- 5 Temmuz 2015
- 514
- 205
- 53
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Teşekkür ederim iyiyim şuan kuzu inş olmaz birdaha Allahım korusun herkesi ve melekleriniGeçmiş olsun canım Allah korusun inş kötü birseyin yoktur
Ben ilaçlarım bittikçe doktoruma soruyorum en iyisi öyle yapın sakın dr tavsiyesiz bişey yapmayın derim ben.Arkadaslar bu vitamin ilaclarini ne kadar kullanicaz bilgisi olan var mi. Sürekli unutuyorum almayi pek düzenli kullandigim da söylenemez zaten.
Amin cnm inşallah 18+4Geçer geçer kafaya takmayalım biz bence iyiyiz diyelim iyi olsun herşey Allahım şifa versin hepimizze ve her şifa isteyenebu arada kaç haftalıksınız siz?
Belkide kan değerlerin düşünce vermeyi düşünüyordur canımBende balık yağı vitamin içiyorum onun dışnda vermedi kansızlık yok şükür iyi hep kanımda bilmiyorm zaman ne gösterir
Canım kansızlığın varsa ihmal etmenelisin, bir an önce sor doktoruna, benim kan değerlerim iyi olduğu halde takviye verdi,diğer vitaminlerinde zararı yok çokta faydasını görürsün benceOo kansızlık bende zirvede canım fena kansizligim var doktor serum vercekmis bana eğer degerlerim normale dönmezse ama senin kullandığın vitaminleri sorcam verirse zarar gelmez diye dusunuyorum
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim iyiyim şuan kuzu inş olmaz birdaha Allahım korusun herkesi ve meleklerini
Aynen tatlım bidaha ki gidisimde sorucamCanım kansızlığın varsa ihmal etmenelisin, bir an önce sor doktoruna, benim kan değerlerim iyi olduğu halde takviye verdi,diğer vitaminlerinde zararı yok çokta faydasını görürsün bence
Teşekkür ederim inşÇok geçmiş olsun canıminşallah bidaha olmasın
Evet ya insan genleşemiyorda çünkü emzikten düşermiş uzanınca falan ondan kalas gibi bişey oldum şimdidenbenimde bacağıma bir kaç kere kramp girdi gece uyurken bayağı ağrılı oluyor
Cnm kulak cinlamasi el kol uyusmasi fitikdan da olabiliyor. Ben de boyun fitigi var. Bu sikayetler oluyor.. Tabi bunu gebeyken ogrenemezsin mr a giremeyecegin icin ancak hareketleri var fitik yoksa bile onlarin bazilarini gebelige uygun olanlari yapabilirsin en azindan kaslarin kuvvetlenir. Dikat etmemiz gereken oturma ve uygun yatis pozisyonlari da var.. iskelet sistemimizi guclendirmemiz gerek bu donem cunku ilerki donemde daha da zorlayacak bizi.Bugün benimde birden bire kulağım çınladı sonrasında çınlayan tarafı yüzümün uyuştu hissetmedim saglk ocagına gttm hemen tanssıyon fln şwkerw fln bakt ama iyi dedi innş olmz birdahaama bi tanıdk var onunda elleri sinir sıkışmasından hissedemiyormuş
Hamile kaldığım günden beri yiyorum canım halada yiyorum doktorum sorun yok yiyebilirsin abartmadan dedikızlar hurma yiyormusunuz ? hurmanın bir çok faydası var hamilelikte ama kimileride düşüğe neden oluyor diyor, ben yemek istiyorum çünkü demir eksikliğinede çok faydası varmış ama ikilemde kaldım doktora sorucam tabii ama sormadan size bi danışayım dedim
günlük kaç tane yiyorsun canım ?Hamile kaldığım günden beri yiyorum canım halada yiyorum doktorum sorun yok yiyebilirsin abartmadan dedi
Tatlım bende bikere aşerip yemiştim okadar 30.haftadan sonra çok önemliymiş hurma öncesi pek önerilmiyorkızlar hurma yiyormusunuz ? hurmanın bir çok faydası var hamilelikte ama kimileride düşüğe neden oluyor diyor, ben yemek istiyorum çünkü demir eksikliğinede çok faydası varmış ama ikilemde kaldım doktora sorucam tabii ama sormadan size bi danışayım dedim
Teşekkür ederim olabilir bugünde batıyor içerden içerden hiç böyle olmazdı bugüne kadar kulak sıkıntısı hiç yaşamamıştım ya acaba delindimi naptı içerden hiç anlamadım geçen baktı dr temiz dedi ama neden iğne batar gibi batıyo arada bilmiyormCnm kulak cinlamasi el kol uyusmasi fitikdan da olabiliyor. Ben de boyun fitigi var. Bu sikayetler oluyor.. Tabi bunu gebeyken ogrenemezsin mr a giremeyecegin icin ancak hareketleri var fitik yoksa bile onlarin bazilarini gebelige uygun olanlari yapabilirsin en azindan kaslarin kuvvetlenir. Dikat etmemiz gereken oturma ve uygun yatis pozisyonlari da var.. iskelet sistemimizi guclendirmemiz gerek bu donem cunku ilerki donemde daha da zorlayacak bizi.
umarim muhim bir sey degildir gecmis olsun.
yiyenlerde var yemeyenlerde arada kaldım valla napsam en iyisi doktoru arayıp sormak galiba yada abartmadan 1-2 tane yemeye devam ediyim bari çünkü ben kaç gündür 10 -10 götürüyorum valla kansızlığa iyi geliyor diyeTatlım bende bikere aşerip yemiştim okadar 30.haftadan sonra çok önemliymiş hurma öncesi pek önerilmiyor
Anladım cnm kansızlık için siyah kuru üzüm tek geçerimyiyenlerde var yemeyenlerde arada kaldım valla napsam en iyisi doktoru arayıp sormak galiba yada abartmadan 1-2 tane yemeye devam ediyim bari çünkü ben kaç gündür 10 -10 götürüyorum valla kansızlığa iyi geliyor diye
2 yada 3cnmgünlük kaç tane yiyorsun canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?