canım ya dinlenmeden rahatlamıyooo..bi de artık büyüyolar bebişlerimiz..ayyy kızlar benım karın sertlıgım hala gecmedıııı tugla gıbı karnımın her yerı ne yapsam bıllemedımmaglıycam sınırdennnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya dinlenmeden rahatlamıyooo..bi de artık büyüyolar bebişlerimiz..ayyy kızlar benım karın sertlıgım hala gecmedıııı tugla gıbı karnımın her yerı ne yapsam bıllemedımmaglıycam sınırdennnn
kızlar english homedan triko battiniye alanınız var mııı nasıll? yine kargo bedava ve %50 indirimi patlatmışlar
nasıl trikosu filan cnm ben karacadan bakmıştım hep şimdi kalpli indirimde aldım gerçi ama hala tereduutteymAldımm 2 tanee bence güzel ponponlusunu birde kalpli triko aldım
kızlar yaa englısh home dan lastıklı carsaf alanınız warmı ben aldım ama pısmanımmmm yatak olculeru 70*140 mıs benım alcagım yatak ıse 80*130 degıstırıcem ınsallah lastıksız carsaflarıda wardırrr
açılıyomu english home un internet sitesi...ben açamadım yaaa....nasıl trikosu filan cnm ben karacadan bakmıştım hep şimdi kalpli indirimde aldım gerçi ama hala tereduutteym
valla bende tam zamanında almışım herhalde şuan açılmıyoraçılıyomu english home un internet sitesi...ben açamadım yaaa....
yaa ne bıleyım taktım kafayaa ne yapsam bılemedım daha cıkmama ıkı saat war esımde aksam mısfır cagırmıs mac war dıye ıptal edıyımmı dedı ama bılemedımmm bu sertlık benı delı edıyoooo bugun kuafore gıtcektım sir için ama sanırım birde bu olursa ıyıce gerılcek kızım gıtmesem sankı daha ıyı olur dımııı kuaforecanım ya dinlenmeden rahatlamıyooo..bi de artık büyüyolar bebişlerimiz..
nasıl trikosu filan cnm ben karacadan bakmıştım hep şimdi kalpli indirimde aldım gerçi ama hala tereduutteym
kuaför işini erteyebileceksen yarına kadar bakarsın..dinlenince geçer acaba strese mi girdin ki sıkıldınmı bişeylereyaa ne bıleyım taktım kafayaa ne yapsam bılemedım daha cıkmama ıkı saat war esımde aksam mısfır cagırmıs mac war dıye ıptal edıyımmı dedı ama bılemedımmm bu sertlık benı delı edıyoooo bugun kuafore gıtcektım sir için ama sanırım birde bu olursa ıyıce gerılcek kızım gıtmesem sankı daha ıyı olur dımııı kuafore
hayırlı olsun canım güle güle giyin ikiniz de musmutlu günlerde inşallahKaracadan bakmadım henüz bence güzel delikli zaten ama henüz tecrübe edemedigim icin yorum yapamıyorum k,bebekte söyle olur böyle olur diye
bu arada igde kukulettayı sen mi önermisstiiiiiin ben oradan yaptırdım lohusa tacımı terligimi yazosun tulumunu hatta en son pembe takım tüylü tac falan yükledileeeeer onlar benim
![]()
ayy canım dun kabızdım cook ıkındım o zamanda berı tuhaf karnım sanırım kızım strese gırdı o kdar ıkınmaya hala kendıne gelemedıııkuaför işini erteyebileceksen yarına kadar bakarsın..dinlenince geçer acaba strese mi girdin ki sıkıldınmı bişeylere
hayırlı olsun canım güle güle giyin ikiniz de musmutlu günlerde inşallah![]()
100*150 olan yorgan ıcın tatlım ama carsaf ın olcusu ayrı ıste 70*140 mısben de aldım gecen gun 100*150 miydi neydi lastikli, yatak dısında besik kullanmayacak mısın, degistiremezsen oyle idare edersin
Ikınma ya neden ıkınıyosuuunn söktürücü seyler yeseydin yaaa bir daha ıkınmaaayy canım dun kabızdım cook ıkındım o zamanda berı tuhaf karnım sanırım kızım strese gırdı o kdar ıkınmaya hala kendıne gelemedııı
aynen canım ben önermiştim hemen bakıyorummmKaracadan bakmadım henüz bence güzel delikli zaten ama henüz tecrübe edemedigim icin yorum yapamıyorum k,bebekte söyle olur böyle olur diye
bu arada igde kukulettayı sen mi önermisstiiiiiin ben oradan yaptırdım lohusa tacımı terligimi yazosun tulumunu hatta en son pembe takım tüylü tac falan yükledileeeeer onlar benim
![]()
kızz yanımda olsan dowuceksın gıbı konustunnnnnIkınma ya neden ıkınıyosuuunn söktürücü seyler yeseydin yaaa bir daha ıkınmaa
kuzum ya için rahat etmicek senin bence bi dr una danış hatta git millet baş ağrısını bile soruyorkızz yanımda olsan dowuceksın gıbı konustunnnnnbende cok pısmanımmm sız sızz olun sakın boyle bırsey yapmayınnn o kadar sınırım bozukkıı bırı dokunsa aglıycammm
kaça yaptırdın canım sorması ayıp? çok şekerler çok beğendim :)Coooooook tesekkür ederim canım benim amiin insallaaaaaaaah hepimiz yavrularımzla saglıkla giyelim takalım takıstıralım![]()
ayyy cekınıyorum dr da kııızzkuzum ya için rahat etmicek senin bence bi dr una danış hatta git millet baş ağrısını bile soruyor