- 17 Eylül 2015
- 327
- 144
- 18
demez herhalde bence ara ben olsam durmazdım yaniayyy cekınıyorum dr da kııızzdaha persembe aradım gunu aradım karnımı kapıya wurdugum ıcınn
ne sorunlu hasta dmesın adamcagızz :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demez herhalde bence ara ben olsam durmazdım yaniayyy cekınıyorum dr da kııızzdaha persembe aradım gunu aradım karnımı kapıya wurdugum ıcınn
ne sorunlu hasta dmesın adamcagızz :)
walla anlamıyorum bendeeee geldık son aylara boylemı olduuuuu dıkkat de edıyoruz o kdar amaademez herhalde bence ara ben olsam durmazdım yanidikkat et kendine bu ne başına gelenler hey allahuım
![]()
melekkk benımde bu ay kocamın dogum gunu ne yapsam bende senın gıbıyımmmmmkızlar yaa 6 ocak eşimin doğum günü ve haftaiçine geliyor sizce neler yapabilirim böyle zorlanmıcam birşeyler yapmak yada almak istiyorum..
kızz yanımda olsan dowuceksın gıbı konustunnnnnbende cok pısmanımmm sız sızz olun sakın boyle bırsey yapmayınnn o kadar sınırım bozukkıı bırı dokunsa aglıycammm
kaça yaptırdın canım sorması ayıp? çok şekerler çok beğendim :)
ayy ya adam bi de ağzıyla söyledi sürpriz bekliyormelekkk benımde bu ay kocamın dogum gunu ne yapsam bende senın gıbıyımmmmm
ayy ya adam bi de ağzıyla söyledi sürpriz bekliyorne yapcam hiçç bilmiyorum..eve de beraber gidiyoz işyerimiz de aynı ne yapabilirim kii..
olabilir canım kapı süsün nasıl?Oyy kusum yok bir daha yapmaa diyeeee dedim birde artık tehlikeli dönemdeyizAllah korusun Allahın izniyle birsey olmaz bir doktorunu ara için rahatlasın
bende o ilk begendigim fotoyu atmıstım aslında ama dantel bulamadı pembe renkte pudrası vardı istemedim bende cok cok cok tsk ederim merviik o kadar ilgileler ki her adımda foto attılar onlarda olmayan modelden istedigim icin birde kapı süsü aynam kaldı onuda bitirince göndereceklerr
Cook tesekkür ederim o takım 170 tl tuttu birde kapı süsü yaptırıyorum ama cok memnun kaldım tavsiye ederim düsünüyorsan modelleri ben gönderdim onlara kendi yaptıkları modellerden olmadıgı icin her alsveriste her adımlarında dikmeden foto attılar
olabilir canım kapı süsün nasıl?
kuzum artık denge olayımız bile değişti dikkat et vallawalla anlamıyorum bendeeee geldık son aylara boylemı olduuuuu dıkkat de edıyoruz o kdar amaa
Oyy kusum yok bir daha yapmaa diyeeee dedim birde artık tehlikeli dönemdeyizAllah korusun Allahın izniyle birsey olmaz bir doktorunu ara için rahatlasın
bende o ilk begendigim fotoyu atmıstım aslında ama dantel bulamadı pembe renkte pudrası vardı istemedim bende cok cok cok tsk ederim merviik o kadar ilgileler ki her adımda foto attılar onlarda olmayan modelden istedigim icin birde kapı süsü aynam kaldı onuda bitirince göndereceklerr
Cook tesekkür ederim o takım 170 tl tuttu birde kapı süsü yaptırıyorum ama cok memnun kaldım tavsiye ederim düsünüyorsan modelleri ben gönderdim onlara kendi yaptıkları modellerden olmadıgı icin her alsveriste her adımlarında dikmeden foto attılar
sen kendi tasarımını kendin yaptın sanırımKapı süsüm 50x40 ebatlarında aynadan olacak; aynayı süsleyecekler yine aynı renklerle içerisinde kurdela tüyler çiçek fiyonk olacak o da yok yaptıkları modeldesüslenmemis ayna fotosunu atarım simdi sana birde ortasında yaz yazacak
sen kendi tasarımını kendin yaptın sanırım
at at merak ettim. :)
o zaman ben de yanlıs almıs olabirlim, ama besige uydururz ya kucukse bulcaz caresini.100*150 olan yorgan ıcın tatlım ama carsaf ın olcusu ayrı ıste 70*140 mıs
kızzz yazosta senın gıbımı olucak acaba yaaa :)Biraz kokoş diyorlarr bana diğerlerini begenemiyorumm ki![]()
aynen degıstırmeye bakıcaz olmassa caresıne tatlımmo zaman ben de yanlıs almıs olabirlim, ama besige uydururz ya kucukse bulcaz caresini.
kızzz yazosta senın gıbımı olucak acaba yaaa :)
öyle de ne alacağımı bilemiyorum..Onun kartıyla alcam bide tek kart kullanıyoruzHep yanyanaysanızzzzz internetten sipariş imdada yetişirr lalalalalalaa
hmmm evet güzel olabilir..