kızlar merhaba ben ılkkez yazıyorum.mart annelerıne yazdım ama bu topık daha kalabalık sanırım.benım ıkıncı gebelıgım bu ılkkez vajinal varis yasıyorum.başına gelen oldumu doktorunuz ne dıyor bu duruma.normal doguma engel olur mu.tesekkurler.benımde kızım olacak ınsallah bır oglum var.isim konusunda hah işte bu isim olmalı dediğim içime sinen bi isim bulamadım malesef.bulduklarımı eşim begenmedi(
ay bir uykum var ki anlatamam..Akşam da misafir var oy oyy...Nasıl yatcam ben yaa..ben yemek yedım geldım sız hala nerdesınız kızlar heyyyy
kızlar dün bir arkadaşım doğum yaptı normal doğum..23 aralık tahmini doğum tarihiydi 24 ünde doğurdu:) Bizim de öyle olur mu acaba? Bu aralar ocak annelerine sardım onları okuyorum da heyecan yaptım, okumasam mı acaba:)
anammm bızımkıyle adas olacak desene canım:):)
canım benım yaa sıkmamaya calıs canını valla her sey gecıyor yazık bebıs de hıssedıyor sımdı uzgun oldugunu onu dusun
aynen oyle canım bızım bır arkadasında 41 dolunca sezeryanla aldırlar artık bebısı o da kızdı :):)o hiç belli olmaz, 37 ile 41. hafta arası beklemek lazım. ben oğlum 38+6 da oldu,kuzenimin 2 kızı var, ikiside 42. haftada suni sancıyla oldu. birde kızlar erken gelir derler:) paşaların canı ne zaman isterse:)
ay bir uykum var ki anlatamam..Akşam da misafir var oy oyy...Nasıl yatcam ben yaa..
aynen o işler hiç belli olmuyor..En hayırlı zaman ne zamansa o zaman gelsinler hayırlısıyla inşallah.o hiç belli olmaz, 37 ile 41. hafta arası beklemek lazım. ben oğlum 38+6 da oldu,kuzenimin 2 kızı var, ikiside 42. haftada suni sancıyla oldu. birde kızlar erken gelir derler:) paşaların canı ne zaman isterse:)
ay ne mısafırı kız hala mısafırmı agırlıyorsun ben cagırmıyorum artık kımseyı kusura bakmasınlar dogumdan bayaaaa bır sonraaaa mumkunse
ben de çağırmıyorum da emrivaki oldu biraz..Çaya gelecekler zaten kuran falan okurlar eşimin arkadaşları gelcek iyi olur dedik bizde..Birşey hazırlamasın dediler de yine de olmaz öyle akşamdan yaptım dün birşeyler amaa belim koptu varyaa...
yani demii..Sanki onlar hazıramasın dediği zman hazırlamıcaz..İçi rahat etmiyor insanın bir defa..bırsey hazırlamasınlarıda anlamıyorum ıllakı bırı gelınce hazırlanıo ozaman gıtmıcen yanı
yani demii..Sanki onlar hazıramasın dediği zman hazırlamıcaz..İçi rahat etmiyor insanın bir defa..
iyi yapmışsın cnm..Ben de hazır pandispanya aldım ondan pasta yaptım da poğaça yaptım yanına da o uğraştırdı biraz..Bide temizlik lazım eve gidince 2 saatimiz var o kocişe kaldı tabi ben karışmam...valla ben buzluga superfresh ın mını boreklerden attım bırımı gelıo hemen fırına atıyorum bakkaldanda dankek falan bırde tuzlu cubuk yanına okadan cinim hamıleyım kusura bakmasınlar
aaa benim mesai bitimine daha çokkk var burdayım :)herkese iyi haftasonları kızlarr..Şimdiden kimse kalmadı ortalıkta gerçikendinize de bebişlere de iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?