2016 Mart Anneleri Goygoy :)

merhaba hoşgeldin. benimde 2. gebeliğim bir oğlum var 4 yaşında. bunuda erkek bekliyoruz, bizim bebekte isimsz. daha zamanımız var seçeriz :) bahsettiğin rahatsızlığı hiç duymadım ve yaşamadım canım. sana yardımcı olamıcam ama doktorun ne diyor bu duruma

bujubuju ttu89 teskr ederim kızlar, hastalık da degil de. Dun biseylere bozuldum canim sikildi, kasık bacak agrılarım da var. Hem moralman hem fiziksel cokuntu icindeyim azcık, uykusuzum da malum herkes gibi Azcık toparlanmaya calısıorum

o hiç belli olmaz, 37 ile 41. hafta arası beklemek lazım. ben oğlum 38+6 da oldu,kuzenimin 2 kızı var, ikiside 42. haftada suni sancıyla oldu. birde kızlar erken gelir derler:) paşaların canı ne zaman isterse:)

canım benım yaa sıkmamaya calıs canını valla her sey gecıyor yazık bebıs de hıssedıyor sımdı uzgun oldugunu onu dusun

o hiç belli olmaz, 37 ile 41. hafta arası beklemek lazım. ben oğlum 38+6 da oldu,kuzenimin 2 kızı var, ikiside 42. haftada suni sancıyla oldu. birde kızlar erken gelir derler:) paşaların canı ne zaman isterse:)
aynen oyle canım bızım bır arkadasında 41 dolunca sezeryanla aldırlar artık bebısı o da kızdı :):)

ay o bacak agrısını hıc soleme kusum ya sankı spor yaparsın et ezıgı derler ya oyle olmus gıbı agrıo ya neyse bozma moralını o ıcındekı mınıgı dusun annesı oda uzulur sonra pozıtıf ol

aynen o işler hiç belli olmuyor..En hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsinler hayırlısıyla inşallah.

ben de çağırmıyorum da emrivaki oldu biraz..Çaya gelecekler zaten kuran falan okurlar eşimin arkadaşları gelcek iyi olur dedik bizde..Birşey hazırlamasın dediler de yine de olmaz öyle akşamdan yaptım dün birşeyler amaa belim koptu varyaa...
ay ne mısafırı kız hala mısafırmı agırlıyorsun ben cagırmıyorum artık kımseyı kusura bakmasınlar dogumdan bayaaaa bır sonraaaa mumkunse

bırsey hazırlamasınlarıda anlamıyorum ıllakı bırı gelınce hazırlanıo ozaman gıtmıcen yanı

yani demii..Sanki onlar hazıramasın dediği zman hazırlamıcaz..İçi rahat etmiyor insanın bir defa..

valla ben buzluga superfresh ın mını boreklerden attım bırımı gelıo hemen fırına atıyorum bakkaldanda dankek falan bırde tuzlu cubuk yanına okadan cinim hamıleyım kusura bakmasınlar

valla ben buzluga superfresh ın mını boreklerden attım bırımı gelıo hemen fırına atıyorum bakkaldanda dankek falan bırde tuzlu cubuk yanına okadan cinim hamıleyım kusura bakmasınlar
iyi yapmışsın cnm..Ben de hazır pandispanya aldım ondan pasta yaptım da poğaça yaptım yanına da o uğraştırdı biraz..Bide temizlik lazım eve gidince 2 saatimiz var o kocişe kaldı tabi ben karışmam...

herkese iyi haftasonları kızlarr..Şimdiden kimse kalmadı ortalıkta gerçi kendinize de bebişlere de iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…