2016 Mart Anneleri Goygoy :)

çok şükür cnm..bende de oluyor sırt ağrısı ve kramplar geçe uyutmadı..İnşallah düzelmiştir,bizde de vardı belirginleşme inşallah düzelir bir an evvel..Haftaya salı günü bizim randevumuz da.Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin İnşallah..

Amin canim insallah hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza

kızlar bu arada aranızda herhangı bır sıfa unıversıtesı hastanesıne gıden warmıydı kapatılmıs yaa ben yenı duydummmm

ay görümcm gidiyorduuu akşam konuştuk bizde kapatılmış ama üniversiteleri kapatılmamış hastalarına oradan devam edecekmiş dr u

bi arastır ıstersen canım bır kere olabılecek bır sey cunku bu

canım o kordon kanını ben arasrtırdım ablam dogum yapıcagı zaman senın bebıse degıl onun kardesıne veya sıze bırsey olursa kullanabılırsın ona bır yararı yok demısdı doktor ablama kendı kordon kanın sana fayda etmıyormus dıe duydum ama bır arastır ıyıce ıstersen

hımmm tamam canım bır kac yerler gorusmeye gıtcem o zaman sorıım bunu da

sen ne olur ne olmaz seker yuklemesı yapılacak gıbı ac gıt kuzummmm bel sırt agrısı ıcın bana buscopan plus ıcebılırsın dedı dr um ama ben ıcmıyorum bebısım ıcın cekıyorummm onun yerıne magnezyumu her gun alıyorum

ay görümcm gidiyorduuu akşam konuştuk bizde kapatılmış ama üniversiteleri kapatılmamış hastalarına oradan devam edecekmiş dr u
hangı sıfaya gıdıyordu canım sımdı baktım ben ınternetten sadece bornowadakı kalmıs yaa ordada aynı dr lar war dıyorum ıyıkı hıc gıtmemısım oraya yoksa ucuncu secenegımdı benımde

Sagolll tatlimmm.hosgeldin sendeee..ohhj evdesin daha 2 ay nasil.gecer diye dusunuyorsun keyfine bak bebisinin eksiklerini tamamla kitap oku ev gezmesine git..
Kuşum çevremde herkes çalışıyo ouyy ben kime gideyimmm zati hava soguk insan dışarıda çıkmak istemiyor. yatar yatar şişerim artıkkk

hangı sıfaya gıdıyordu canım sımdı baktım ben ınternetten sadece bornowadakı kalmıs yaa ordada aynı dr lar war dıyorum ıyıkı hıc gıtmemısım oraya yoksa ucuncu secenegımdı benımde

basmane şifaydı canım dr u bornova şifada devam edecekmiş. sen nereye gidiyordun. görümcem mine gençte çokta membnun

ben gıtmıyorum sıfaya canım yanı hastanemden memnun kalmassam secenektı benım ıcın sadece

Ben geldiimmmm Ay bu gece uykuları kabusa dönüştü sırt üstü yatınca göbeğim agrıyor saga sola yatınca kollarım, omuzlarım of offf... Birde mide bulantısı basladı hep şikayet hep şikayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…