2016 Mart Anneleri Goygoy :)

kızlar yaa englısh home dan lastıklı carsaf alanınız warmı ben aldım ama pısmanımmmm yatak olculeru 70*140 mıs benım alcagım yatak ıse 80*130 degıstırıcem ınsallah lastıksız carsaflarıda wardırrr

ben de aldım gecen gun 100*150 miydi neydi lastikli, yatak dısında besik kullanmayacak mısın, degistiremezsen oyle idare edersin

canım ya dinlenmeden rahatlamıyooo..bi de artık büyüyolar bebişlerimiz..
yaa ne bıleyım taktım kafayaa ne yapsam bılemedım daha cıkmama ıkı saat war esımde aksam mısfır cagırmıs mac war dıye ıptal edıyımmı dedı ama bılemedımmm bu sertlık benı delı edıyoooo bugun kuafore gıtcektım sir için ama sanırım birde bu olursa ıyıce gerılcek kızım gıtmesem sankı daha ıyı olur dımııı kuafore

nasıl trikosu filan cnm ben karacadan bakmıştım hep şimdi kalpli indirimde aldım gerçi ama hala tereduutteym

Karacadan bakmadım henüz bence güzel delikli zaten ama henüz tecrübe edemedigim icin yorum yapamıyorum k,:KK70: bebekte söyle olur böyle olur diye :KK70: bu arada igde kukulettayı sen mi önermisstiiiiiin ben oradan yaptırdım lohusa tacımı terligimi yazosun tulumunu hatta en son pembe takım tüylü tac falan yükledileeeeer onlar benim :KK68::KK68::KK68:

yaa ne bıleyım taktım kafayaa ne yapsam bılemedım daha cıkmama ıkı saat war esımde aksam mısfır cagırmıs mac war dıye ıptal edıyımmı dedı ama bılemedımmm bu sertlık benı delı edıyoooo bugun kuafore gıtcektım sir için ama sanırım birde bu olursa ıyıce gerılcek kızım gıtmesem sankı daha ıyı olur dımııı kuafore
kuaför işini erteyebileceksen yarına kadar bakarsın..dinlenince geçer acaba strese mi girdin ki sıkıldınmı bişeylere

Karacadan bakmadım henüz bence güzel delikli zaten ama henüz tecrübe edemedigim icin yorum yapamıyorum k,:KK70: bebekte söyle olur böyle olur diye :KK70: bu arada igde kukulettayı sen mi önermisstiiiiiin ben oradan yaptırdım lohusa tacımı terligimi yazosun tulumunu hatta en son pembe takım tüylü tac falan yükledileeeeer onlar benim :KK68::KK68::KK68:
hayırlı olsun canım güle güle giyin ikiniz de musmutlu günlerde inşallah:KK68::KK68:

kuaför işini erteyebileceksen yarına kadar bakarsın..dinlenince geçer acaba strese mi girdin ki sıkıldınmı bişeylere
ayy canım dun kabızdım cook ıkındım o zamanda berı tuhaf karnım sanırım kızım strese gırdı o kdar ıkınmaya hala kendıne gelemedııı

aynen canım ben önermiştim hemen bakıyorummm :KK53: deneyip görücez o zmn

Ikınma ya neden ıkınıyosuuunn söktürücü seyler yeseydin yaaa bir daha ıkınmaa
kızz yanımda olsan dowuceksın gıbı konustunnnnn:KK57::KK57: bende cok pısmanımmm sız sızz olun sakın boyle bırsey yapmayınnn o kadar sınırım bozukkıı bırı dokunsa aglıycammm

gördümmm taç için foto bekliyorumm sendenn müthiş olmuş güle güle süsleninn ana kızzzz :KK200::nazar: tulumu belki bende yapabilirm niyeti bozarsam o senin ilk beğendiğini ama nasıl olsa 2 ay evdeyim :KK53: E Ekyzdn03

kızz yanımda olsan dowuceksın gıbı konustunnnnn:KK57::KK57: bende cok pısmanımmm sız sızz olun sakın boyle bırsey yapmayınnn o kadar sınırım bozukkıı bırı dokunsa aglıycammm
kuzum ya için rahat etmicek senin bence bi dr una danış hatta git millet baş ağrısını bile soruyor

kuzum ya için rahat etmicek senin bence bi dr una danış hatta git millet baş ağrısını bile soruyor
ayyy cekınıyorum dr da kııızz:KK17: daha persembe aradım gunu aradım karnımı kapıya wurdugum ıcınn :KK14: ne sorunlu hasta dmesın adamcagızz :)

Back
X