2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Aynı ben şimdiki hamileler çok şanslı aradığını rahatlıkla makul fiyatlarla da bulabiliyor mide bulantisi evresi gecirdinmi ben 2 gündür istifra etmiyorum çok mutluyum inş terketmiştir beni bu bulantilar

İlk öğrendim 4 haftayken ben 5.haftada halsizlik mide en çok mide yanması kaynaması oldu bulantılarım ise hep sabah yani 12 13 haftaya kadar her sabah afedersin safra kusuyodum kan kustuğum bile oldu ama onada şükür diyodum çünkü annem ve ablam 9 ay çektiler hep korkardım bende sabahları en azından yemek yiyip çıkarmadım hiç sadece 1 kere öyle çıkardım ozamanda çok yemişim yani zordu ama hala bazen sabahları öğürme oluyo ya bişeyden tiksiniyodum diş fırçalarken falan öğrüyodum ama öle böyle deil sistem çöküyo resmen en son 2 gün önce yine sabah safra çıkardım ama 13. 14. Haftada tamamen kesilmeye başladı hatta ozaman da dedim ki bebeğim iimi acaba nie kesildi falan çok takıntılıyım :)))) sonra netten araştırdım tamda o zamanlar kesilmesi normalmiş arada olabilir tabi okadar da olcak anneyiz biz

Aslında sürmeye başlamak lazım. Doğru diyorsun ben de bakıyım. Sağol canım :)

Bu arada canım bi ara duymuştum kız çocukları daha çok hareket edermiş :))

Haklisin gülü seven dikenine katlanır ayy ancak cevap yazabildim misafirim vardı off pert oldum biran önce uyumak istiyorum basım agriyo uyumayincada iyice tuhaflastim artık iyi geceler

Haklisin gülü seven dikenine katlanır ayy ancak cevap yazabildim misafirim vardı off pert oldum biran önce uyumak istiyorum basım agriyo uyumayincada iyice tuhaflastim artık iyi geceler
Günaydın canım olsun ben o saatte uyumuştum bile vücut değişiyo aynen hormonlar tabi

İlginç valla bana uyar su cinsiyet bi aciklansada rivayetlerin doğruluğu ortaya çıksa artık herkez birşey diyor bana da
Hayırlısı olsun takma kimseyi banada öle herkes benden önce tahminde bulunuyordu bende artık sinir olmuştum kız diyenlere erkek erkek diyenlere kız demiştim bide ben gerçekten cinsiyeti düşünmedim çünkü daha önce yaşadıklarımdan dolayı ona fırsatım olmadı düşünmeye yani ondan belkide önyargı ile davranıyodum bide böyle açıklama yaptığım arkadaşlar ısrarla diyodu ki illa gönlünden geçen vardır ya ne geçiyo falan diye deli olurdum yani

Kız olsun erkek olsun ne fark eder ikisi de yok zaten Rabbim sağlık versin

Ay bende deli olurdum erkeksede kızsada ne farkeder sağlıkla gelsin yeter ki... Senelerce bekleyipte olmayan birçok insan var. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın birde kız erkek olayına girmiyorlar mı kızıyor insan

Canım merhaba:) kesinlikle başlamak lazım fakat Hindistan cevizi yağı, kayısı ya da badem bu tarz yağlar için doktor bana sadece kıllanma yapar başkada faydası olmaz dedi bende doğal yağlardan yanaydım çünkü. Şimdi doktorun önerdiği bir ürün aldım eczaneden memnunum çok tavsiye ederim:)

Olur Nedir markası ?Bende kremlerde var özel çatlaklar için

Canım naptın bugün gidiyodun dimi cinsiyet için hayırlı haberlerle gel inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…