- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
olur cnm bakayım bir,güzel birşeymiş aslında..bi arastır ıstersen canım bır kere olabılecek bır sey cunku bu
çok şükür cnm..bende de oluyor sırt ağrısı ve kramplar geçe uyutmadı..İnşallah düzelmiştir,bizde de vardı belirginleşme inşallah düzelir bir an evvel..Haftaya salı günü bizim randevumuz da.Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin İnşallah..Gunaydin arkadaslar nasilsiniz?
Ben bu gece cok kotuydum sirt agrisindan uyuyamadim bir turlu döndüm durdum. Bu aralar cok agriyor sirtim koltukta bile 2 dk uzanamiyorum.
Yarin randevum var bakalim bebegim buyumusmu, bu agrilarin cözümu varmi vede en onemlisi bir bobreginde genisleme vardi duzelmis mi merak ediyorumbirde sanirim bu haftalarda seker yuklemesi yapiliyor degilmi? Onun icinde cagirabilir doktorum. Saglik ocaginada gitmem lazim asimin 2. Dozu gecen haftaydi yaptirmadim.
Bugunde bebek mevlutu var bir arkadasin oraya gidicem bakalim ne yapacaklar gozetliyim biraz banada fikir olur
Anlayacaginiz bu hafta cok yogunum
Amin canim insallah hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimizaçok şükür cnm..bende de oluyor sırt ağrısı ve kramplar geçe uyutmadı..İnşallah düzelmiştir,bizde de vardı belirginleşme inşallah düzelir bir an evvel..Haftaya salı günü bizim randevumuz da.Rabbim güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin İnşallah..
Amin canim insallah hepimiz saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza[/QUOTE
İnşallah canım..
kızlar bu arada aranızda herhangı bır sıfa unıversıtesı hastanesıne gıden warmıydı kapatılmıs yaa ben yenı duydummmm
amann cok yorma kendını canım dıkkat et az az yap bol bol dınlen :)Yeni uyandim daaaa temizlik yapacammm birazdan
kolay gelsinnn canımmmmYeni uyandim daaaa temizlik yapacammm birazdan
Tamam canimmm dinlene dinlene yaoaxam nefesim yetmiyor zatenamann cok yorma kendınıcanım dıkkat et az az yap bol bol dınlen :)
Sagolll tatlimmm.hosgeldin sendeee..ohhj evdesin daha 2 ay nasil.gecer diye dusunuyorsun keyfine bak bebisinin eksiklerini tamamla kitap oku ev gezmesine git..kolay gelsinnn canımmmm
bi arastır ıstersen canım bır kere olabılecek bır sey cunku bu
hımmm tamam canım bır kac yerler gorusmeye gıtcem o zaman sorıım bunu dacanım o kordon kanını ben arasrtırdım ablam dogum yapıcagı zaman senın bebıse degıl onun kardesıne veya sıze bırsey olursa kullanabılırsın ona bır yararı yok demısdı doktor ablama kendı kordon kanın sana fayda etmıyormus dıe duydum ama bır arastır ıyıce ıstersen
kızlar bu arada aranızda herhangı bır sıfa unıversıtesı hastanesıne gıden warmıydı kapatılmıs yaa ben yenı duydummmm
sen ne olur ne olmaz seker yuklemesı yapılacak gıbı ac gıt kuzummmm bel sırt agrısı ıcın bana buscopan plus ıcebılırsın dedı dr um ama ben ıcmıyorum bebısım ıcın cekıyorummm onun yerıne magnezyumu her gun alıyorumGunaydin arkadaslar nasilsiniz?
Ben bu gece cok kotuydum sirt agrisindan uyuyamadim bir turlu döndüm durdum. Bu aralar cok agriyor sirtim koltukta bile 2 dk uzanamiyorum.
Yarin randevum var bakalim bebegim buyumusmu, bu agrilarin cözümu varmi vede en onemlisi bir bobreginde genisleme vardi duzelmis mi merak ediyorumbirde sanirim bu haftalarda seker yuklemesi yapiliyor degilmi? Onun icinde cagirabilir doktorum. Saglik ocaginada gitmem lazim asimin 2. Dozu gecen haftaydi yaptirmadim.
Bugunde bebek mevlutu var bir arkadasin oraya gidicem bakalim ne yapacaklar gozetliyim biraz banada fikir olur
Anlayacaginiz bu hafta cok yogunum
hangı sıfaya gıdıyordu canım sımdı baktım ben ınternetten sadece bornowadakı kalmıs yaa ordada aynı dr lar war dıyorum ıyıkı hıc gıtmemısım oraya yoksa ucuncu secenegımdı benımdeay görümcm gidiyorduuu akşam konuştuk bizde kapatılmış ama üniversiteleri kapatılmamış hastalarına oradan devam edecekmiş dr u
sabah gazıemır sıfanın onunden gectıkte kımsecıkler yoktuu bende tuhafff dedımmm bı baktım kapanmısssek binalarda hizmet yasaklandi bildigim kadarıyla, izinsizmiss.
Kuşum çevremde herkes çalışıyo ouyy ben kime gideyimmm zati hava soguk insan dışarıda çıkmak istemiyor. yatar yatar şişerim artıkkkSagolll tatlimmm.hosgeldin sendeee..ohhj evdesin daha 2 ay nasil.gecer diye dusunuyorsun keyfine bak bebisinin eksiklerini tamamla kitap oku ev gezmesine git..
hangı sıfaya gıdıyordu canım sımdı baktım ben ınternetten sadece bornowadakı kalmıs yaa ordada aynı dr lar war dıyorum ıyıkı hıc gıtmemısım oraya yoksa ucuncu secenegımdı benımde
ben gıtmıyorum sıfaya canım yanı hastanemden memnun kalmassam secenektı benım ıcın sadeceKuşum çevremde herkes çalışıyo ouyy ben kime gideyimmm zati hava soguk insan dışarıda çıkmak istemiyor. yatar yatar şişerim artıkkk
basmane şifaydı canım dr u bornova şifada devam edecekmiş. sen nereye gidiyordun. görümcem mine gençte çokta membnun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?