2016 Mart Anneleri Goygoy :)

English home nevresim takiminin içindeki çarşaf da 100*150 kızlar siz konuşunca merak ettim çıkarıp olctum..ama tek satılan carsafini almamistim onu bilemiyorum o yüzden..

English home nevresim takiminin içindeki çarşaf da 100*150 kızlar siz konuşunca merak ettim çıkarıp olctum..ama tek satılan carsafini almamistim onu bilemiyorum o yüzden..
yok tatlım ben tek satılan carsafından bahsedıyorum lastıklı we tek

yaaaaa gebelik takvimindeki gün simdi farkettiiimmmmm :KK28::KK28::KK28: azıcık kaldı yaaaa bakalım ne diceksin sezoya :KK70:
79 dımıııı bence o dahada az gıbı tatlımmmm cunku sezercıkte 38 de alıyolar ya genelde 9 hafta 7 gunden 63 gun :KK53::KK17: Allah ın izni ile insallahhhhh :KK19::KK57:

79 dımıııı bence o dahada az gıbı tatlımmmm cunku sezercıkte 38 de alıyolar ya genelde 9 hafta 7 gunden 63 gun :KK53::KK17: Allah ın izni ile insallahhhhh :KK19::KK57:

Ayayyayayyyyy azıcık kaldı coookk heyecanlı ocak annelerinde birisi spinal sezeryan olmuss cok rahat gecti yazmısssss korkumuyorum korkmuyoruummmm korkkkmuyoruuuuuuuuzzzzzzzzz:KK70::KK70::KK70:

Ya ben daha dogum moduna giremedim, normal mi sezeryan mi degisik hikayeler okuyorum ama, herkesin bunyesi farklı tepkı veriyor dogum sekillerine. Hayırlısı neyse o olsun insallah ne diyelim :KK51:

ay benim doktor 15 Şubat'ı beklesin bu sefer dedi peki dedim o zaman :) az kaldı gerçekten , ben doğumdan değil de sonrasından tırsıyorum :KK17::KK17:

güzel güzel kız bebek kokoş olsun bişey olmaz :KK49:

Bencede ben daha abartırdımda dua etsin bebek :KK70::KK70:

ay benim doktor 15 Şubat'ı beklesin bu sefer dedi peki dedim o zaman :) az kaldı gerçekten , ben doğumdan değil de sonrasından tırsıyorum :KK17::KK17:

Uf evet iste birde sen tecrübelisin böyle diyorsunnnn bende sonrasındn korkuyorum heeeepp

Mrb
günaydınnn kızlarrrr ben döndümmm whatsapa giremiyorum pek 2 hafta sonra evdeyim gruba katılacagımm. size haberlerim var. bebişin alışverişini tamamladık bi odamız kaldı geriye :KK9: beişiğimiz bile hazırrrr :KK68: buarada iş yerimde yaşanan anlaşmazlıktan dolayı doğum iznine erken çıkıyorum. 2 ay evde napıcammm:mad:
Wasapta grubunuzmu var mart anneleri olarak

Back
X