Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinnn :) hepimiz aynı derttren muzdaribiz cnm ben de uyuyamadım gece dönmek şuan bile işkence geliyor yatakta ilerleyen aylarda ne olacak halimiz bilemiyorumBen geldiimmmmAy bu gece uykuları kabusa dönüştü sırt üstü yatınca göbeğim agrıyor saga sola yatınca kollarım, omuzlarım of offf... Birde mide bulantısı basladı
hep şikayet hep şikayet
ben almadım cnm ölçüleri bilemediğim için..En son alacağız biz yatağını İnşallah..Normal lastiksiz çarşaf annem yapmıştı nevresim takımıyla, bir tane de hazır almış bide pike yaptı ablam yeter herhalde epey bir zaman..kızlar yaa englısh home dan lastıklı carsaf alanınız warmı ben aldım ama pısmanımmmm yatak olculeru 70*140 mıs benım alcagım yatak ıse 80*130 degıstırıcem ınsallah lastıksız carsaflarıda wardırrr
walla ben almıs bulundumm artık bakıcaz bı hal caresıne :)ben almadım cnm ölçüleri bilemediğim için..En son alacağız biz yatağını İnşallah..Normal lastiksiz çarşaf annem yapmıştı nevresim takımıyla, bir tane de hazır almış bide pike yaptı ablam yeter herhalde epey bir zaman..
Ben geldiimmmmAy bu gece uykuları kabusa dönüştü sırt üstü yatınca göbeğim agrıyor saga sola yatınca kollarım, omuzlarım of offf... Birde mide bulantısı basladı
hep şikayet hep şikayet
Ben dün nevresim takımı aldım oğlum için. Zaten nevresim, çarşaf ve yastık ayrı olarak satılıyor. Benim aldığım çarşaf lastiksiz. Değiştirebilirsin bence sorun olmaz diye düşünüyorumwalla ben almıs bulundumm artık bakıcaz bı hal caresıne :)
Bir sorum olacak size, sağlık ocagindan süt almaya ne zaman başlayacağız ?
hoş geldinn bende aynı durumdayım koltukta yattım dün gecede dedim koltuk yaotı ama yataktada aynıyımm otuturarak mı uyusak napsakBen geldiimmmmAy bu gece uykuları kabusa dönüştü sırt üstü yatınca göbeğim agrıyor saga sola yatınca kollarım, omuzlarım of offf... Birde mide bulantısı basladı
hep şikayet hep şikayet
Soruyu yanlış sormusum pardonsüt mü ne sütü
ne sütü alınıyor ki ordan?Bir sorum olacak size, sağlık ocagindan süt almaya ne zaman başlayacağız ?
ben daha bugün gittim aşı için bana da birşey diyen olmadı..Soruyu yanlış sormusum pardonöğrendiğim kadarıyla sağlık ocagindan kart veriyorlarmis ve o kartlarla marketten belli bir miktar paket süt alabiliyormusuz.
Ben hamileligimin en başında sağlık ocağına kayıt olmuştum. Aşı vuruldum ve arada kontrol amaçlı gidiyorum sağlık ocağına. Ama süt olayından bahsetmediler. Başka bir hamile arkadaşımdan öğrendim
hoşgeldinnn :) hepimiz aynı derttren muzdaribiz cnm ben de uyuyamadım gece dönmek şuan bile işkence geliyor yatakta ilerleyen aylarda ne olacak halimiz bilemiyorum![]()
hoş geldinn bende aynı durumdayım koltukta yattım dün gecede dedim koltuk yaotı ama yataktada aynıyımm otuturarak mı uyusak napsak![]()
Soruyu yanlış sormusum pardonöğrendiğim kadarıyla sağlık ocagindan kart veriyorlarmis ve o kartlarla marketten belli bir miktar paket süt alabiliyormusuz.
Ben hamileligimin en başında sağlık ocağına kayıt olmuştum. Aşı vuruldum ve arada kontrol amaçlı gidiyorum sağlık ocağına. Ama süt olayından bahsetmediler. Başka bir hamile arkadaşımdan öğrendim
Normal Bildiğimiz paket süt. Hemşire kuzenim söyledi bugün bana. Ama bana da sağlık ocağından bilgi verilmedi. Müsait oldugunda sağlık ocağına soracağım, buradan yazarımne sütü alınıyor ki ordan?
bende duymuştum baya önce birilerine mi ne geliyrmuş. sanki bez içinde öyle bişeyler söylemişti aynı kadın Allah devletimize zeval vermesinNormal Bildiğimiz paket süt. Hemşire kuzenim söyledi bugün bana. Ama bana da sağlık ocağından bilgi verilmedi. Müsait oldugunda sağlık ocağına soracağım, buradan yazarım
ben hastanede çalışıyorum hç böyle bişey duymadım...Normal Bildiğimiz paket süt. Hemşire kuzenim söyledi bugün bana. Ama bana da sağlık ocağından bilgi verilmedi. Müsait oldugunda sağlık ocağına soracağım, buradan yazarım
ayyy kızlar benım karın sertlıgım hala gecmedıııı tugla gıbı karnımın her yerı ne yapsam bıllemedımmaglıycam sınırdennnn