hayırlısı olsun tatlımmm ıyı gunlerde kullann cıcıslerınızıııı 32 de cıkıyorsun o zaman sende ızıneeeegünaydınnn kızlarrrr ben döndümmm whatsapa giremiyorum pek 2 hafta sonra evdeyim gruba katılacagımm. size haberlerim var. bebişin alışverişini tamamladık bi odamız kaldı geriyebeişiğimiz bile hazırrrr buarada iş yerimde yaşanan anlaşmazlıktan dolayı doğum iznine erken çıkıyorum. 2 ay evde napıcammm
bızde bundan aldık ahsap rengını cok guzel bu tarz besıkler hep hosuma gıtmıstııı
Günaydın tatlım..Hayırlı olsun güle güle büyüsün kızın içinde..Bazen ben de diyorum erken mi ayrılsam diye ama evde de sıkılırım..Tabi belli olmaz yine de bekleriz inşallah bir sıkıntı çıkmaz da..Senin ne sıkıntı çıktı ki işyerinde.günaydınnn kızlarrrr ben döndümmm whatsapa giremiyorum pek 2 hafta sonra evdeyim gruba katılacagımm. size haberlerim var. bebişin alışverişini tamamladık bi odamız kaldı geriyebeişiğimiz bile hazırrrr buarada iş yerimde yaşanan anlaşmazlıktan dolayı doğum iznine erken çıkıyorum. 2 ay evde napıcammm
çok güzel cnm güzelce büyüsün içinde kocaman olsun inşallah :)
hayırlısı olsun tatlımmm ıyı gunlerde kullann cıcıslerınızıııı 32 de cıkıyorsun o zaman sende ızıneeee
bızde bundan aldık ahsap rengını cok guzel bu tarz besıkler hep hosuma gıtmıstııı
günaydın canım geçmiş olsun..Kabızlık zor kayısı falan ye yada muz..gunaydın kızlarr
bu sabah hıc keyfım yok dun ayıptır soylemesı kabızdım wc de artık dayanamadım ıkındım da ıkındımsonuc sabaha kadar kasık agrısı we bebısım sanırım korktu karnımda sureklı sert hıc yumusamadı we ben o kadar rahatsız oluyorum kı su an sertlıkten dolayı yuruyemıyorum bılee cok sukur bebısım hareket edıyor her hareketınde canım acıyo durdugunda tekrar sert deneyımlı annısler bu sertlık neden
Günaydın tatlım..Hayırlı olsun güle güle büyüsün kızın içinde..Bazen ben de diyorum erken mi ayrılsam diye ama evde de sıkılırım..Tabi belli olmaz yine de bekleriz inşallah bir sıkıntı çıkmaz da..Senin ne sıkıntı çıktı ki işyerinde.
çok güzel cnm güzelce büyüsün içinde kocaman olsun inşallah :)
geçmiş olsun cnm muzla süt mükemmel çözdürüyor ben nedense her süt içişimde wcdeyim. sertlik bi tarafına toplandığından olabilir. benmde hep solumda solumm taşşş gibiigunaydın kızlarr
bu sabah hıc keyfım yok dun ayıptır soylemesı kabızdım wc de artık dayanamadım ıkındım da ıkındımsonuc sabaha kadar kasık agrısı we bebısım sanırım korktu karnımda sureklı sert hıc yumusamadı we ben o kadar rahatsız oluyorum kı su an sertlıkten dolayı yuruyemıyorum bılee cok sukur bebısım hareket edıyor her hareketınde canım acıyo durdugunda tekrar sert deneyımlı annısler bu sertlık neden
yaa ama beni bi daha çağırmadılarrr geçmiiş olsun cnmm atlattınnngünaydın hanımlar...Ben de 2.doz aşımı oldum geldim şimdi işyerine..İnşallah ağrısı sızısı olmaz.Şuan biraz ağrıyor ama..Herkese güzel haftalar diliyorum..
anladım cnm..Amann evinde otur işte rahatça yemeğini yaparsın,dinlenirsin bebişin kıyafetlerini yıkar ütülersin geçer zaman:)sağol canımmm sağlıkla büyüsünler. ya afedrsn şref yoksunları bizim hep konuşmamız ocak sonuydu yerime birini yetiştirip ayrılacaktım. Biraz deneyimli birini buldular diye beni erken çıkarıyor izne zaten anlaşamıyordum hepten papaz olduk uzatmadım artık nasıl olsa dönmücem buraya.
sağol cnm atlattık çok şükür..Bana aşı kartı verdiler 1 ay sonra gel dediler aramıyorlar zaten genelde..yaa ama beni bi daha çağırmadılarrr geçmiiş olsun cnmm atlattınnn
çok güzelmiş, güle güle kullanın.
canım bana kabızlık için bir toz verdi doktor, doğal yöntemler işe yaramıyordu bende. şimdi de magnezyum işe yarıyor, wc 'ye çıkarıyor. eğer istersen tozun adını vereyim doktoruna sor.gunaydın kızlarr
cok guzel gunlerde kullan canım bebısın mısler gıbı uyusun bunun ıcınde:):)
ayy benımde kabızlık sorunum yoktu normalde demır hapım sagolsun ose yrıyordu bendede dun ıcmedım bugunde ıcmedım bttıgı ııcn henuz alamadım su ıkı uc gundıur boyleyım ne kullanıyorsun toz canımcanım bana kabızlık için bir toz verdi doktor, doğal yöntemler işe yaramıyordu bende. şimdi de magnezyum işe yarıyor, wc 'ye çıkarıyor. eğer istersen tozun adını vereyim doktoruna sor.
ayyy masallah canım yaa ne ıctın ne yedın tosun olmus yavrucak :):)Herkese günaydın...
Cmt kontrolüm vardı. Büyümüş benim oğluşum. Çok şükür bir sıkıntı yok ama bol bol dinlen dedi.
1430 gr olmuş , maşallah deyin bize
Erken doğumdan korktuğumu söyledim ilki erken doğduğu için ama beni epey rahatlattı doktorum.
Bir de ben Acıbadem'e gidiyorum ama sağlık sigortamın belli bir limiti var. fiyat aldım arada epey bir uçurum çıktı.
Doktorum 2 hastane daha önerdi. Biri Medicana International, diğeri Hizmet hastanesi. şimdi onlardan da fiyat alıcam bakalım. Bu sefer hem doktora hem hastaneye para vericez bakalım nasıl olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?