2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Arkadaslar bu vitamin ilaclarini ne kadar kullanicaz bilgisi olan var mi. Sürekli unutuyorum almayi pek düzenli kullandigim da söylenemez zaten.
Ben ilaçlarım bittikçe doktoruma soruyorum en iyisi öyle yapın sakın dr tavsiyesiz bişey yapmayın derim ben.

Oo kansızlık bende zirvede canım fena kansizligim var doktor serum vercekmis bana eğer degerlerim normale dönmezse ama senin kullandığın vitaminleri sorcam verirse zarar gelmez diye dusunuyorum
Canım kansızlığın varsa ihmal etmenelisin, bir an önce sor doktoruna, benim kan değerlerim iyi olduğu halde takviye verdi,diğer vitaminlerinde zararı yok çokta faydasını görürsün bence

Cnm kulak cinlamasi el kol uyusmasi fitikdan da olabiliyor. Ben de boyun fitigi var. Bu sikayetler oluyor.. Tabi bunu gebeyken ogrenemezsin mr a giremeyecegin icin ancak hareketleri var fitik yoksa bile onlarin bazilarini gebelige uygun olanlari yapabilirsin en azindan kaslarin kuvvetlenir. Dikat etmemiz gereken oturma ve uygun yatis pozisyonlari da var.. iskelet sistemimizi guclendirmemiz gerek bu donem cunku ilerki donemde daha da zorlayacak bizi.
umarim muhim bir sey degildir gecmis olsun.

kızlar hurma yiyormusunuz ? hurmanın bir çok faydası var hamilelikte ama kimileride düşüğe neden oluyor diyor, ben yemek istiyorum çünkü demir eksikliğinede çok faydası varmış ama ikilemde kaldım doktora sorucam tabii ama sormadan size bi danışayım dedim

Hamile kaldığım günden beri yiyorum canım halada yiyorum doktorum sorun yok yiyebilirsin abartmadan dedi

Tatlım bende bikere aşerip yemiştim okadar 30.haftadan sonra çok önemliymiş hurma öncesi pek önerilmiyor

Teşekkür ederim olabilir bugünde batıyor içerden içerden hiç böyle olmazdı bugüne kadar kulak sıkıntısı hiç yaşamamıştım ya acaba delindimi naptı içerden hiç anlamadım geçen baktı dr temiz dedi ama neden iğne batar gibi batıyo arada bilmiyorm

Tatlım bende bikere aşerip yemiştim okadar 30.haftadan sonra çok önemliymiş hurma öncesi pek önerilmiyor
yiyenlerde var yemeyenlerde arada kaldım valla napsam en iyisi doktoru arayıp sormak galiba yada abartmadan 1-2 tane yemeye devam ediyim bari çünkü ben kaç gündür 10 -10 götürüyorum valla kansızlığa iyi geliyor diye

Anladım cnm kansızlık için siyah kuru üzüm tek geçerim

ben hamile kaldığım günden beri günlük 3-4 tane yiyorum doktoruma da sorduğumda hiçbir sakıncası yok demişti birkaç hurmanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…