2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayyy cekınıyorum dr da kııızz:KK17: daha persembe aradım gunu aradım karnımı kapıya wurdugum ıcınn :KK14: ne sorunlu hasta dmesın adamcagızz :)
demez herhalde bence ara ben olsam durmazdım yani :KK53: dikkat et kendine bu ne başına gelenler hey allahuım:KK11:

kızlar yaa 6 ocak eşimin doğum günü ve haftaiçine geliyor sizce neler yapabilirim böyle zorlanmıcam birşeyler yapmak yada almak istiyorum..

kızz yanımda olsan dowuceksın gıbı konustunnnnn:KK57::KK57: bende cok pısmanımmm sız sızz olun sakın boyle bırsey yapmayınnn o kadar sınırım bozukkıı bırı dokunsa aglıycammm

Oyy kusum yok bir daha yapmaa diyeeee dedim birde artık tehlikeli dönemdeyiz :( Allah korusun Allahın izniyle birsey olmaz bir doktorunu ara için rahatlasın

gördümmm taç için foto bekliyorumm sendenn müthiş olmuş güle güle süsleninn ana kızzzz :KK200::nazar: tulumu belki bende yapabilirm niyeti bozarsam o senin ilk beğendiğini ama nasıl olsa 2 ay evdeyim :KK53: E Ekyzdn03

bende o ilk begendigim fotoyu atmıstım aslında ama dantel bulamadı pembe renkte pudrası vardı istemedim bende cok cok cok tsk ederim merviik o kadar ilgileler ki her adımda foto attılar onlarda olmayan modelden istedigim icin birde kapı süsü aynam kaldı onuda bitirince göndereceklerr

kaça yaptırdın canım sorması ayıp? çok şekerler çok beğendim :)

Cook tesekkür ederim o takım 170 tl tuttu birde kapı süsü yaptırıyorum ama cok memnun kaldım tavsiye ederim düsünüyorsan modelleri ben gönderdim onlara kendi yaptıkları modellerden olmadıgı icin her alsveriste her adımlarında dikmeden foto attılar

melekkk benımde bu ay kocamın dogum gunu ne yapsam bende senın gıbıyımmmmm
ayy ya adam bi de ağzıyla söyledi sürpriz bekliyor :KK70:ne yapcam hiçç bilmiyorum..eve de beraber gidiyoz işyerimiz de aynı ne yapabilirim kii..

Oyy kusum yok bir daha yapmaa diyeeee dedim birde artık tehlikeli dönemdeyiz :KK43: Allah korusun Allahın izniyle birsey olmaz bir doktorunu ara için rahatlasın

bende o ilk begendigim fotoyu atmıstım aslında ama dantel bulamadı pembe renkte pudrası vardı istemedim bende cok cok cok tsk ederim merviik o kadar ilgileler ki her adımda foto attılar onlarda olmayan modelden istedigim icin birde kapı süsü aynam kaldı onuda bitirince göndereceklerr

Cook tesekkür ederim o takım 170 tl tuttu birde kapı süsü yaptırıyorum ama cok memnun kaldım tavsiye ederim düsünüyorsan modelleri ben gönderdim onlara kendi yaptıkları modellerden olmadıgı icin her alsveriste her adımlarında dikmeden foto attılar
olabilir canım kapı süsün nasıl?

walla anlamıyorum bendeeee geldık son aylara boylemı olduuuuu dıkkat de edıyoruz o kdar amaa
kuzum artık denge olayımız bile değişti dikkat et valla

Oyy kusum yok bir daha yapmaa diyeeee dedim birde artık tehlikeli dönemdeyiz :KK43: Allah korusun Allahın izniyle birsey olmaz bir doktorunu ara için rahatlasın

sağlıkla giyin cnm bnmm :KK68::KK68:

Kapı süsüm 50x40 ebatlarında aynadan olacak; aynayı süsleyecekler yine aynı renklerle içerisinde kurdela tüyler çiçek fiyonk olacak o da yok yaptıkları modelde :KK70: süslenmemis ayna fotosunu atarım simdi sana birde ortasında yaz yazacak
sen kendi tasarımını kendin yaptın sanırım :KK70::KK70:
at at merak ettim. :)

Eklentiler

• 12345555_1493927870938062_475475282320298936_n.webp
    12345555_1493927870938062_475475282320298936_n.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 52
Back
X