- 24 Mart 2016
- 329
- 137
- 103
- 40
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Benim arkadaşımında 1,5 yaşında oğlu var. Oda emziriyodu. 2 farklı DR a sordu. 2 side emzirme kes demiş. Hatta birisi sen kesmesen bile sütün azalır demiş. Gerçektende azaldı diyor. Ama yorumları okuyorum bazı Dr larda emzir demiş.Kizlar slm bende kasim annesi olacagim insallah ama benim 7 aylik bebegim var..emziriyorum nasil yapacagim bilmiyorum.bi zarari olur mu? Bilginiz var mi? Haftaya gidecegim doktora
Cok saol canim annemde yavas yavas kes dedi...simdilik tek meme veriyorum digeeini hic vermiyorum..bakalim doktor ne diyecek..bebegim de memeye cok duskun nasil yapacam bilmiyorum..Allah yar ve yardimcimiz olsunBenim arkadaşımında 1,5 yaşında oğlu var. Oda emziriyodu. 2 farklı DR a sordu. 2 side emzirme kes demiş. Hatta birisi sen kesmesen bile sütün azalır demiş. Gerçektende azaldı diyor. Ama yorumları okuyorum bazı Dr larda emzir demiş.
ben de kasım annesi olacağım kısmetseokuduğunuz özel dualar var mı bebiş için
Benim ilk gebeliğimde dr 3 aylıkken erkek olabilir ama 4. ayda geldiğinde net söyleyebilirim demişti. 3 de süpeli 4. ayda öğrenirsin bence tabi cocuk gösterirse :)Slm bayanlar simdi ben 9 haftaligim ama ve ilk gebeligim ve bana cinsiyetini soruyolar belli okuyomus . Gercekten belli oLur mu ??
Benim internet hesabina gore 1 hafta geriden geliyo cunku son adet tarihinden 2 hafta sonra dugunum oldu oncesinde bebek olamayacagi icin 1 hafta gec gidiyoruzYarın hastaneye gidicem çok heycanliyim korkum da var 2 ay önce dusugum vardı bu ayda olurdiye korkuyorum internete göre 5 haftalığım doğru mudur
Arada belki gün farkı olabilir. Bende 3 gün fark etti.Yarın hastaneye gidicem çok heycanliyim korkum da var 2 ay önce dusugum vardı bu ayda olurdiye korkuyorum internete göre 5 haftalığım doğru mudur
Olmaz belli 13.haftadan once hatta 16dan once soylemiyomus doktorlarSlm bayanlar simdi ben 9 haftaligim ama ve ilk gebeligim ve bana cinsiyetini soruyolar belli okuyomus . Gercekten belli oLur mu ??
Ben geçtiğimiz cumartesi gittim ama daha erkenmiş 5+1 di bir sonraki gidişimde kısmet olursa artıkbebeğinin kalp atışını duyan anneler var mı ???
Vajinal ultrason korkulacak bi sey degil bende cok korkuyodum ama hic zor olmadi 5 haftalikken baktilar kalp atisini dinledim agri fln yok korkmaO zaman 1 aylik falan oluyorum sanırım gerçi bugün belli olacak ama 5 haftalikken alttan bakma olmuyo mus ondan biraz korkuyorum yani 4 haftaliksa kesin bakicaklar
Teşekkür ederim internet 5 haftalik demişti doktor 3 dedi değişik misVajinal ultrason korkulacak bi sey degil bende cok korkuyodum ama hic zor olmadi 5 haftalikken baktilar kalp atisini dinledim agri fln yok korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?