2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Ben hiç almiyorum seninle aynı haftadayiz birde yanı kotu yapıyorsa kullanma tatlım onun yerine geçebilecek birşey onersin doktorun bu vitaminler çok önemli mi bende istiyimmi doktorum dan baksana birşey yazmadı bana sadece renkli ultrason zamanım geliyormus onu yaptır dedi

Demir takviyesi kesin Alman lazım Canım ya, sende ilerleyen zamanlarda kansızlık olabilir sonra. Bi doktoruna sor istersen

Demir takviyesi kesin Alman lazım Canım ya, sende ilerleyen zamanlarda kansızlık olabilir sonra. Bi doktoruna sor istersen
Bende balık yağı vitamin içiyorum onun dışnda vermedi kansızlık yok şükür iyi hep kanımda bilmiyorm zaman ne gösterir

Hanımlar ellerinizde uyuşma oluyormu kremle ovuyorum gene hergün uyuşuyor ve sol omzumda acayip Ağrı var üstüne yatamıyorum bazen asıl hamelilik şimdi başlıyor sanırım

Hanımlar ellerinizde uyuşma oluyormu kremle ovuyorum gene hergün uyuşuyor ve sol omzumda acayip Ağrı var üstüne yatamıyorum bazen asıl hamelilik şimdi başlıyor sanırım
Bugün benimde birden bire kulağım çınladı sonrasında çınlayan tarafı yüzümün uyuştu hissetmedim saglk ocagına gttm hemen tanssıyon fln şwkerw fln bakt ama iyi dedi innş olmz birdaha ama bi tanıdk var onunda elleri sinir sıkışmasından hissedemiyormuş

Oo kansızlık bende zirvede canım fena kansizligim var doktor serum vercekmis bana eğer degerlerim normale dönmezse ama senin kullandığın vitaminleri sorcam verirse zarar gelmez diye dusunuyorum

İnşallah cnm..bilmiyorum geçmezse gidicem artık doktora ama 5.aydan sonra uyuşma başlıyormuş normalmiş doğumdan sonra geçmezse o kötü

Geçmiş olsun canım Allah korusun inş kötü birseyin yoktur

Arkadaslar bu vitamin ilaclarini ne kadar kullanicaz bilgisi olan var mi. Sürekli unutuyorum almayi pek düzenli kullandigim da söylenemez zaten.

İnşallah cnm..bilmiyorum geçmezse gidicem artık doktora ama 5.aydan sonra uyuşma başlıyormuş normalmiş doğumdan sonra geçmezse o kötü
Geçer geçer kafaya takmayalım biz bence iyiyiz diyelim iyi olsun herşey Allahım şifa versin hepimizze ve her şifa isteyene bu arada kaç haftalıksınız siz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…