2016 Mart Anneleri Goygoy :)

iyi büyümüş bebeklerimiz maşallah.bende bu hafta gidicem bakalım. çok kuvvetlendiğini yediğim tekmelerden hissedebiliyorum ama kilosunu bilmiyorum. anası 6 kilo aldı danası da 1 kilo olmuştur heralde:)

işe yarıyor mu gerçekten? bir de boşu boşuna kilo almayalım
bu arada geçen yazmıştım nerelerde bu kız diye... epeydir yoktun. ben de çok yoğunum işyerinde..
walla yarıyor canım ya hem bebıslere hem bıze masallahh. raporluydum canım ya gıremedım baya sende grupta yoksun galıba. sen nasılsın bebıs nasıl olduuu

walla yarıyor canım ya hem bebıslere hem bıze masallahh. raporluydum canım ya gıremedım baya sende grupta yoksun galıba. sen nasılsın bebıs nasıl olduuu
neden raporluydun kaçırdım herhalde ben?? ben de alayım o zaman canım, kanım çok düşük benim de.. whatsapp diyorsan çıktım ben yetişemiyorum çünkü yoğunum hep. ben idare ediyorum kasılmalarım arttı geçen hafta çok. doktor dinlenmen gerek dedi, bir de magnezyumu 2 katına çıkardı. idare ediyorum , kontrolüm cmt günü bakalım umarım herşey yolundadır :)

bıraz dınlendım canım hemde bel agrılarım cok fazlaydı benımde. kasıklarındamı kasılma canım magnezyum etkılı oluyor gercekten kasılmalara ya. cok gecmıs olsun. sende bır kac gun dınlensen ıyı olur o halde

haftasonu yediğim hurmalar şimdi beni tırmalıyo pffff bir uykum var resmen ayakta dalıııp dalıp gidiyorum :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…