- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Canım ben yine gittim bugün cinsiyete bakmaya doktor %99 erkek dedi bidahaki ay daha net birşey söylermiş galiba erkekHayırlısı olsun canım yerim ben onu :))
Tatlim sanada soyliyim etiketlemeyi bilmediğim için tek tek söylemek zorunda kaldım doktordan geldim %99 erkek dedi doktorum tabi obur ay kesinleşir dediBende yaptırmayacağım özellikle ailede şeker hastası da yoksa hiç gerek yokmuş
Çok sevindim canım içinden geçen olmuş:) Sağlıkla gelsin oğlumuz:)Tatlim sanada soyliyim etiketlemeyi bilmediğim için tek tek söylemek zorunda kaldım doktordan geldim %99 erkek dedi doktorum tabi obur ay kesinleşir dedi
Hadi hayırlısı olsun kuzum bende gittim bugün dr :) tekrardan oğlun olcak dedi :)Canım ben yine gittim bugün cinsiyete bakmaya doktor %99 erkek dedi bidahaki ay daha net birşey söylermiş galiba erkek
İnş canım inş sağol seninde sağlıcakla dogsun yavrucugunÇok sevindim canım içinden geçen olmuş:) Sağlıkla gelsin oğlumuz:)
Kesinmi dedi canım ay çok sevindimHadi hayırlısı olsun kuzum bende gittim bugün dr :) tekrardan oğlun olcak dedi :)
Ben iki şey kullanıyorum tatlım biri ferro sanol demir hapı birde devit damla dahada birsey vermedi bana folik asitide yeni bıraktımKızlar vitamin takviyesi olarak neler kullanıyorsunuz
Sen ne kullanıyorsun ??Ben iki şey kullanıyorum tatlım biri ferro sanol demir hapı birde devit damla dahada birsey vermedi bana folik asitide yeni bıraktım
İmom karışık vitamin, demir hapı var ismi aklıma gelmiyor birde Efa balık yağı. Fakat karışık vitaminimden memnun değilim,bağırsaklarımı bozuyor onu kullanmayınca düzeliyor artık kullanmıyorum karışık vitamin almam lazımSen ne kullanıyorsun ??
Ben hiç almiyorum seninle aynı haftadayiz birde yanı kotu yapıyorsa kullanma tatlım onun yerine geçebilecek birşey onersin doktorun bu vitaminler çok önemli mi bende istiyimmi doktorum dan baksana birşey yazmadı bana sadece renkli ultrason zamanım geliyormus onu yaptır dediİmom karışık vitamin, demir hapı var ismi aklıma gelmiyor birde Efa balık yağı. Fakat karışık vitaminimden memnun değilim,bağırsaklarımı bozuyor onu kullanmayınca düzeliyor artık kullanmıyorum karışık vitamin almam lazım
Demir takviyesi kesin Alman lazım Canım ya, sende ilerleyen zamanlarda kansızlık olabilir sonra. Bi doktoruna sor istersenBen hiç almiyorum seninle aynı haftadayiz birde yanı kotu yapıyorsa kullanma tatlım onun yerine geçebilecek birşey onersin doktorun bu vitaminler çok önemli mi bende istiyimmi doktorum dan baksana birşey yazmadı bana sadece renkli ultrason zamanım geliyormus onu yaptır dedi
Bende balık yağı vitamin içiyorum onun dışnda vermedi kansızlık yok şükür iyi hep kanımda bilmiyorm zaman ne gösterirDemir takviyesi kesin Alman lazım Canım ya, sende ilerleyen zamanlarda kansızlık olabilir sonra. Bi doktoruna sor istersen
Bugün benimde birden bire kulağım çınladı sonrasında çınlayan tarafı yüzümün uyuştu hissetmedim saglk ocagına gttm hemen tanssıyon fln şwkerw fln bakt ama iyi dedi innş olmz birdahaHanımlar ellerinizde uyuşma oluyormu kremle ovuyorum gene hergün uyuşuyor ve sol omzumda acayip Ağrı var üstüne yatamıyorum bazen asıl hamelilik şimdi başlıyor sanırım
Oo kansızlık bende zirvede canım fena kansizligim var doktor serum vercekmis bana eğer degerlerim normale dönmezse ama senin kullandığın vitaminleri sorcam verirse zarar gelmez diye dusunuyorumDemir takviyesi kesin Alman lazım Canım ya, sende ilerleyen zamanlarda kansızlık olabilir sonra. Bi doktoruna sor istersen
İnşallah cnm..bilmiyorum geçmezse gidicem artık doktora ama 5.aydan sonra uyuşma başlıyormuş normalmiş doğumdan sonra geçmezse o kötüBugün benimde birden bire kulağım çınladı sonrasında çınlayan tarafı yüzümün uyuştu hissetmedim saglk ocagına gttm hemen tanssıyon fln şwkerw fln bakt ama iyi dedi innş olmz birdahaama bi tanıdk var onunda elleri sinir sıkışmasından hissedemiyormuş
Geçmiş olsun canım Allah korusun inş kötü birseyin yokturBugün benimde birden bire kulağım çınladı sonrasında çınlayan tarafı yüzümün uyuştu hissetmedim saglk ocagına gttm hemen tanssıyon fln şwkerw fln bakt ama iyi dedi innş olmz birdahaama bi tanıdk var onunda elleri sinir sıkışmasından hissedemiyormuş
Geçer geçer kafaya takmayalım biz bence iyiyiz diyelim iyi olsun herşey Allahım şifa versin hepimizze ve her şifa isteyeneİnşallah cnm..bilmiyorum geçmezse gidicem artık doktora ama 5.aydan sonra uyuşma başlıyormuş normalmiş doğumdan sonra geçmezse o kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?