2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ay banada bırı yardım etse nekadan guzel olur canım ya babam gecen demezmı kızım ben yardıma gelırım kendını yorma dıe dedım yok artık baba nolcak ablanda yapmıo hafta ıcı ben temızlıyorum dıo adam ev hanımı gıbı oldu

sagol canım allah razı olsun hepımızın evlatları ınsallah.
hosgeldın canım hayırlısıyla kucagınıza alırsınız ınsallah bahsettıgınız seyı hıc duymadım bıle yasayanlar varsa cevap verırler
hosbuldum canım.:)
benım oglumda agustos 2012 dgumlu canım.allah bagıslasın:)varis konusunda doktorum dogumdan sonra gecer dedi.simdi dızustu varıs corabı gıyebılırsın dedi.normal doguma engel olurmu dedim.kafana takma bana guven,ben nıye varım kı dedi.içim rahatladı ama nette kötü şeyler okuyunca insan korkuyor.

Babam.geldi.kizlar yazamadimmm..babam.yanimdaydi az once gittti sizler nasilsinizz

isim konsunda gülce yi begenmiştim eşim dahıl bı cok kısı o ne külçe gibi dediler canım sıkıldı.ıkı ısım dusunuyorum ınsallah ılk ısmı hanım sahabılerden olur zeynep,ayşe mesela.ikincisini arıyorum hala

eşim yese keşke de bende pişirsem ağzına sürmez maalesef..bugünlük geçiştircem bende valla yarın evdeyiz nede olsa

kız benımkıde yemıodu annesı pısırırken bırgun kendıme yaptım yemezsen yeme sen dedım ona baska sey pısırdım sımdı oda yemeye basladı ogun tadına bakmak ıstedı o bakıs yanı

kızlaar napıyosunuz? hafta sonu çok boş kalıyor yahu burası. bebeklerin ismini ekliyorsunuz galiba tabloya.bizimki ömer olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…