- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Amin canım inşallahgüzel haberlerle gel tatlım..
işte geliyor bu uyku nedense:) evde cin oluyorum ben
gozunaydın canım, halledersin zaten demir hapı icmiyor muydun? Bir de guzel beslendin mi tamamdir. Yesiller, pekmezler..bu arada kızlar benim şeker temiz çıktı fakat kanım normalin altındaymış doğal yollarla halletmeye çalışcam bakalım
sabahın köründe uyanırsan olacağı buydu ben demiştim sana cicim
kızlar bana bır akıl verın aksama ne pısırıyım ya
valla ben de taze fasulye var difrize atmıştım yanına bi çorba bide erişte yaparım eşimle oğluma yeter......kızlar bana bır akıl verın aksama ne pısırıyım ya
bizde barbunya ve pilav var. haftasonundan kalan brokoli çorbası da var, tam gazmanlıkkızlar bana bır akıl verın aksama ne pısırıyım ya
ay bende eve gidince gözler açılıyo.. mesaide mandal taksam takılır açık tutmak için
benim de uykum geldi fena ya, gözlerimi açamıyorum. istemeyerek kahve içicem şimdi
nescafe içiyorum canım, türk kahvesini daha çok severim amahiç isteeme daha güzel geliyor aroması :)))))) kız iç rahat rahat mis ben içiyorum valla türk gayfesi ohh mis burnuma geldi bak mis kokusu.. neyse yarım saate çıkçam evde içerim..
iç kız iç amannn nolcak sanki ben ikisinide içiyorum hiç düşünmedennescafe içiyorum canım, türk kahvesini daha çok severim ama
bizde barbunya ve pilav var. haftasonundan kalan brokoli çorbası da var, tam gazmanlık
bizde de barbunya ve pilav var bide tarhana çorbası yanına da cacık düşünüyorum oldu bittikızlar bana bır akıl verın aksama ne pısırıyım ya
son 20 dakika
benim de 1 saat 15 dk... ne kadar erken çıkıyorsunuz? kıskandım valla
hee valla bende kıskanıyorum bunları yaa benim 08.00--18.00benim de 1 saat 15 dk... ne kadar erken çıkıyorsunuz? kıskandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?