2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Canım çıktı kan testi sonucum
Beta-hcg 17856.00 çıktı yanı kesin gebelik bu da değer cokmu yüksek 6. Haftaya doğru ilerliyorum ama

Benim de ilk öğrendigim hafta, ilk 1900 sonrasında 11.000 cıkmıstı. Galiba sen de 5. ya da 6. hafta içinde oluyorsun. Sağlıkla kucagına alırsın insallah.

Mrb bende korku içerisindeyimmmm çok yeni kese göründü kendisini nezaman görcem ve kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum

Kesesi yeni oluştuysa, kendini de 2, 3 haftaya görürsün.
Ben dün bebegimi cok net sekilde gördüm, 2,5cm olmuş.
Burdaki hamilelik takviminde 16mm diyor ama, kilo agırlık bilgileri yanlış galiba...

Burdaki hamilelik takviminde 16mm diyor ama, kilo agırlık bilgileri yanlış galiba...
Ya bundan 5 ay önce 3 aylıktı kalbi durdu karnımda bana ilaç falan vermişti dr bilemedi aslında kan alsa çıkıcaktı ben aşılama olmak istiyodum fakat bi öğrendim ki klomen falan verdi bana meğerse hamileymişim ya çok ilgisizlerdi ((( şimdi korkum ondan had safhada sizin 4 4.5 haftalıkken nasıldı ve yani ne gibi belirtiler yaşadınız şimdiden tşk ederim ilginize ben grip falan oldum ilaç içmedim korkudan belki varsa die iiki içmemiişim diyorum çünkü ilk test yaptım 2.çizgi silik çıktı gittim kan verdim negatif çıktı ve 13 gün sonra falan tekrar test pozitif usg de ise kese görüldü :) şimdide çok gerginimm k bakmayın karışık oldu ama :))

Ben iki idrar testinde de negatif görüp 2 gün sonra kan testinde öğrendim. İdrar testlerine güvenmiyorum.
Bende idrar testi yaptım 2.silik çıktı kan verdim negatif çıktıı daha sonra biraz bekledim idrar testi tamm çıktı bukez usg bakıldı kan istemedi usg kese görüldü Allahım herkesin gönlüne göre versin

Belki kesenin ölçüsüdür canım 2,5 cm çok fazla hakikaten ya da tombalacık bi meleğin olcak demektir :)

Belki kesenin ölçüsüdür canım 2,5 cm çok fazla hakikaten ya da tombalacık bi meleğin olcak demektir :)

Bende sordum ama bebekmiş
Tosuncuk geliyor galiba dedim ama Dr. Yok normal dedi...
Benimle aynı haftada olan yok mu hiç????

Sen gergin olmazsan, bebişin de sağlıklı olur. Hiç üzülme, olur mu?
Ben cok şükür bulantısız bi hamilelik geçiriyorum.
5. Haftada öğrendim hamileliğimi. Çalışıyor musun?
İşteyken insan cok da düşünmüyor bunu.

:)) evdeyim o yüzden aklımda deli sorular mide bulantım yok benimde ama sabahları pskolojikmi bilmiorum arada bir oluyo

Cnm korkma şu an bende 7 haftalık hamileyim 5. Haftasında gttim doktora ama gözükmedi şimdi gözüküyor çok küçüktür o yüzden gözükmemiştir sabırlı ol aklına kötü şeyler getirme.

Cnm korkma şu an bende 7 haftalık hamileyim 5. Haftasında gttim doktora ama gözükmedi şimdi gözüküyor çok küçüktür o yüzden gözükmemiştir sabırlı ol aklına kötü şeyler getirme.
Çok tşk ederim inşallah Allahım büyüktür sağlıklı sıhhatlı kucaklarımıza almak nasip etsin cümlemizin

Bende martin 23ünde ogrendim hcg 34.58 die beş gün sonra 29 martta gittim 284.30 du düşük die çok korktum dis gebelik fln die amma dun 707.12 çıktı saliya inşallah aynı şekil yükselir ve su Kasım ayı bi an once gelir heycandan kalbim çarpıp çok mutluyum ya :))

Canım inşallah herşeyin hayırlısı olur. Herşey istediğin gibi olsun

Kizlar slm bende kasim annesi olacagim insallah ama benim 7 aylik bebegim var..emziriyorum nasil yapacagim bilmiyorum.bi zarari olur mu? Bilginiz var mi? Haftaya gidecegim doktora

Kizlar slm bende kasim annesi olacagim insallah ama benim 7 aylik bebegim var..emziriyorum nasil yapacagim bilmiyorum.bi zarari olur mu? Bilginiz var mi? Haftaya gidecegim doktora

Zararı var mı bilmiyorum :) yaşıtız ben 1. bebegimi sevinçle, sabırsızlıkla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…