- 17 Eylül 2015
- 327
- 144
- 18
c vitamini al bol bol canım geçmiş olsun tekrarSaol Mervecim griple boquşuyorum fena kapmışım şifayı canım ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
c vitamini al bol bol canım geçmiş olsun tekrarSaol Mervecim griple boquşuyorum fena kapmışım şifayı canım ...
Aynen öle yapıorum canım benim çok saolc vitamini al bol bol canım geçmiş olsun tekrar![]()
benşmde öyle valla ellemeseler doğuma kadar uyuyacağımayyy kızlar tazdıklarınızı okuyamıyorum bıle cok uykum warrrr bayılacagımmmmm
Tesekkurler arkadasim... Bende sizi ozledim ama iki cocugum var biri 4'e digeri 1'e gidiyor biri sabahci digeri oglenci gunum okul yolunda geciyor onu birak bunu al merdivenlerde bitiyorum dersleride agir oglumun sinavlari var hep bana bakiyor buraya girecek zaman bulamiyorum bazen giriyorum sizi okuyup cikiyorum insallah hakkimizda hayirlisi olur ama sorun cikmadan normal dogum istiyorum cunku hemen ayaga kalkmam lazim okullari var. Ama su an iyiyim Dahaerken biseyleri soylemek icin bir 32 -34 haftayi atlatsaydik ..tum annelete herseyin yolunda gitmedini temenni ediyorum saglicakla bebislerimize kavusuruz insallah az kaldi...aaa canım çok geçmiş olsun.. umarım yoluna girer herşey dualarım seninle. uzun zamandır yoktun. bende bir yazayım diyordum sen yazmışsın.. nasılsın? onun dışında iyimisin?
Bnm açlık 109 sonrakiler 270 ve 207 çıktı cnm. Dr diyetisyene yönlendirdi iki hafta Diet verdi düzelmezse insülin kullanacaz dedi de ölçüm cihazından bahsetmedicanım benide endokrin doktoruna yönlendirdi doktor..gittim ilk etapta diyet verdi şeker ölçüm cihazı verdi...şimdi ölçtükçe sabah şekerimin yüksek olduğu çıktı ve insüline başlıyoruz..son 3 ay insülin kullanıcam....senin kaç geldi çok mu yüksek....
ahhhh kuzum geçmiş olsun az da olsa geçmedi daha.....aslında dinlenmen lazım ama çalışırkende zor...
anladım canım, doktoruna gittiğinde sorarsın o zaman. ne zamandı randevun?B
ben sadece ayak mı el mi hareketi oldupunu kestirmek için pozisyonunu öğrenmek istiyorum. Yani ayakları hareket ediyor mu diye
anladım canım bence bulunduğun yerde dahiliye yada endokrin doktoruna gitmende fayda benim senden düşüktü açlık 78 tokluk birinci saat 199 ikinci saatte 186 üçüncü saatte 157 çıktı..diyet yaptım öğlen ve akşam iyi ama sabah yüksek geliyo maalesef...o yüzden sabah insüline başlandı bugün...Bnm açlık 109 sonrakiler 270 ve 207 çıktı cnm. Dr diyetisyene yönlendirdi iki hafta Diet verdi düzelmezse insülin kullanacaz dedi de ölçüm cihazından bahsetmedi
Geçmiş olsun canım dr umu aradım iki hafta diyetten sonra durumu dğerlendiririz dedi. Gerekirse insülin başlatacak. Ama bn yinede günlük ölçmek istiyorum. Sen hangi aralıklarla ölçüm yapıyorsun cnmanladım canım bence bulunduğun yerde dahiliye yada endokrin doktoruna gitmende fayda benim senden düşüktü açlık 78 tokluk birinci saat 199 ikinci saatte 186 üçüncü saatte 157 çıktı..diyet yaptım öğlen ve akşam iyi ama sabah yüksek geliyo maalesef...o yüzden sabah insüline başlandı bugün...
Tesekkurler arkadasim... Bende sizi ozledim ama iki cocugum var biri 4'e digeri 1'e gidiyor biri sabahci digeri oglenci gunum okul yolunda geciyor onu birak bunu al merdivenlerde bitiyorum dersleride agir oglumun sinavlari var hep bana bakiyor buraya girecek zaman bulamiyorum bazen giriyorum sizi okuyup cikiyorum insallah hakkimizda hayirlisi olur ama sorun cikmadan normal dogum istiyorum cunku hemen ayaga kalkmam lazim okullari var. Ama su an iyiyim Dahaerken biseyleri soylemek icin bir 32 -34 haftayi atlatsaydik ..tum annelete herseyin yolunda gitmedini temenni ediyorum saglicakla bebislerimize kavusuruz insallah az kaldi...
sabah aç ve tok, öğlen tok, akşam tok karnına ölçüyorum...Geçmiş olsun canım dr umu aradım iki hafta diyetten sonra durumu dğerlendiririz dedi. Gerekirse insülin başlatacak. Ama bn yinede günlük ölçmek istiyorum. Sen hangi aralıklarla ölçüm yapıyorsun cnm
Tesekkur ederim cnm inşallah insüline gerek kalmaz da şekerim düzene girersabah aç ve tok, öğlen tok, akşam tok karnına ölçüyorum...
inşallah düzene girer benim ilk hamileliğimdede vardı onda diyetle düzeltmiştim ama bu sefer diyette işe yaramadı bende sabahları hala yüksekTesekkur ederim cnm inşallah insüline gerek kalmaz da şekerim düzene girer
Anladım canım az kaldı zaten bnm erken doğum riskim çok yüksek zaten Şubatı bile görür müyüm bilmiyorum . Az daha sabırlı olacam artık. Herşey bebiş için.inşallah düzene girer benim ilk hamileliğimdede vardı onda diyetle düzeltmiştim ama bu sefer diyette işe yaramadı bende sabahları hala yüksek
A.slm cnm iyiyiz çok şükür..Yemeğimizi yedik akşam olsun diye beklemedeyizSelam.kizlarrr nasilsinizzz gecmisi okumadim okyup geliyorum![]()
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Peki yer değiştiriyor mu acaba bi bilginiz var mı