2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Maalesef gostermedi canım sadece erkeğe benziyor dedi cuma yada cumartesi tekrar gitcem off bide şey dedi kafası 17 haftalık gibi dedi kötu birseymi dedim hayır sadece biraz koca kafalı dedi
3lü test yapıldımı sana kuzu ? Ben daha gidicem onun için

Maalesef gostermedi canım sadece erkeğe benziyor dedi cuma yada cumartesi tekrar gitcem off bide şey dedi kafası 17 haftalık gibi dedi kötu birseymi dedim hayır sadece biraz koca kafalı dedi
Kıyamam çok tatlı :) zaten kafaları bedenlerinden büyük şu anda hafta olarak kafası 1 hafta ilerde çıkıyor bizimde :) sonra eşitlenecekmiş

Aa öyle bi imkan varmı ya bende şeker yüklemesini yaptırmıcam
Valla benim aile geçmişimde şeker hastalığı var. Benim de gebelik basında düşük şeker sorunum olmuştu ama yine de seker yüklemesi yaptırmayı dusunmuyorum. Karatay da yaptırmayın dıyor gereksiz yere tonla şeker alıyoruz vücuda onun yerine evde seker ölçümü aletim var düzenli olarak sekerımı ölçüyorum yenmek oncesi yemekten 1saat sonra şeklinde doktorum ısterse de seker ölçüm sonuclarımı gosterırım ama o saçma testi yaptırmam...

Benim annemde var ananemde var ama ben yinede yaptrmak istemiyorum ablamda 2. Bebeğinde yaptırmadı zaten şeker yüklüymüşüz gebeyken karatay çok saçma buluyo bende dinledim onu

Benim annemde var ananemde var ama ben yinede yaptrmak istemiyorum ablamda 2. Bebeğinde yaptırmadı zaten şeker yüklüymüşüz gebeyken karatay çok saçma buluyo bende dinledim onu
Aynen cnm benim de annemde var anneannemde var, bende de insulin direnci var hatta bariz seker hastasi adayiyim ama sekeryuklemesi eski yontem ve saglikli degil kararay diyor bircok doktor da hemfkir. Bebek icin kan sekerimiz duzenli olmali ama iste onun icin eczanelerde de satilan parmaktan kanla olculen seker olcum aletleri var duzenli bakinca zaten sorun kalmiyor doktor zorlarsa seker yuklemeye bunu diyecegim oyuzden

Mağazacılıkta çalıştığım için bebeğimi kaybetmekten korkuyorum eğilip kalkmak bile işime gelmiyor paça ölçülerini bile arkadaşlara aldırıyorum sagolsunlar yardımcı oluyorlar. Cuma günü kaç hafta olduğunu öğrenicem bende değişik bi duygu :)

Canım dikkat et tabi ama birşey olmaz Allah'ın izniyle artık bebişler tutundu iyice yerleştiler:) ama acaba senin yeni mi haftasını öğreneceğine göre

Canım dikkat et tabi ama birşey olmaz Allah'ın izniyle artık bebişler tutundu iyice yerleştiler:) ama acaba senin yeni mi haftasını öğreneceğine göre

Eveeeeet çok minnoş birsey. Cumartesi gunu ultrasonla bakmistik cekirdek tanesi kadar bi kesecik vardi tahminime gore 4-5 haftalik :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…