- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
Aynen canım evet tmm kuzum olur saolQ
Evet gordumm canimmmm...yatak.derken besik.gibi kucuk.dimi.tekrar gorursem.sana yazarim.kuzum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım evet tmm kuzum olur saolQ
Evet gordumm canimmmm...yatak.derken besik.gibi kucuk.dimi.tekrar gorursem.sana yazarim.kuzum![]()
aaa ne güzel hayırlı olsun tatlım :) odanın resmini görmek isteriz artıkın tamamlanınca :)bugun kızımın odasınn parkelerı dosendı kızlarrr cok mutluyum cok guzel olmusss :) artık hızlansın hazırlıklarrrrr
evet cnm öyleymiş hareketlendi çok şükür gün içerisinde..Canim arada onlarin da modu degisiyor tipki biximki gibi. Bazen cok enerjik olup bazen durgn olabiliyolar. Benimkinin de genel bi duzeni var ama duzensizligi de coktur hani.
Canım güle güle büyüsün, uyusun, oynasın odasında inşallah :)tesekkur ederım kızlarrr tabısııı odamız ınsallah gelınce resımlerımızı atıcazz :)
Başta sadece hacışakir toz sabun olanını kullandım uzun süre. Yumuşatıcı kullanmadım. Sonra omo baby almıştık ama epey sonra o da kalktı piyasadan sanırım.Selam kizlardeneyimli analar bizlere deterjan tavsiye ederbilirmisiniz
marka, sivi mi toz mu, yumusatici gerekli mi filan
Hacisakirden memnunmuydun canim yumusatici kullanmayinca sert olmuyo dimi kiyafetlerBaşta sadece hacışakir toz sabun olanını kullandım uzun süre. Yumuşatıcı kullanmadım. Sonra omo baby almıştık ama epey sonra o da kalktı piyasadan sanırım.
Zor lekeler olursa çıkarmıyor tabi mecbur başka şeylerle ön yıkama yapmak zorunda kalabiliyorsun. Sertliğini tam hatırlayamıyorum bende kurutma makinesi var canım çamaşıtlar yumuşak oluyor kuruyunca. Yumuşatıcı bebeğe dokunabilir gibi geliyor bana.Hacisakirden memnunmuydun canim yumusatici kullanmayinca sert olmuyo dimi kiyafetler
resmi warmı canım merak ettım
Canim ben yumusatici kullanmadim kizimin cildi cok hassasti ve dr camasirlari 2 kere durulamama yapmami onermisti sabun tozu dalan roxi ve hacisakir bebekler icin olan sabun tozunu kullandim memnun kalmistimSelam kizlardeneyimli analar bizlere deterjan tavsiye ederbilirmisiniz
marka, sivi mi toz mu, yumusatici gerekli mi filan
günaydınnn kızlarrrr ben döndümmm whatsapa giremiyorum pek 2 hafta sonra evdeyim gruba katılacagımm. size haberlerim var. bebişin alışverişini tamamladık bi odamız kaldı geriyebeişiğimiz bile hazırrrr
buarada iş yerimde yaşanan anlaşmazlıktan dolayı doğum iznine erken çıkıyorum. 2 ay evde napıcammm
![]()
kuzum ya bir ay öncesinden çıkıcaktım zaten şimdi senelik izinle birleştirip 2ay öncesinden çıkıcam gün geçmicekhadi bakalım hayırlı olsun... bizim de bi oda kaldı bi de ufak tefek bi kaç bişey. evde olmak daha iyi olmazmı? kendine vakit ayırırsın mis gibi. bebek gelmeden dinlen uyu kitap oku yemek yap arkadaşlarınla vakit geçir... ohh mis valla... ben uzatıcam ama mecburiyetten wallahi..