2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Nonononono artık bi cogumuzun 3 haftaya düstü canım kontrolleri 32 olmazzzzzz sen haftaya git
bana da doktor 20 yada 25 gün sonra gel dedi ben 2o yi baz alıyorum tabisi :KK70:28 de gideceğim sonra 32 de gidip rapor alırım herhalde..

bana da doktor 20 yada 25 gün sonra gel dedi ben 2o yi baz alıyorum tabisi 28 de gideceğim sonra 32 de gidip rapor alırım herhalde..

Tabisiiiiiiiiiii 20 gün baz alınacak hahahha ben ctesi gidiyooomm kii :KK70:27+2 oluyorum bakalım minnak kızım ne durumdaaa kuzum benim sonra 30da cagırır kesin Allah izin verirse

kızlar size bir soru
ben en son 26. haftamda gittim doktora , doktor şu zaman tekrar gel demedi bende heyecandan unuttum sormayı. şimdi 29 dayız sizce 32 ye kadar sabredip 32 de gitsem bi şey olur mu, çok mu uzun olur ki arası:KK64:
aynen ben de o durumdaydım en son gittigimde, sonra baska bi sey icin tekrar hastaneye gidince doktora sordm ne zaman geleyim diye. 4 hafta sonra dedi. 30 da git istersen. Zaten sonra 2 haftada bir cagırmıyorlar mı ki

Tabisiiiiiiiiiii 20 gün baz alınacak hahahha ben ctesi gidiyooomm kii :KK70:27+2 oluyorum bakalım minnak kızım ne durumdaaa kuzum benim sonra 30da cagırır kesin Allah izin verirse
İnşallah cnm vay be 30 lara da geldik sayılır haa :)

aynen ben de o durumdaydım en son gittigimde, sonra baska bi sey icin tekrar hastaneye gidince doktora sordm ne zaman geleyim diye. 4 hafta sonra dedi. 30 da git istersen. Zaten sonra 2 haftada bir cagırmıyorlar mı ki
evet artık git gide sıklaşacak kontroller o yüzden ne kadar dayanasam iyi dedimdi ama 6 hafta da çok uzun ara olacak aldım randevumu bakalım perşembe bir gideyim sonra 32 de kesin giderim nasıl olsa.

Poff zamanda gecmiyor kontrol haftaları.............................. bi ctesi olsada bundan sonra ne olacak ne durumda ögrenseekk

Back
X