işe yarıyor mu gerçekten? bir de boşu boşuna kilo almayalımkecıboynuzu pekmezı yee tatlımmm
iyi hadi gözün aydın, kaç çıktı değerin? ilaç vermedi mi?bu arada kızlar benim şeker temiz çıktı fakat kanım normalin altındaymış doğal yollarla halletmeye çalışcam bakalım
walla yarıyor canım ya hem bebıslere hem bıze masallahh. raporluydum canım ya gıremedım baya sende grupta yoksun galıba. sen nasılsın bebıs nasıl olduuuişe yarıyor mu gerçekten? bir de boşu boşuna kilo almayalım
bu arada geçen yazmıştım nerelerde bu kız diye... epeydir yoktun. ben de çok yoğunum işyerinde..
neden raporluydun kaçırdım herhalde ben?? ben de alayım o zaman canım, kanım çok düşük benim de.. whatsapp diyorsan çıktım ben yetişemiyorum çünkü yoğunum hep. ben idare ediyorum kasılmalarım arttı geçen hafta çok. doktor dinlenmen gerek dedi, bir de magnezyumu 2 katına çıkardı. idare ediyorum , kontrolüm cmt günü bakalım umarım herşey yolundadır :)walla yarıyor canım ya hem bebıslere hem bıze masallahh. raporluydum canım ya gıremedım baya sende grupta yoksun galıba. sen nasılsın bebıs nasıl olduuu
Amin cnaım inşallah birde onunla uqrasmak istemıorum iqne yeterince canımı acıtıo zaten..CanSev_Can insallah hayurlisiylaaa gecer bu son test..idrar ve kan disinda insallah yuksek cikmazZm.benmde 10 gun sonra
bıraz dınlendım canım hemde bel agrılarım cok fazlaydı benımde. kasıklarındamı kasılma canım magnezyum etkılı oluyor gercekten kasılmalara ya. cok gecmıs olsun. sende bır kac gun dınlensen ıyı olur o haldeneden raporluydun kaçırdım herhalde ben?? ben de alayım o zaman canım, kanım çok düşük benim de.. whatsapp diyorsan çıktım ben yetişemiyorum çünkü yoğunum hep. ben idare ediyorum kasılmalarım arttı geçen hafta çok. doktor dinlenmen gerek dedi, bir de magnezyumu 2 katına çıkardı. idare ediyorum , kontrolüm cmt günü bakalım umarım herşey yolundadır :)
Gözünaydın canım peki ne yapman qerekıomuş kana...bu arada kızlar benim şeker temiz çıktı fakat kanım normalin altındaymış doğal yollarla halletmeye çalışcam bakalım
güzel haberlerle gel tatlım..Yarın büyük qün şeker yüklemem var bakalım ne olcak kızlar...
güle güle kullanın tatlım bekliyoruz :)aksama sıze oglusuma aldıklarımızı atıcam cok guzel seyler aldık oglusuma teyzesıyle ben secdım teyzosu aldı daha dogrusu
bir uykum var ki sorma..Evdeyken de aksine uyuyamıyorumHeeerkes pazarteai sendromunda sanirim.pek hareketli degil.burasi
çok şekerler yaa...Annem almış 3 tane bize bide örgü olanlar olacak çok da almayım diyorum.
evet göster bakalım artık yaaa....aksama sıze oglusuma aldıklarımızı atıcam cok guzel seyler aldık oglusuma teyzesıyle ben secdım teyzosu aldı daha dogrusu
haftasonu yediğim hurmalar şimdi beni tırmalıyopffff bir uykum var resmen ayakta dalıııp dalıp gidiyorum :))))))))))))
güle güle kullanın tatlım bekliyoruz :)
evet göster bakalım artık yaaa....
sabahın köründe uyanırsan olacağı buydu ben demiştim sana cicimhaftasonu yediğim hurmalar şimdi beni tırmalıyopffff bir uykum var resmen ayakta dalıııp dalıp gidiyorum :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?