2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ii canım sen nasılsın...valla yuvarlana yuvarlana gidiyo işte...iki günde büyümüşsün diyo arkadaşlar....
:) öyle oluyor yaa..Büyüdük artık ağırlaştık..Kramplar rahat bırakmıyor beni de özellikle gün içerisinde ve akşam eve gidince oturunca kalkamıyorum..3 ay nasıl geçecek bilmiyorum böyle..Haftaya doktora sorayım da magnezyum falan yazar belki..

:) öyle oluyor yaa..Büyüdük artık ağırlaştık..Kramplar rahat bırakmıyor beni de özellikle gün içerisinde ve akşam eve gidince oturunca kalkamıyorum..3 ay nasıl geçecek bilmiyorum böyle..Haftaya doktora sorayım da magnezyum falan yazar belki..
bende arada kullanıyorum magnezyum ama sadece meyve suyuyla içebildiğim için şekerim yükselcek diye çok zorda kalmadıkça içmiyorum......geçer geçer merak etme....bende öyle diyorum ama baktım ki bu ay bile yarılanmış...

bende arada kullanıyorum magnezyum ama sadece meyve suyuyla içebildiğim için şekerim yükselcek diye çok zorda kalmadıkça içmiyorum......geçer geçer merak etme....bende öyle diyorum ama baktım ki bu ay bile yarılanmış...
geçsin gitsin yaa bir an evvel alalım kucaklarımıza vakitlice sağlıkla inşallah..

calısmak degıl de kuzum dun bebısın besıgını kurduk hafta sonu yatagını falan yaptırıcaz sabah cıkarken bı baktım boyle dolu oldugunu hayal ettım falan ınsan heveslenıyor yavas yavas:):)
Haklısın canım ben daha evimde değilim kaynanadayım heralde 1 ay sonra bende yaşayacağım o hissi :KK48:

calısmak degıl de kuzum dun bebısın besıgını kurduk hafta sonu yatagını falan yaptırıcaz sabah cıkarken bı baktım boyle dolu oldugunu hayal ettım falan ınsan heveslenıyor yavas yavas:):)
ayyyy ne güzel....ama ben daha bişey yapmadım yaa....

bana da çok zor geliyo çalışmak ama yapacak bişey yokk..haftaya izin alayım diyorum...bi de ocak da çalışabilir almadan önce
ben izinlerimi kullanmak istemiyorum..O sebeple sonuna kadar çalışcam galiba...Taa şubat sonuna kadar..

günaydın arkadaşlar.. nasılsınız. ben mesaiye yoğun başladım bu sabah. ancak açabildim sizi. çalışmak zor gelsede,
37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum becerebilirsem tabii

Back
X