2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ayyy kızlar tazdıklarınızı okuyamıyorum bıle cok uykum warrrr bayılacagımmmmm

aaa canım çok geçmiş olsun.. umarım yoluna girer herşey dualarım seninle. uzun zamandır yoktun. bende bir yazayım diyordum sen yazmışsın.. nasılsın? onun dışında iyimisin?
Tesekkurler arkadasim... Bende sizi ozledim ama iki cocugum var biri 4'e digeri 1'e gidiyor biri sabahci digeri oglenci gunum okul yolunda geciyor onu birak bunu al merdivenlerde bitiyorum dersleride agir oglumun sinavlari var hep bana bakiyor buraya girecek zaman bulamiyorum bazen giriyorum sizi okuyup cikiyorum insallah hakkimizda hayirlisi olur ama sorun cikmadan normal dogum istiyorum cunku hemen ayaga kalkmam lazim okullari var. Ama su an iyiyim Dahaerken biseyleri soylemek icin bir 32 -34 haftayi atlatsaydik ..tum annelete herseyin yolunda gitmedini temenni ediyorum saglicakla bebislerimize kavusuruz insallah az kaldi...

canım benide endokrin doktoruna yönlendirdi doktor..gittim ilk etapta diyet verdi şeker ölçüm cihazı verdi...şimdi ölçtükçe sabah şekerimin yüksek olduğu çıktı ve insüline başlıyoruz..son 3 ay insülin kullanıcam....senin kaç geldi çok mu yüksek....

ahhhh kuzum geçmiş olsun az da olsa geçmedi daha.....aslında dinlenmen lazım ama çalışırkende zor...
Bnm açlık 109 sonrakiler 270 ve 207 çıktı cnm. Dr diyetisyene yönlendirdi iki hafta Diet verdi düzelmezse insülin kullanacaz dedi de ölçüm cihazından bahsetmedi

Bnm açlık 109 sonrakiler 270 ve 207 çıktı cnm. Dr diyetisyene yönlendirdi iki hafta Diet verdi düzelmezse insülin kullanacaz dedi de ölçüm cihazından bahsetmedi
anladım canım bence bulunduğun yerde dahiliye yada endokrin doktoruna gitmende fayda benim senden düşüktü açlık 78 tokluk birinci saat 199 ikinci saatte 186 üçüncü saatte 157 çıktı..diyet yaptım öğlen ve akşam iyi ama sabah yüksek geliyo maalesef...o yüzden sabah insüline başlandı bugün...

anladım canım bence bulunduğun yerde dahiliye yada endokrin doktoruna gitmende fayda benim senden düşüktü açlık 78 tokluk birinci saat 199 ikinci saatte 186 üçüncü saatte 157 çıktı..diyet yaptım öğlen ve akşam iyi ama sabah yüksek geliyo maalesef...o yüzden sabah insüline başlandı bugün...
Geçmiş olsun canım dr umu aradım iki hafta diyetten sonra durumu dğerlendiririz dedi. Gerekirse insülin başlatacak. Ama bn yinede günlük ölçmek istiyorum. Sen hangi aralıklarla ölçüm yapıyorsun cnm

Tesekkurler arkadasim... Bende sizi ozledim ama iki cocugum var biri 4'e digeri 1'e gidiyor biri sabahci digeri oglenci gunum okul yolunda geciyor onu birak bunu al merdivenlerde bitiyorum dersleride agir oglumun sinavlari var hep bana bakiyor buraya girecek zaman bulamiyorum bazen giriyorum sizi okuyup cikiyorum insallah hakkimizda hayirlisi olur ama sorun cikmadan normal dogum istiyorum cunku hemen ayaga kalkmam lazim okullari var. Ama su an iyiyim Dahaerken biseyleri soylemek icin bir 32 -34 haftayi atlatsaydik ..tum annelete herseyin yolunda gitmedini temenni ediyorum saglicakla bebislerimize kavusuruz insallah az kaldi...

haklısın iki çocuk daha olunca sorumluluklar devam ediyor. dinlenme şansında kalmıyor. Allah yardımcın olsun. arada vakit bulursan haber ver aklımız sende kalmasın. umarım Rabbim gönlüne göre versin sağlıkla normal doğum yaparsın dualarım seninle..

Geçmiş olsun canım dr umu aradım iki hafta diyetten sonra durumu dğerlendiririz dedi. Gerekirse insülin başlatacak. Ama bn yinede günlük ölçmek istiyorum. Sen hangi aralıklarla ölçüm yapıyorsun cnm
sabah aç ve tok, öğlen tok, akşam tok karnına ölçüyorum...

inşallah düzene girer benim ilk hamileliğimdede vardı onda diyetle düzeltmiştim ama bu sefer diyette işe yaramadı bende sabahları hala yüksek
Anladım canım az kaldı zaten bnm erken doğum riskim çok yüksek zaten Şubatı bile görür müyüm bilmiyorum . Az daha sabırlı olacam artık. Herşey bebiş için.

kızlar bu ebebekte 100tl alısverıse 100tl (500tl ustu ıcın) , minada 50tl alısverise 100tl (400tl ustu ıcın) hediye ceki kampanyası var yenıyıl ıcın. Magazalara giden goren bilen var mi? Gecen seferde vardı ebebekte buna benzer, indirimli urunler haric demisti de alcak bisey bulamamıstım hediye ceki icin. Bu sefer demiyor ama ne kadar dogru acaba?

Yemeğimi yedim geldim... Hep ağırlık çöküyor bana yemekten sonra...
Bu arada ben daha hiç hazırlık yapmadım bebekle ilgili. Artık yapsam iyi olacak sanki...

Back
X