2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Kizlar slm bende kasim annesi olacagim insallah ama benim 7 aylik bebegim var..emziriyorum nasil yapacagim bilmiyorum.bi zarari olur mu? Bilginiz var mi? Haftaya gidecegim doktora
Benim arkadaşımında 1,5 yaşında oğlu var. Oda emziriyodu. 2 farklı DR a sordu. 2 side emzirme kes demiş. Hatta birisi sen kesmesen bile sütün azalır demiş. Gerçektende azaldı diyor. Ama yorumları okuyorum bazı Dr larda emzir demiş.

Cok saol canim annemde yavas yavas kes dedi...simdilik tek meme veriyorum digeeini hic vermiyorum..bakalim doktor ne diyecek..bebegim de memeye cok duskun nasil yapacam bilmiyorum..Allah yar ve yardimcimiz olsun

Kizlaar asiri yorgunum midem cok kotu kusmuyorum ama bulaniyo agiriyo hic keyfim yok sinirlerim alt ust hamilelikte 8.haftanin sonlarindayim

Slm bayanlar simdi ben 9 haftaligim ama ve ilk gebeligim ve bana cinsiyetini soruyolar belli okuyomus . Gercekten belli oLur mu ??

Yarın hastaneye gidicem çok heycanliyim korkum da var 2 ay önce dusugum vardı bu ayda olurdiye korkuyorum internete göre 5 haftalığım doğru mudur

Slm bayanlar simdi ben 9 haftaligim ama ve ilk gebeligim ve bana cinsiyetini soruyolar belli okuyomus . Gercekten belli oLur mu ??
Benim ilk gebeliğimde dr 3 aylıkken erkek olabilir ama 4. ayda geldiğinde net söyleyebilirim demişti. 3 de süpeli 4. ayda öğrenirsin bence tabi cocuk gösterirse :)

Yarın hastaneye gidicem çok heycanliyim korkum da var 2 ay önce dusugum vardı bu ayda olurdiye korkuyorum internete göre 5 haftalığım doğru mudur
Benim internet hesabina gore 1 hafta geriden geliyo cunku son adet tarihinden 2 hafta sonra dugunum oldu oncesinde bebek olamayacagi icin 1 hafta gec gidiyoruz

O zaman 1 aylik falan oluyorum sanırım gerçi bugün belli olacak ama 5 haftalikken alttan bakma olmuyo mus ondan biraz korkuyorum yani 4 haftaliksa kesin bakicaklar

Bende 5 haftalıkken gittim bu hafta çağırdı kalp atışı için 6+2 yiz bugün.. Korku da şimdiden sardı Allah yardımcımız olsun bol bol dua Spinal normal doğum düşünüyorum

O zaman 1 aylik falan oluyorum sanırım gerçi bugün belli olacak ama 5 haftalikken alttan bakma olmuyo mus ondan biraz korkuyorum yani 4 haftaliksa kesin bakicaklar
Vajinal ultrason korkulacak bi sey degil bende cok korkuyodum ama hic zor olmadi 5 haftalikken baktilar kalp atisini dinledim agri fln yok korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…