- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Kıyamam kuzumaaa :)hee valla bende kıskanıyorum bunları yaa benim 08.00--18.00
benim de aynı. bir de üstüne trafik, eve gitmem nerdeyse 19:30hee valla bende kıskanıyorum bunları yaa benim 08.00--18.00
kamuyadır o kesin :) biz kölelere değilyasa mıııı o ne yaaaa bize uğramadı
benim de aynı. bir de üstüne trafik, eve gitmem nerdeyse 19:30
ayy oda özel sektörde ama şans var şans bacım ben bi 10 dk geç gelsem laf ediyorlar ne 7,5 saati onu söylesem işten atarlarkamuyadır o kesin :) biz kölelere değil
araba ile gitsem de İstanbul'da daha feci olur eminim. senin için iyi olmuş ama canım.benimde bir dönem öyleydi kuzum arabamızı satmıştık çile çektim resmen servis servisten in dolmuş pestilim çıkıyordu aldık tekrar çok şükür şimdi arabayla gidip geliyorum
acıyın bizeKiyamam sizeeee hem.yorulun hem gec cikin olacak.sey mi
Aciyoruzz tatlimmmmm..aamaa sizin patronlar acimiyorlar..1 saat erken yollasinlar ne var batmaz yani is yeriacıyın bize
Selam kizlar coooook heyecanliyim yarin annemle bebisim icin alisverise gidicezzzz
Ama ben hala mevlutte ne dagitacagima karar veremedim. Cikmisken onuda alim ciksin aradan istiyorum artik magazada bakip karar veririm.Oh oh harikaaaa..hayirli alsiverisler canimmmm..
Evet haberim.oldu %50 indirim hattaArkadaslar english homeda indirim var bilginizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?