2016 Mart Anneleri Goygoy :)

bugun kızımın odasınn parkelerı dosendı kızlarrr cok mutluyum cok guzel olmusss :) artık hızlansın hazırlıklarrrrr
aaa ne güzel hayırlı olsun tatlım :) odanın resmini görmek isteriz artıkın tamamlanınca :)

tesekkur ederım kızlarrr tabısııı odamız ınsallah gelınce resımlerımızı atıcazz :)

Selam kizlar :KK54: deneyimli analar bizlere deterjan tavsiye ederbilirmisiniz:KK51: marka, sivi mi toz mu, yumusatici gerekli mi filan
Başta sadece hacışakir toz sabun olanını kullandım uzun süre. Yumuşatıcı kullanmadım. Sonra omo baby almıştık ama epey sonra o da kalktı piyasadan sanırım.

Başta sadece hacışakir toz sabun olanını kullandım uzun süre. Yumuşatıcı kullanmadım. Sonra omo baby almıştık ama epey sonra o da kalktı piyasadan sanırım.
Hacisakirden memnunmuydun canim yumusatici kullanmayinca sert olmuyo dimi kiyafetler

Hacisakirden memnunmuydun canim yumusatici kullanmayinca sert olmuyo dimi kiyafetler
Zor lekeler olursa çıkarmıyor tabi mecbur başka şeylerle ön yıkama yapmak zorunda kalabiliyorsun. Sertliğini tam hatırlayamıyorum bende kurutma makinesi var canım çamaşıtlar yumuşak oluyor kuruyunca. Yumuşatıcı bebeğe dokunabilir gibi geliyor bana.

harme harme ben dalinin yumusaticisini ve sivi deterjanini kullandim.m3mnundum..ama bir marka daha var isminu unuttum.onu da tavsiye ediyorlar aklima glrse yazacam sana:KK56:

Selam kizlar :KK54: deneyimli analar bizlere deterjan tavsiye ederbilirmisiniz:KK51: marka, sivi mi toz mu, yumusatici gerekli mi filan
Canim ben yumusatici kullanmadim kizimin cildi cok hassasti ve dr camasirlari 2 kere durulamama yapmami onermisti sabun tozu dalan roxi ve hacisakir bebekler icin olan sabun tozunu kullandim memnun kalmistim

günaydınnn kızlarrrr ben döndümmm whatsapa giremiyorum pek 2 hafta sonra evdeyim gruba katılacagımm. size haberlerim var. bebişin alışverişini tamamladık bi odamız kaldı geriye :KK9: beişiğimiz bile hazırrrr :KK68: buarada iş yerimde yaşanan anlaşmazlıktan dolayı doğum iznine erken çıkıyorum. 2 ay evde napıcammm:mad:

günaydınnn kızlarrrr ben döndümmm whatsapa giremiyorum pek 2 hafta sonra evdeyim gruba katılacagımm. size haberlerim var. bebişin alışverişini tamamladık bi odamız kaldı geriye :KK9: beişiğimiz bile hazırrrr :KK68: buarada iş yerimde yaşanan anlaşmazlıktan dolayı doğum iznine erken çıkıyorum. 2 ay evde napıcammm:mad:

hadi bakalım hayırlı olsun... bizim de bi oda kaldı bi de ufak tefek bi kaç bişey. evde olmak daha iyi olmazmı? kendine vakit ayırırsın mis gibi. bebek gelmeden dinlen uyu kitap oku yemek yap arkadaşlarınla vakit geçir... ohh mis valla... ben uzatıcam ama mecburiyetten wallahi..

hadi bakalım hayırlı olsun... bizim de bi oda kaldı bi de ufak tefek bi kaç bişey. evde olmak daha iyi olmazmı? kendine vakit ayırırsın mis gibi. bebek gelmeden dinlen uyu kitap oku yemek yap arkadaşlarınla vakit geçir... ohh mis valla... ben uzatıcam ama mecburiyetten wallahi..
kuzum ya bir ay öncesinden çıkıcaktım zaten şimdi senelik izinle birleştirip 2ay öncesinden çıkıcam gün geçmicek :KK61:

Back
X