- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Zaten canım bende birtek sırt üstü rahatlıorum yatmak istemiorum ama nezaman uyansan sırt üstüyüm üzülüorum ama napıyım..walla kızlar bende aynennn saga donuyorum 5 dk sonra sagım sola donuyorum 5 dk sonra solum agrıyooo duz yatıyotm kızcem durtuyoo sabahada ıkı buklum kalkıyorum yataktannn
2 de canımsenın kacta bugun randevun canım?
ewet bnde dıyorum azıcıkkkk yatıyımmm lutfen kızımmmZaten canım bende birtek sırt üstü rahatlıorum yatmak istemiorum ama nezaman uyansan sırt üstüyüm üzülüorum ama napıyım..
Selam kızlar bnde gece uyuyamayanlardanım ve bu yüzden günboyu sinirliyim. Zaten bu hormonların oyununa da geliyorum tam çekilmez oldum yani. Herşeye ağlar oldum(
Bir de çok halsizim hiçbirşey yapasım gelmiyor. Sizde de var de mi böle durumlar. Bi ben Yaşıyorum bütün bunları sanıyorum.
Aynı ben2 de canım
ewet bnde dıyorum azıcıkkkk yatıyımmm lutfen kızımmm
Bize Deniz yazın lütfen..Ttu89 un önerisi ile listeye isimlerde ekleniyooooooor.. Bana yazın bi cogunuzu biliyorum ama olsun
hosgeldın canım oncelıkle hayırlı olsun kızımız:):) valla canım vajınal varıs konusunda fıkır soylemıycem ama yasayan bırılerı varsa mutlaka cvp verırler ısım konusunda da daha var vaktımız acele etme bence ıcıne sınen olsun:)kızlar merhaba ben ılkkez yazıyorum.mart annelerıne yazdım ama bu topık daha kalabalık sanırım.benım ıkıncı gebelıgım bu ılkkez vajinal varis yasıyorum.başına gelen oldumu doktorunuz ne dıyor bu duruma.normal doguma engel olur mu.tesekkurler.benımde kızım olacak ınsallah bır oglum var.isim konusunda hah işte bu isim olmalı dediğim içime sinen bi isim bulamadım malesef.bulduklarımı eşim begenmedi(
Bnmki de moralim düzelsin diye pasta almş üzerine mum dikmişti dün akşam. Ama bn bu sefer pastayı beğenmeme tribine girdim halbuki kakaolu pasta en sevdiğimden :))) zavallimın yapmadığı şaklabanlık kalmadı ama bn hep bunalım....(( bende bende aynı durumdayım hatta eşim bana okadar iyi davranıyor ki ben sürekli azarlıyorum sonra çok üzülüyorum o alıştı mesela dün akşam hmm sen şu an patlamaya yer arıyosun yine o yüzden ben susuyorum dedi :)
kızlar merhaba ben ılkkez yazıyorum.mart annelerıne yazdım ama bu topık daha kalabalık sanırım.benım ıkıncı gebelıgım bu ılkkez vajinal varis yasıyorum.başına gelen oldumu doktorunuz ne dıyor bu duruma.normal doguma engel olur mu.tesekkurler.benımde kızım olacak ınsallah bır oglum var.isim konusunda hah işte bu isim olmalı dediğim içime sinen bi isim bulamadım malesef.bulduklarımı eşim begenmedi(
kızlar dün bir arkadaşım doğum yaptı normal doğum..23 aralık tahmini doğum tarihiydi 24 ünde doğurdu:) Bizim de öyle olur mu acaba? Bu aralar ocak annelerine sardım onları okuyorum da heyecan yaptım, okumasam mı acaba:)
tatlım odanız geldımı dunn hıc sesın yokkkk
neyın war canım cok gecmıs olsunngeldi kuzum da agrım var oyle pek keyfim yok, uzaktan izliyorum sizi de
geldi kuzum da agrım var oyle pek keyfim yok, uzaktan izliyorum sizi de
Hayırlısı bakalım biz ne olcaz..Daha çok var diyorum bir yandan, diğer yandan da geçiyor zaman..kız hıc bellı olmaz valla bızım arkadas 41 hafta dogurdu
Hayırlısı bakalım biz ne olcaz..Daha çok var diyorum bir yandan, diğer yandan da geçiyor zaman..
orası öyle de ne bileyim bazen çok varmış gibime geliyor daha..kız 30. haftaya dayanmısız az kalmısı da kalmadı artık abow
bende geldım canım buradayım:):)ben yemek yedım geldım sız hala nerdesınız kızlar heyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?