2016 Mart Anneleri Goygoy :)

valla bırazcık da evın tadını cıkarıım bebıs gelmeden maratona hazırlanıım ıstıyorum:):)
ay bence de bol bol uyuyun ne güzel ohh...Ben kramplardan uyuyamadım bu gece sağ tarafıma yatamadım bir süre zorlu bir süreç inşallah çok rahatsızlanmadan atlatırız bebişlerimizle vakit geçiririz sağlıkla..

bırde kafama takıldı bız 32 de mı hakkazınıyoruz ızıne yoksa 32 yı bıtırıpmı kazanıyoruz kafamda delıs sorularrrr

sağol canım, evet öyle bir kural yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor. bir rahat hamilelik geçiremedim pimpirik ben
bende de var o pimpiriklik cnm anlayabiliyorum..Allaha emanet kuzucuklar..Doğsa da rahatlamayız sanırsam biz takacak birşeyler illa ki buluruz :)

bırde kafama takıldı bız 32 de mı hakkazınıyoruz ızıne yoksa 32 yı bıtırıpmı kazanıyoruz kafamda delıs sorularrrr
tatlım 32+0 da hak kazanıyormuşuz biraz araştırdım da nette..32 bitmiş oluyor aslında:)

anladım cnm..Amann evinde otur işte rahatça yemeğini yaparsın,dinlenirsin bebişin kıyafetlerini yıkar ütülersin geçer zaman:)
ayy hiçte sevmem ütü yapmayı yapcak bişeyler bulucaz artık napalımmm :)

oyyy maşallahhhh tombiki yesinlerrrr

hayırlısı olsun cnm, peki donmeyeceksen eger direk cıkıs mı yapıyorsun yoksa dogum ıznı kullanıp sonra mı cıkıs yapacaksın. O zaman dogum parası alabilcek misin? Nasıl olcak bu isler?

yok canım rapor bittikten sonra çıkış yapacagım. 30. haftamda yani 1 ocakta 2 hafta senelik izin 32 de rapor başlıcak. rapor bittiğinde de çıkış.

tatlım 32+0 da hak kazanıyormuşuz biraz araştırdım da nette..32 bitmiş oluyor aslında:)
32+0 da nasıl 32 bıtıyor anlamadım 31 bıtımınde olmuyormuuu sımdı benım 32 4 ocakta sanırım o gun gıdıcem dr a rapor ıcın oylemı z<aten aralık sonunnda yıne gıtcem o zaman dr da soyler artık

evet cnm aslında 31 bitimi oluyor ama burdaki takvimde 1 hafta farkediyor ya..32+0 da 32 dolmuş 33 den gün almaya başlıyoz oluyor yani..Anlatabildim mi bilmiyorum ama

bende sevmem ütü işini ama onlarınkini ütülerken sıkılmayız herhalde..Minik minik şeyler :)

kızlar bu arada aranızda herhangı bır sıfa unıversıtesı hastanesıne gıden warmıydı kapatılmıs yaa ben yenı duydummmm

doktorun yonlendırır canım senı zaten 32 bıtımınde bı cagırıyor doktorlar muane sonrası calısabılır ya da calısamaz raporu alıyorsun o ıkı rapordan bırını almak zorundasın zaten

kızlar bende bugun arastırma ıcerısındeyım kordon kanı bankalarını arastırıyorum var mı dusunen ya da daha oncekı dogumlarda yaptıran?

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz?
Ben bu gece cok kotuydum sirt agrisindan uyuyamadim bir turlu döndüm durdum. Bu aralar cok agriyor sirtim koltukta bile 2 dk uzanamiyorum.
Yarin randevum var bakalim bebegim buyumusmu, bu agrilarin cözümu varmi vede en onemlisi bir bobreginde genisleme vardi duzelmis mi merak ediyorum birde sanirim bu haftalarda seker yuklemesi yapiliyor degilmi? Onun icinde cagirabilir doktorum. Saglik ocaginada gitmem lazim asimin 2. Dozu gecen haftaydi yaptirmadim.
Bugunde bebek mevlutu var bir arkadasin oraya gidicem bakalim ne yapacaklar gozetliyim biraz banada fikir olur
Anlayacaginiz bu hafta cok yogunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…