaya çalışmış ama canlanmamıştı henüz işte çok şükür olsun ki tüpümü kurtardı devlet hastanesi özele gitmiştim özel dedi ki iç kanama başlamış hemen tüpü almamız lazım dedi çok ağladım sonra devlette tedavi ettiler tüpüme falan zarar gelmedi çok şükür kiBu arada geçmiş olsun canım baya sıkıntılar yaşamışsin ama yüzünü güldürmus Allah şükürler olsun
Sen çok cesaretlisin yine de maşallahin var anestezisiz kürtaj Allahım felaket, yarı baygıni bende dusundum onun içinde bel ağrısı yapıyor diyorlar ben zaten belden çok çekiyorum normalde de ağrır belim bide öyle yaptirirsam hiç pesimi bırakmaz diye korkuyorum onun dışında gayet güzel bi seçenek bi kere herşeyi görüyorsun bebisi ilk biz gorucez ama ne bilim doktora sormam lazım, bende terazi burcuyum 21 ekim biraz odlegim dir:)))) hahah varya ben 2 kere kürtaj oldum ikisindede anestezi istemedim ilki 10 dk sürmüştü 2. Daha kısa sürdü dayandım anesteziden çok korkuyorum o yüzden spinal olmak istiyorum ben ablam gibi yine :) belden aşşa uyuşsun hatta yanıma ablamıda istiyorum doğumdave bende korkuyorum herşeyden biraz benziyoruz sanki akrep burcuyum ben bebişlerimizde akrep olcak galiba ben 29 ekim doğum günüm ama 26 kasıma kadar akrwp daha sonra yaya geçiyo
Olsun uzun olsun içini döktün tatlım kolay şeyler deil bu yaşadıkların bak Allahtan devlet hastanesi tüpünü kurtarmış yoksa ne yapardın bide devlete kötü derlerTşk ederim kimseye yaşatmasın rabbim zor günlerdi bak az anlatayım sana ağustosta 6 yıl olcak evleneli ilkk 3.5 yıl korunduk sonra istedik dış gebe olmuş ve ikizmiş biri düştü biride tüpe tutunmaya çalışmış ama canlanmamıştı henüz işte çok şükür olsun ki tüpümü kurtardı devlet hastanesi özele gitmiştim özel dedi ki iç kanama başlamış hemen tüpü almamız lazım dedi çok ağladım sonra devlette tedavi ettiler tüpüme falan zarar gelmedi çok şükür kidaha sonra iç kanamayı durdurdular krtajj falan oldum işte .geçti atlattık ama 1 .5 2 yıla yakında bebek olmadı sonra oldu oda 9 10 haftalıkken kalbi durdu karnımda (sebebini bilmiyorum ama benim adetlerim düzensizdi doktor bana adet söktürücü verdi kan falan almadılar meğer ben 5 6 haftalık hamileymişim kanamam oldu leke leke hep birde fitil vermişti yani ilaç içtim saolsunlar neyse) ozaman suni sancıyla doğum yapar gibi sancı verdiler 8 9 saat çektim sonra kürtaj oldum ertesi gün taburcu rabbime şükreettim herzaman şimdide inşallah herşey yolunda gider hepimiz için hemde uzun oldu azıcık
Amin kuzum düşmanıma vermesin evet devletler özelden ddaha iyi ama sezeryan yasak zor durumda kalmayıncaOlsun uzun olsun içini döktün tatlım kolay şeyler deil bu yaşadıkların bak Allahtan devlet hastanesi tüpünü kurtarmış yoksa ne yapardın bide devlete kötü derlerölü bebeği doğurmak ne acı Allahım bir daha yasatmasin
Evet yasakmis yasak olmasa da gitmezdim yine de doğururken yanına kimseyi almiyorlar doğurduktan sonra bir odada kac tane hasta kalıyor zor yanı istediğin kimse gelemez bu yüzden özel tercihim ama ablanin hastane bana uzak yakın olsaydı orayı düşünebilirdim ben Anadolu yakasında oturuyorum o taa Avrupa da sen doğurmaya buraya gelebilirsin ama esin için zor olur değilmiAmin kuzum düşmanıma vermesin evet devletler özelden ddaha iyi ama sezeryan yasak zor durumda kalmayıncaBakalım napıcaZ keşke orada olsaydım ablamın doktoruda çok çok iyi biliyomusun bahçelievlerde safa hastanesinde doğum yaptı yarı özel mükeemmel
Evet bencede özel oda olcak bende yapamam zaten o şekilde o hastanede kaldığım zmanlarda bile kaç kişi bi odada sancı çekiyodukEvet yasakmis yasak olmasa da gitmezdim yine de doğururken yanına kimseyi almiyorlar doğurduktan sonra bir odada kac tane hasta kalıyor zor yanı istediğin kimse gelemez bu yüzden özel tercihim ama ablanin hastane bana uzak yakın olsaydı orayı düşünebilirdim ben Anadolu yakasında oturuyorum o taa Avrupa da sen doğurmaya buraya gelebilirsin ama esin için zor olur değilmi
Eşim girsin istiyorum ya aslinda kız kardeşim var o daha evli değil tecrübeli değil, annemi yada kaynanamida istemem eşim en iyisi elimi tutar destek olur bana ahh canım benimEvet bencede özel oda olcak bende yapamam zaten o şekilde o hastanede kaldığım zmanlarda bile kaç kişi bi odada sancı çekiyoduközel oda istemiştik özel odalar doluydu vermiyolardı çok zor ( orda doğum yapmayı bile düşündüm aynen eşim için zor olur oda zaten burda da elinden geleni yapıyo zaten kıyamam Allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi sen yanına birini istiyomusun doğumda ben eşimin öyle görmesini istemiyorum çok üzülür daha şimdiden bile gözleri doluyo :) ablam hem tecrübeli falan ya o bakımdan zaten doğumdan sonra bak böyle gelcez hahaha
O durumda bende eşimi isterim yanımda kimse olmasa tabi en mantıklısı :))))Eşim girsin istiyorum ya aslinda kız kardeşim var o daha evli değil tecrübeli değil, annemi yada kaynanamida istemem eşim en iyisi elimi tutar destek olur bana ahh canım benimçok duygusal da değildir gözleri hiç dolmadi konuda doğumda aglarmi bilmem
Karnın buyudumuO durumda bende eşimi isterim yanımda kimse olmasa tabi en mantıklısı :))))
Bende sana sorcaktım vallaKarnın buyudumubebisin hareketlerini hissedebiliyormusun ??
Bende sana sorcaktım valladün markete gittik annemle bi komşu vardı karşı binada 2 kardeşiz biz ben küçük anneme sordu kadın evlimi dedi annemde evli hamile dedi aa hiç karnın yok diyolar yani daha 4 aylık ama çıplakken varda yani çok anlaşılmıyo sanırım 5 ayda falan anlıcaklar hamiş olduğumu çok nadirende seğerme gibi oluyo hareketlerini hissedemiyorum bekliyorum bende kimisi benim 3 ayken belliydi falan diyo sanırım iç haznesi geniş olanın karnı çok büyümüyo böyle daaha iyi bence son aylarımızda illa büyücek
Bence de şanslısın cnm ben akrabalarım dışında kimseye söylemedim iştekiler bilmiyor 4.ay bitince soyleyeyım dıyordum ama şimdiden o kadar belliki ayy cok kilo aldım dıyıp gecıstırıyorum bol giyiyorum ama anlasılıyor.. Bır de ileriki aylarda iyice büyümesi çatlaklara sebep olacak bakalım nasıl bir süreç olacakBende sana sorcaktım valladün markete gittik annemle bi komşu vardı karşı binada 2 kardeşiz biz ben küçük anneme sordu kadın evlimi dedi annemde evli hamile dedi aa hiç karnın yok diyolar yani daha 4 aylık ama çıplakken varda yani çok anlaşılmıyo sanırım 5 ayda falan anlıcaklar hamiş olduğumu çok nadirende seğerme gibi oluyo hareketlerini hissedemiyorum bekliyorum bende kimisi benim 3 ayken belliydi falan diyo sanırım iç haznesi geniş olanın karnı çok büyümüyo böyle daaha iyi bence son aylarımızda illa büyücek
Evet benim pantolonlarım bana 1 aydır olmuyo hemen hemen çok sıkılıyodum aldım bende çok rahat dimi hamilelikler ,karın bazen çok şiişiyo ymek gaz falan oluyo ama sabahları benim açkende artık biraz beliriyo yani elimle anlıyorum farkını önceden böyle değildi fakat öğrendim öğreneli insanda pskolojikmen hep büyümüş gibi hissediyoillaki büyüyecek ama iç karnın büyük olabilir dedigin gibi bence bu daha iyi, benimde karnım çıktı biraz bazen çok büyük bazen çok küçük gazmi oluyor acaba ama dediğin gibi evde daha çok belli 51 kilo ile başladım şuan 55 kiloyum hareketlerini bazen hissediyorum çok tatlı ya dun gece kavun yedim peşinden hareketlenmeye başladı acaba sevdidemi böyle yaptı onun dışında pantolonlar olmuyor artık hamile pantolonu giyiyorum karnım çok fena darlanmaya başladı artık
Canım çatlaklara karşı organik hindistancevizi yağı aldım katı kavonozda yanısıra her derde deva diyebiliirm ben başlıcam sürmeye..Yenebiliyoda hem yemeklere v.s yani yenebildiğine göre organik olduğu içinde bi zararı olmaz diye düşünüyorumBence de şanslısın cnm ben akrabalarım dışında kimseye söylemedim iştekiler bilmiyor 4.ay bitince soyleyeyım dıyordum ama şimdiden o kadar belliki ayy cok kilo aldım dıyıp gecıstırıyorum bol giyiyorum ama anlasılıyor.. Bır de ileriki aylarda iyice büyümesi çatlaklara sebep olacak bakalım nasıl bir süreç olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?