iyi yapmışsın cnm..Ben de hazır pandispanya aldım ondan pasta yaptım da poğaça yaptım yanına da o uğraştırdı biraz..Bide temizlik lazım eve gidince 2 saatimiz var o kocişe kaldı tabi ben karışmam...
aaa benim mesai bitimine daha çokkk var burdayım :)
benımde 1.5 saat var cancan
( pfff valla 8 de bi gir akşam 6 da çık yaa adalet mi buuuu çok gıcık olmaya başladım
ben 10 da geldımof daha eve gıdıp yemek hzırlıcam
( yemek valla benimde yok yemeğim ne yapcam onu da bilmiyorum bakcas artık
eşim yese keşke de bende pişirsem ağzına sürmez maalesef..bugünlük geçiştircem bende valla yarın evdeyiz nede olsaben semızotu aldıydım onu pısırcem yanınada makarna corba bıttı gıttı
sagol canım allah razı olsun hepımızın evlatları ınsallah.hosgeldın canım oncelıkle hayırlı olsun kızımız:):) valla canım vajınal varıs konusunda fıkır soylemıycem ama yasayan bırılerı varsa mutlaka cvp verırler ısım konusunda da daha var vaktımız acele etme bence ıcıne sınen olsun:)
hosbuldum canım.:)hosgeldın canım hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınsallah bahsettıgınız seyı hıc duymadım bıle yasayanlar varsa cevap verırler
benım oglumda agustos 2012 dgumlu canım.allah bagıslasın:)varis konusunda doktorum dogumdan sonra gecer dedi.simdi dızustu varıs corabı gıyebılırsın dedi.normal doguma engel olurmu dedim.kafana takma bana guven,ben nıye varım kı dedi.içim rahatladı ama nette kötü şeyler okuyunca insan korkuyor.merhaba hoşgeldin. benimde 2. gebeliğim bir oğlum var 4 yaşında. bunuda erkek bekliyoruz, bizim bebekte isimsz. daha zamanımız var seçeriz :) bahsettiğin rahatsızlığı hiç duymadım ve yaşamadım canım. sana yardımcı olamıcam ama doktorun ne diyor bu duruma
eşim yese keşke de bende pişirsem ağzına sürmez maalesef..bugünlük geçiştircem bende valla yarın evdeyiz nede olsa
Babam.geldi.kizlar yazamadimmm..babam.yanimdaydi az once gittti sizler nasilsinizz
isim konsunda gülce yi begenmiştim eşim dahıl bı cok kısı o ne külçe gibi dediler canım sıkıldı.ıkı ısım dusunuyorum ınsallah ılk ısmı hanım sahabılerden olur zeynep,ayşe mesela.ikincisini arıyorum hala
yaaa ama bizim ismimiz belli değil dahaaTtu89 un önerisi ile listeye isimlerde ekleniyooooooor.. Bana yazın bi cogunuzu biliyorum ama olsun
Haklisin canimmmyarına kürkçü dükkanı olu bura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?