2016 Mart Anneleri Goygoy :)

benim de aynı. bir de üstüne trafik, eve gitmem nerdeyse 19:30
benimde bir dönem öyleydi kuzum arabamızı satmıştık çile çektim resmen servis servisten in dolmuş pestilim çıkıyordu aldık tekrar çok şükür şimdi arabayla gidip geliyorum

herkesde barbunya yapmıs yarında ben pısırım barı aksamdan ıslatmam lazımdı yoksa yapardım

benimde bir dönem öyleydi kuzum arabamızı satmıştık çile çektim resmen servis servisten in dolmuş pestilim çıkıyordu aldık tekrar çok şükür şimdi arabayla gidip geliyorum
araba ile gitsem de İstanbul'da daha feci olur eminim. senin için iyi olmuş ama canım.

Bende fasulyeee yaptimm.taze olanindan pilav yaninda yogurt yesil.biber bugunluk bunlar

Selam kizlar coooook heyecanliyim yarin annemle bebisim icin alisverise gidicezzzz
Ama ben hala mevlutte ne dagitacagima karar veremedim. Cikmisken onuda alim ciksin aradan istiyorum artik magazada bakip karar veririm.

Sağol canım iyiyim çok şükür yatıyorum hep doğuma kadar böyle ama sıkmıyorum canımı aman ne iş ne güç yat diyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…