evet yaa adı üstünde normal yani normali o demek kiaynen canım bende sezeryandan çok korkuyorum nedense millet normal doğumdan korkar
banada haber etsinnnnlerrrr bende dantelli güpürlü gösterişli şaşalı bişey istiyom. kız anasıyık sonuçta
aynen canım bende sezeryandan çok korkuyorum nedense millet normal doğumdan korkar
banada haber etsinnnnlerrrr bende dantelli güpürlü gösterişli şaşalı bişey istiyom. kız anasıyık sonuçta
çok yiyince benimde 200 leri geçiyo daaa tatlı hiç yok hayatımda....hamurişi falan ....
o acı geçici, mutluluk kalıcı... evlat kokusu tadıcaz.. bardağın dolu tarafından bakalım:)
bence uzun olur...sen bu aralarda gitkızlar size bir soru
ben en son 26. haftamda gittim doktora , doktor şu zaman tekrar gel demedi bende heyecandan unuttum sormayı. şimdi 29 dayız sizce 32 ye kadar sabredip 32 de gitsem bi şey olur mu, çok mu uzun olur ki arası
32. haftada test mi ypıyorlar ki beklicen canım bence bekleme bana kalırsa kız hiç mi özlemedin nası sabretcennnnkızlar size bir soru
ben en son 26. haftamda gittim doktora , doktor şu zaman tekrar gel demedi bende heyecandan unuttum sormayı. şimdi 29 dayız sizce 32 ye kadar sabredip 32 de gitsem bi şey olur mu, çok mu uzun olur ki arası
hadi yaa öyle mi diyonNonononono artık bi cogumuzun 3 haftaya düstü canım kontrolleri 32 olmazzzzzz sen haftaya git
canım bende 29 dayım 32 ye kadar bekleyemıycemmmmm 32 den once gıdıcem 32 de tekrar gıtcemm :)kızlar size bir soru
yaa ilk zamanlarda hiç canım tatlı istemezdi şimdi yasak yaa canım nasıl istiyo nasıl istiyo bilemezsinn...daha dün bişeyler istedi hadi şimdi yazmayayım sizinde istemesin....ah ah neler çekiyorum bnde o nutella kavanozuyla bakışırken
son noktayı sen koymuşsun çok doğru kuşum. sağlıkla gelsinde isterlerse doğrasınlar beniiiiii
hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim gerisi önemsiz canım korku elbetteki olucak aman sezeryan olanlar senden daha mı dirayetli sanki rabbim veriyor sabrını isteevet yaa adı üstünde normal yani normali o demek ki
Ben bulduuuum 2 tane pembesi 185 ama sadece sabahlık digerinin tasına göre biri 400 digeri 450 ig den etiketliyoomm
hadi yaa öyle mi diyono zaman bu hafta gideyim 3 haftaya özler tekrar giderim
bence uzun olur...sen bu aralarda git
32. haftada test mi ypıyorlar ki beklicen canım bence bekleme bana kalırsa kız hiç mi özlemedin nası sabretcennnn
hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim gerisi önemsiz canım korku elbetteki olucak aman sezeryan olanlar senden daha mı dirayetli sanki rabbim veriyor sabrını iste
etiketle kuşum bekliyorumdaaa çok pahalı değil miii anasını yani 450 yuhh
üşütmüş biraz o yüzden raporlu evde dinneniyo prenses :) @bsrd
yasaklar hep istenir zaten dün ayıptır söylemesi bildiğin tutku bisküvi yedim çayla yarım paketcik yaani azıcık akşam saat 5te. yemekten önce açlık 155yaa ilk zamanlarda hiç canım tatlı istemezdi şimdi yasak yaa canım nasıl istiyo nasıl istiyo bilemezsinn...daha dün bişeyler istedi hadi şimdi yazmayayım sizinde istemesin....
aynen rapor ıcın zaten gıdıceksın nts yede gırıceksın o gun hatta canım bende 25 ıne randevu alıcam 32 de sanırım 6 ocak bırde o zamana alıcam hooooop melegımı gorucem ınşallah ıkı kereeeöyle diyorsunuz yani tamam bu hafta gidiyorum hemen bir randevu alayım ben
yaa eskiden olsa 1 ay zor geçiyordu şimdi tepikleri hissedince gitsem mi gitmesem mi bilemedimama özledim tabi kuzumu boyu kiloyu da merak ediyorum tabi bu arada 32. de çalışabilir raporu için gitmek şart onu o hafta almazsan izne ayrılmış sayılıyormuşsun
evet yaa adı üstünde normal yani normali o demek ki
aldım randevumu perşembe günü büyük buluşmaEvet ya hatta bu hafta gittt 29daymıssın sennnnn artık bu kontroller önemli bekleyecek birsey yok
ay ben de bi aralıkdayım bi ocakdayım gezip duruyorumben bi ocak annelerine bakıp geliyom en son biri spinal sezo yapmıstı cok memnundu
terziye mi diktirsek napsak önümüzdeki ay çekim için elbise dikktircem beyaz bulamadım hamiş elbisesi güzel. onuda mı diktirsek kiCok pahalııııııarastırma içindeyim iste birsey bulursam haber ederim amaaa bulamıyorumkiii
Ayy kimse dogurmamıs baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?