2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bende de çıktı da diyetle idare etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum.insüline kaç çıktığında başlamıştın....merak ettim
canım benim açlık 150 tokluk 180 in altına düşmüyordu kolay kolay umarım idare edersin. benim düzene girdi şükür ama korkulacak bişey yok bunu bil

ayyy kızlarr yemek yerken bebısım asagıya oyle bır vurdukııı sankı adet olurkenkı duyguyu hıssettım az kalsın cıkıcak gıbıydı yaaaa korktum yemekten kalktımmm

ayyy kızlarr yemek yerken bebısım asagıya oyle bır vurdukııı sankı adet olurkenkı duyguyu hıssettım az kalsın cıkıcak gıbıydı yaaaa korktum yemekten kalktımmm
bende de bazen oluyor adet olcakmışım gibi bir ağrı,sonra geçiyor..Alta baskı yaptıklarından oluyor herhalde cnm..

selam ii sen nasılsın...
iyiyim canım ne yapayım vakit geçsin diye bekleyip duruyorum :) zor geliyor ama Allahtan çalışıyoruz da vakit daha çabuk geçiyor iş olmasa ben evde ölürdüm can sıkıntısından herhalde . yalnız bi yandan da dört gözle 37. haftayı bekliyorum izin için

aynen bende geçsin bi,tsin diyorum artık artık evde kalayım hem oğlum hem bebişimle ilgileneyim istiyorum....

canım benim açlık 150 tokluk 180 in altına düşmüyordu kolay kolay umarım idare edersin. benim düzene girdi şükür ama korkulacak bişey yok bunu bil
ayyy canım ya bana da başladı sabah 3 ünite şimdi....sabahları yüksek geliyo benim açlık en fazla 98, sabah tokluk değişiyo işte....öğlen ve akşam sorun yok en fazla tokluk 160 falan o da çok kaçırırsam normalde 140 falan ortalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…