2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Baska bi aciklama yapmadi mi cnm ne demek oluyormus. Benim de bebis tersti en son ama normal daha degisir pozisyonu dedi. 4 gun sonra yine tersti yine anormal bisi demedi.
Bebegin ters olmasi cok onemli degilmis bu haftalarda donup son haftada da donebilirmis ama esi rahim agzindan cikmazsa normal dogum olmayacagi gibi erken n dogum riski sezeyanda bile sikintilar oluyormus 15 gun sonra tekrar gidecem dua edin

Bebegin ters olmasi cok onemli degilmis bu haftalarda donup son haftada da donebilirmis ama esi rahim agzindan cikmazsa normal dogum olmayacagi gibi erken n dogum riski sezeyanda bile sikintilar oluyormus 15 gun sonra tekrar gidecem dua edin
Benim de plesentasi önünde canım.17. haftada plasenta previa demişti.22. haftada biraz düzelme var plesenta önde dedi.bebek büyüdükçe düzelir endişelenme demişti zaten en basta..sen güzelini düşün ki öyle olsun..zamanla kendiliğinden duzelecek inşallah..

Benim de plesentasi önünde canım.17. haftada plasenta previa demişti.22. haftada biraz düzelme var plesenta önde dedi.bebek büyüdükçe düzelir endişelenme demişti zaten en basta..sen güzelini düşün ki öyle olsun..zamanla kendiliğinden duzelecek inşallah..
Su anda durumun ne ? Dedigin gibi insallah duzelir ama canim sikliyor tabi

Su anda durumun ne ? Dedigin gibi insallah duzelir ama canim sikliyor tabi
25inde bi dahaki kontrolumuz ama benim hissettiğim bi rahatsizligim yok çok şükür..ben hep normal doğum istiyorum ama bu durum devam ederse mecburen sezeryan olacak.tabi kuzum sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil..daha dikkatli olup dua etmekten başka yapılabilecek birşey yok zaten..

Merhaba arkadaşlar Oğlumda nöral tüp defekti riski cıkmıstı. Bundan dolayı o kadar tedirginim ki anlatamam. Bebek hareketlerini el mi ayak mı oldupunu Nasıl ayırt ediyorsunuz. Bi de bizim bebeklerimiz hep aynı pozisyonda mı duruyor. Yani basi sol tarafım da ise hep mi aynı yerde. Ben hareketler hissediyorum kalın el mi ayak mı bilmiyorum.
Özellikle son bi kac gündür cok hafif hareketler. Cok üzülüyorum bu duruma.
Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inş

aaa canım çok geçmiş olsun.. umarım yoluna girer herşey dualarım seninle. uzun zamandır yoktun. bende bir yazayım diyordum sen yazmışsın.. nasılsın? onun dışında iyimisin?

Merhaba arkadaşlar Oğlumda nöral tüp defekti riski cıkmıstı. Bundan dolayı o kadar tedirginim ki anlatamam. Bebek hareketlerini el mi ayak mı oldupunu Nasıl ayırt ediyorsunuz. Bi de bizim bebeklerimiz hep aynı pozisyonda mı duruyor. Yani basi sol tarafım da ise hep mi aynı yerde. Ben hareketler hissediyorum kalın el mi ayak mı bilmiyorum.
Özellikle son bi kac gündür cok hafif hareketler. Cok üzülüyorum bu duruma.
Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inş

canım çok çok geçmiş olsun. ben bebeğin hareketlerini hissediyorum ama el mi ayakmı onu anlamıyorum. tecbübeli arkadaşlar daha rahat yorum yaparlar ama ben dr uma sorduğumda onu anlamak neredeyse imkansız hele de bu aylarda çünkü çok esnekler demişti.

Kizlar bana doktor bebegin esi rahim agzinin onunde dedi boyle bir durumda olan var mi? Ayrica bebek hala ters mis
Benim bir arkadaşın da öyleydi cnm ama birşey olmadı çok şükür 1 haftası falan var doğuma..7 aylıkken yola gitme demişti erken doğum riski olabilir diye, ama olmadı..Sen de ferah tut içini..

Günaydın kızlar...
Benim ikinci hamileliğim ama el ayak hareketi ayrılamaz bence. Zaten duruşları itibariyle cenin pozisyonunda ne zaman eli nerede ayağı nerede bilemeyiz ki.. doktor bana kontrolde kafası aşağıda dedi, ondan tahmin yürütmeye çalışıyorum sadece.

benim de kolum ağrıyor sol koluma yaptırdım aşıyı ama sola yatamıyorum..İlk dozda ağrımamıştı bu kadar, bu sefer iğneyi vururken bile acıdı canım :(

Aynen canım hemde öle böyle deil etmeye çalısıorum çok saol canım benim :KK200:
Çabucak geçer inşallah bol bol mandalina portakal ye..Bu arada diğer topikte evrem yazmış gördün mü sen, maşallah kızı 7 buçuk aylık olmuş:)

Back
X