• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Üzümlü hoşaf ne için cnm

Doğumdan sonra sindirim sistemi için Can'ım, çok şükür ben hiç kabızlık yaşamadım hep düzenliydi sindirim ama doğumdan sonra belli olmaz diye kayısılı üzümlü yaptım şekersiz yaptım zaten, süt le alakası yok bence çok araştırdım süt olsun diye yapmadım o yüzden sadece sindirim sistemim için yaptım hemde enerjiye ihtiyacımız olucak doğumdan sonra ..

Günaydın ben çok memnun kaldım çokta güzel ilgilendi tek tek anlattı bebeğimin herşeyine baktı bende tek taraflı çentik çıktı onu buldu takibini yapıyorlar 20. Haftadan beri 400 tl ödemiştim bende cd veriyor ben memnun kaldım inşallah sizde sıkıntı çıkmaz canım
İnşallah canım bende memnun kalırım umarim

Merhaba evet ben ayse kafkaslida ayrintili baktirdim. Guzel ilgilendi tum ayrintisiyla bizede aktardi. Bende 400 tl odedim ozel sigortam yok farkedermi bilmiyorum. Benim gittigim zaman cihazinda bir sıkınti vardi bir dahaki gelisimde hatirlatirsam cd ve renkli goruntuyu verecegini soyledi ama 2 gun sonra cihazi degistirmisler. Eski cihazi baska bir doktora vermislerdi. Asistanina bir kac kere hatirlattim ama sonra bende pes ettim artik. Yani cd alamamak disinda memnun kaldim.
Şimdi renkli bakıyodur inşallah..memnun kalmanız içimi rahatlattı

Şimdi renkli bakıyodur inşallah..memnun kalmanız içimi rahatlattı
O zamanda renkli bakti bana sadece çıktısıni veremedi sorun oldugu icin. Birde bebegim yuzunu saklamisti gostermedi oyuzden cokta ustune dusmedim. Bugun kendi doktorumdan randevum var cocuk dogacak hala yuzunu goremedik her seferinde sakliyo insallah bu sefer gosterir.:KK51:

Doğumdan sonra sindirim sistemi için Can'ım, çok şükür ben hiç kabızlık yaşamadım hep düzenliydi sindirim ama doğumdan sonra belli olmaz diye kayısılı üzümlü yaptım şekersiz yaptım zaten, süt le alakası yok bence çok araştırdım süt olsun diye yapmadım o yüzden sadece sindirim sistemim için yaptım hemde enerjiye ihtiyacımız olucak doğumdan sonra ..

Bi şey olmamıştır inşallah kız anlatımına güldürdün ama :) Sninle aynı günüz canım. Sende durum nedir? Sıkıntın falan var mı? Dra en son ne zaman gittin? Bebeğin gelişimi ne durumda? Nst ye falan başladın mı? Çok soru sordum ama idare et :))
Ben sadece geceleri dogru duzgun uyuyamiyorum yeni basladi bu Uyanip oturuyorum yatakta En son kontrolum 28 Ocakti bi sonraki 18 Subat detayli ultrason yapilcakmis(detayli ultrasonu sadece ultrason uzmani doktor yapiyor benim doktorum degil ) ve bebegin olcumleri fln yapilacakmis.Ben yurtdisindayim ozel bi hastahaneye gitmeme ragmen oyle Turkiyedeki gibi her gidisimde detayli bakilip bebegin gelisimi soylenmiyor ancak sorarsam soyluyor Bebegin en son sordugumda kilosu haftasina uyumluydu Nst ye sokmadilar daha Bende durum boyle kilo almiyorum su sira cok fazla wc ye cikmaktan sanirim ama doktorum kilomu normal buldu Hamileligin basindan beri toplam 10 kilo aldim Bende durum boyle senin nasil bu sordugun sorulari aynen sana soruyorum :KK16:

hanımlar merhaba, camlar,perdeler, halılar gibi büyük temizliğinizi yaptınız mı doğuma ne kadar kala yapmayı düşünüyorsunuz.

hanımlar merhaba, camlar,perdeler, halılar gibi büyük temizliğinizi yaptınız mı doğuma ne kadar kala yapmayı düşünüyorsunuz.
Herşey duruyor , of nasıl olacaksa 37.haftayı bekliyorum izne çıkıcam.Halıları bu hafta gönderecem perdeleride hafta sonu eşim çıkartır bende atarım makiney .Dip bucak temizliği ne yapacaksam eğilemiyorum artık.

Kızlar 36+3 deyim. Ama bebişin kafası 39 larda doktor normal olmayabilir ama önce çatı muayenesi yapmamız lazım dedi. Aynı durumda olan var mi

Günaydın ben çok memnun kaldım çokta güzel ilgilendi tek tek anlattı bebeğimin herşeyine baktı bende tek taraflı çentik çıktı onu buldu takibini yapıyorlar 20. Haftadan beri 400 tl ödemiştim bende cd veriyor ben memnun kaldım inşallah sizde sıkıntı çıkmaz canım
Canım senin çentik çıkmış ya şuan sorun varmı bebeğin gelişimi fln nasıl takip derken neler yapıyorlar?

Kızlar 36+3 deyim. Ama bebişin kafası 39 larda doktor normal olmayabilir ama önce çatı muayenesi yapmamız lazım dedi. Aynı durumda olan var mi
Ben Bebeğimin kafası büyük olduğu için normal yapamayabiliriz dedi, araştırdım, rahim çok parçalanıyormuş çatı müsait değilse Pazartesi kontrol var, hayırlısını istiyorum artık

Canım senin çentik çıkmış ya şuan sorun varmı bebeğin gelişimi fln nasıl takip derken neler yapıyorlar?
Bebeğin gelişimi normal dedi doktorum bu çentik praeklamsiye neden oluyormuş bebek gelişip beslenemiyormuş tansiyon takibi sabah akşam ölçüyorum bebeğimide her hafta dr gelişimine bakıyor kan sulandırıcı iğne ve tablet kullanıyorum bu şekilde şuan çok şükür herşey normal canım

Canım mont işte ayaklı önü fermuarlı oluyo baya kalın bişey
Kozmonot olmasın o. Yeni doğan ken zaten battaniyelere sarılır bence gerek yok sonra önümüz yaz ama ondan sonraki kış için eğer dışarı çıkarma planımız varsa ayına ölçüsüne göre bakarız birşeyler.

Bebeğin gelişimi normal dedi doktorum bu çentik praeklamsiye neden oluyormuş bebek gelişip beslenemiyormuş tansiyon takibi sabah akşam ölçüyorum bebeğimide her hafta dr gelişimine bakıyor kan sulandırıcı iğne ve tablet kullanıyorum bu şekilde şuan çok şükür herşey normal canım
Benim

Benimde aynı tek taraflı çıkmıştı ben sadece tansiyon kontrolü yapıyorum ki benim tansiyon 8-4 lerde gelişimi de haftasıyla uyumlu diyor doktor bence zayıf :) ama şükür sağlığı iyi bana kan sulndırıcı fln hiçbirşey vermedi

Back
X