- 22 Haziran 2015
- 787
- 526
- 103
- 38

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktım ama baba ıle ılgılı bısıy bulamadım ya nerden baktın senttu89
kusummelek baba temalı biseycikler olabilir mi kızlar internette var cicek sitelerinde bile madem internetten soyleceksiniz.
olabilir cnm aklıma da geldi aslında mantıklı olur yani..ttu89
kusummelek baba temalı biseycikler olabilir mi kızlar internette var cicek sitelerinde bile madem internetten soyleceksiniz.
yok tatlım ben tek satılan carsafından bahsedıyorum lastıklı we tekEnglish home nevresim takiminin içindeki çarşaf da 100*150 kızlar siz konuşunca merak ettim çıkarıp olctum..ama tek satılan carsafini almamistim onu bilemiyorum o yüzden..
English home nevresim takiminin içindeki çarşaf da 100*150 kızlar siz konuşunca merak ettim çıkarıp olctum..ama tek satılan carsafini almamistim onu bilemiyorum o yüzden..
yok tatlım benımkı nevresım takımı degıl teklı satılan carsaf yaaa
yok tatlım ben tek satılan carsafından bahsedıyorum lastıklı we tek
79 dımıııı bence o dahada az gıbı tatlımmmm cunku sezercıkte 38 de alıyolar ya genelde 9 hafta 7 gunden 63 gunyaaaaa gebelik takvimindeki gün simdi farkettiiimmmmmazıcık kaldı yaaaa bakalım ne diceksin sezoya
![]()
aaa çok heyecanlı 2 aycık kalmış yaaa79 dımıııı bence o dahada az gıbı tatlımmmm cunku sezercıkte 38 de alıyolar ya genelde 9 hafta 7 gunden 63 gunAllah ın izni ile insallahhhhh
![]()
79 dımıııı bence o dahada az gıbı tatlımmmm cunku sezercıkte 38 de alıyolar ya genelde 9 hafta 7 gunden 63 gunAllah ın izni ile insallahhhhh
![]()
güzel güzel kız bebek kokoş olsun bişey olmazBiraz kokoş diyorlarr bana diğerlerini begenemiyorumm ki![]()
güzel güzel kız bebek kokoş olsun bişey olmaz![]()
ay benim doktor 15 Şubat'ı beklesin bu sefer dedi peki dedim o zaman :) az kaldı gerçekten , ben doğumdan değil de sonrasından tırsıyorum![]()
canım ben de iki çocuk mevzusundan tedirginim. yoksa uykusuzluk vs. ye bünye alışıyor merak etme :)Bencede ben daha abartırdımda dua etsin bebek
Uf evet iste birde sen tecrübelisin böyle diyorsunnnn bende sonrasındn korkuyorum heeeepp
Wasapta grubunuzmu var mart anneleri olarakgünaydınnn kızlarrrr ben döndümmm whatsapa giremiyorum pek 2 hafta sonra evdeyim gruba katılacagımm. size haberlerim var. bebişin alışverişini tamamladık bi odamız kaldı geriyebeişiğimiz bile hazırrrr
buarada iş yerimde yaşanan anlaşmazlıktan dolayı doğum iznine erken çıkıyorum. 2 ay evde napıcammm
![]()
Aynen canimm bende senin gibiyim bizi neler bekliyor bilemiyoruzcanım ben de iki çocuk mevzusundan tedirginim. yoksa uykusuzluk vs. ye bünye alışıyor merak etme :)