- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Evet oda varda tadi hoşuma gitseydi keşkeAnladım cnm kansızlık için siyah kuru üzüm tek geçerim
Bende öyle yapiyim barı teşekkürler canım2 yada 3cnm
Bende tatlı isteği tuttuSelam kasım anneleriiii
bizde rengimizi öğrenenler arasına katıldık, geçen cuma 15+7 iken Oğluşumuzun geleceğini öğrendik.
Ancak ben hala hareketleri hissedemiyorum/ yada bunların hepsini gaz sancısı sanıyorum, malesef hamileliğin başından buyana devam eden gaz problemim var...Hiç bir hareketten emin olamıyorum bu yüzden
erkek kız belirtilerinde halk arasındaki inanışlarda hangileri tuttu yada tutmadı sizde...
Önceklikle bende aklıma gelenler,
Çin takvimi tuttu/ rus takvimi tutmadı :)
Koltuk altına makas/bıçak olayında....bıçak tuttu....
Henüz hamileliğimi öğrenmeden hissettiğim acayip el kuruluğu,,,erkeğe işaretmiş, öyleyse buda tuttu, ve hala devam ediyor, gün içinde illaki nemlendirici kullanınyorum.
Hamileliğin ilk aylarının bulantı ve istifra yönünden rahat geçmesi / evet tuttu,,, ancak 3ay dan sonra başlayan ve halen devam eden sabahları kuru öğürtülerim var :)
Tatlı yeme olayı,,tutmadı ...hala tatlılara uzağım...
Acı yeme olayı evet tuttu,,, hep acı ve baharatlı şeyler istiyorum
Göbek şekli,, yukarda olursa erkekmiş...tuttu
Hareketleri erken hissetMeme....tuttu
anne yaşı, hamile kalınan ay hesabı vardı.....tuttu.
Birde bu hafta 17. haftada ilk doz tetanoz aşısı vardı...ancak ben yaptırmıcam,,, sizler?
Bende tatlı isteği tuttu
bulantılarım sadece ilk 13 haftaya kdr sabahları safra çıkardım
el kuruluğu falan yok
çoğu bende yok diyebilirim benimde oğluşum olcak inş
hareketler bilemiyorum bazen seğerme oluyo okadar
gayet iyi geçiyo şimdilik çok şükürtetanoz a gelince 18.hafta ben vuruncam sonuçta yabancı aletler gircekk vücuda korunmak lazım şimdi bazı dr gerek duymuyo ama karara bağlı herkesin bünye farklı ben enfeksiyon kapmamak için vuruncam .ablam. 2 doğumdada vurundu
Tşk ederim rabbim hepimize sağlık sıhhat versin (normal doğumdada kesiliyo illa ki giriyo yani bişeyler )Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallah
Ben ilk hamileliğimdede yaptırmamıştım, şimdide kararım aynı...Ve umarım çok fazla alet girmesine gerek kalmadan yine normal doğururumm....
Tşk ederim rabbim hepimize sağlık sıhhat versin (normal doğumdada kesiliyo illa ki giriyo yani bişeyler )
İnşallah canımevetttt evewttt
Ancak diğeri kadar çak fazla değildir diye umut ediyorumm..,İlk doğumumda azda olsa banada kesi yapmışlardı,,,ancak kısmet olursa bu sefer en başında dr a söylicemm
bekleyin kesmeyiiiinlütfen diye
umarım normal ve kesisis olurrrr
Çin takvimi tuttuSelam kasım anneleriiii
bizde rengimizi öğrenenler arasına katıldık, geçen cuma 15+7 iken Oğluşumuzun geleceğini öğrendik.
Ancak ben hala hareketleri hissedemiyorum/ yada bunların hepsini gaz sancısı sanıyorum, malesef hamileliğin başından buyana devam eden gaz problemim var...Hiç bir hareketten emin olamıyorum bu yüzden
erkek kız belirtilerinde halk arasındaki inanışlarda hangileri tuttu yada tutmadı sizde...
Önceklikle bende aklıma gelenler,
Çin takvimi tuttu/ rus takvimi tutmadı :)
Koltuk altına makas/bıçak olayında....bıçak tuttu....
Henüz hamileliğimi öğrenmeden hissettiğim acayip el kuruluğu,,,erkeğe işaretmiş, öyleyse buda tuttu, ve hala devam ediyor, gün içinde illaki nemlendirici kullanınyorum.
Hamileliğin ilk aylarının bulantı ve istifra yönünden rahat geçmesi / evet tuttu,,, ancak 3ay dan sonra başlayan ve halen devam eden sabahları kuru öğürtülerim var :)
Tatlı yeme olayı,,tutmadı ...hala tatlılara uzağım...
Acı yeme olayı evet tuttu,,, hep acı ve baharatlı şeyler istiyorum
Göbek şekli,, yukarda olursa erkekmiş...tuttu
Hareketleri erken hissetMeme....tuttu
anne yaşı, hamile kalınan ay hesabı vardı.....tuttu.
Birde bu hafta 17. haftada ilk doz tetanoz aşısı vardı...ancak ben yaptırmıcam,,, sizler?
Çin takvimi tuttu
Bebeğin kesedeki konumuna gore solda olması tuttu
Tatlı isteğim çok oluyor oda tuttu
Kuruluk sadece yuzumde vucudumda aşırı oluyor bepantol olmasa yasayamam
Mide bulantilarim arada bir hala oluyor ilk 3 ay berbat otesiydim
Hareketlerini hissediyorum bebisimin iki gündür de pıt pıt vuruyor sanki :))
Sonuç olarak doktorum erkek dedi
Aynen aynı bakalım dogumumuzun tarihleri nasıl olcak :)) ben 51 ile başladım şuan 55 oldum göbek belirginlestimi sizdee bana hastaneye gidince yer veriyorlar o derece çıktı, iç karnım geniş deil herhaldekese konumu bendede tuttu,,,
kese şekli elipse erkek diyorlardı ilk ult. fotosunda ...oda tuttu..
daha başka şeylerde vardı ama hatırlayamıyorum şuan yazıldıkça çağrışım yapar,,,
üçümüzünde hamilelik takvimi aynı günn,,,,
sizler kaç kg ile başladınız ve şimdi kaç kg siniz :)
ben 55 ile başlayıp,şuan 60 ım
Aynen aynı bakalım dogumumuzun tarihleri nasıl olcak :)) ben 51 ile başladım şuan 55 oldum göbek belirginlestimi sizdee bana hastaneye gidince yer veriyorlar o derece çıktı, iç karnım geniş deil herhalde
Haklisiniz herşey gönlünüzce olsunGöbek dersem az kalır,,, daha 9-10 haftalıkken otobüste yer veriyorlardı,,,,
bu iç karın gebeliğe göre yada cinsiyete göre değişen bişey sanırım
ilk gebeliğimde kızımda 6 aydan sonra göbeğim çıkmaya başlamıştı...(24 yaşında 52 kgdim ozaman üstelik)
Şimdi maşallahımız var :) şikayetçi değilim ama tadını çıkarıyorumm,,kaç kez hamile olacağızki hayatta
Benimde iç karnm baya geniş galiba yeni yeni çıkmaya başladıGöbek dersem az kalır,,, daha 9-10 haftalıkken otobüste yer veriyorlardı,,,,
bu iç karın gebeliğe göre yada cinsiyete göre değişen bişey sanırım
ilk gebeliğimde kızımda 6 aydan sonra göbeğim çıkmaya başlamıştı...(24 yaşında 52 kgdim ozaman üstelik)
Şimdi maşallahımız var :) şikayetçi değilim ama tadını çıkarıyorumm,,kaç kez hamile olacağızki hayatta
İnş tatlım varsın gec çıksın bosver , isim hala okyanus mu düşünüyorsun kararın değiştimi ?Benimde iç karnm baya geniş galiba yeni yeni çıkmaya başladıherkes daha iyi diyo çatlamaz göbüşün diyorlar önemli olan sağlıklı olsunda yeter benim için tek isteğm o daha önce dış gebe ve düşük suni sancı falan kötü anılardı çok şükür şmdi iyiym inşmhepimiz atlatırız sağsalim kızlar
Hala bulamadım canım isim napsak ne koysak kızlara çokta erkeğe yokİnş tatlım varsın gec çıksın bosver , isim hala okyanus mu düşünüyorsun kararın değiştimi ?
Haklisiniz herşey gönlünüzce olsunbi kızınız varmış allahın izniyle oglunuzda olcak ohh ne güzel maşallah, peki isim dusundunuzmu ogluşa ??
Bilmem çok merak ediyorum napcam sen ben Allahtan buldum yaHala bulamadım canım isim napsak ne koysak kızlara çokta erkeğe yok
Aaa ablam kızım ve oğum olursa demişti ki utku tutku ama tabi 2 kızı var :)) melis miray oldu bende okyanus diyorum bulut olabilir cenk diyorum ama karmaşık net bişey yok aras var poyraz, çınar falan bakalım hayırlısıAminnn hepimizin inşallahhh
Kızımın adı TUTKU....çok isteyerek koymuştum ozaman halada en beğendiğim kız ismidir :)
2.de kızım olsaydı ne koyardım bilmiyorum...Aklımdan geçenler elisa, yada esilaydı... ama kızıma bırakacaktım sonunda...
Şimdi paşamızzz geliyormuş, bu duruma çokçok önceden hazırdık zaten...Ben oğlum olursa eşimin adını vermeyi çok istemişimdir herzaman,,, şimdi bu hayalim inşallah gerçekleşecek.
Eşimin adı AHMET, oğluşumda AHMET olacak inşallah.....Ayrıca tanıdığım bütün Ahmetler eşim başta olmak üzere harika insanlar, ismin kişiliği etkilediğine inananlardanım :)
Ancccaakk kulaktan dolma bir bilgi ile devlet tek isim olarak baba adına izin vermiyormuşşşş, umarım yoktur böyle bir şey,,
İkinci isim olarak aklımızda henuz bir şey yok
Sizin paşanın ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?