E sen gitmek zorunda mıymışsın ki? Yani o gitsin nereye gidiyosa göbeğiniz bir mi kesilmiş.. gerçi kime diyorum, kv.m hala dr a belediyeye bilmem nereye gitse kocamın içi rahat etmiyo karnım burnumda taa 1 saatlik yoldan beni gönderiyo annesinin yanında gitsemmiş o herseyini benimle yapmaya alışmış, benim kv.m anlayışlıdır oğlum yapma etme kızı ordan buraya sürükleme ben yalnız giderim nolucak diyo ama kocam anasına kıyamadığından bana kıyar hiç acımazBenim doğumuma 10 gün kalmış kv nin akrabası pazar günü mevlüt okutucakmış oraya gidilicek diyor giderkende kp in mezarlığa uğrayıp öyle gidilecekmiş napayım ben haldır haldır yollarda mezarlıklarda mevlütlerde nasıl gezeyim. Her gören yok öyle yap böyle yap normal doğur ben böyleydim sende öyle yap aklımı oynatacam en son napıcam bilmiyorum
Gitmessem olmazmış kendi doğurana kadar gezmiş temizlik yemek yapmış öyle evde doğurmuş şimdiki nesil rahatmış çıldırmamak elde değil. Gitmicem zaten mezarlık mezarlık dolaşamam karnım burnumda bide mevlüte gidicem mezarlıktan sonra her gören ayrı bişey söylicek kızarlarsada kıssınlar yollarda dığuranam yaniE sen gitmek zorunda mıymışsın ki? Yani o gitsin nereye gidiyosa göbeğiniz bir mi kesilmiş.. gerçi kime diyorum, kv.m hala dr a belediyeye bilmem nereye gitse kocamın içi rahat etmiyo karnım burnumda taa 1 saatlik yoldan beni gönderiyo annesinin yanında gitsemmiş o herseyini benimle yapmaya alışmış, benim kv.m anlayışlıdır oğlum yapma etme kızı ordan buraya sürükleme ben yalnız giderim nolucak diyo ama kocam anasına kıyamadığından bana kıyar hiç acımazherkesin derdi başka işte..
Gunler azldicda sabizlaniyo Insan senin ki daha az kalmissEvet canim senin takvimin daha zamani var benim takvim yakin ama bende tık yok bakalim
Aynen tatlim haklisinGünaydın hatun kişileerrr
Hahha bazı konularda evet, ama kusura bakmasınlar zorluklar yüzünden muzdarip olma konusunda aslan payını biz alırız, ne çektiğimizi biz biliyoruz
Sağol tavsiyen için, ben de lansinoh kullanmaya başladım aslında ama bazı günler unutuyorum, ben de hiç yara olmasın diye uğraşyıyorum iştekırmızı kantoron da var evde, o da iş görür heralde Allah mecbur bırakmasın bu arada lansinohu gerçekten silmeden mi emziriyosun?yoksa icin rahat etmeyip siliyo musun emzirmeden
Dün kontrolum vardı son kontrol hersey yolunda kaldı 2.gün çok heyecanlıyım :)hayirlisiyla kızımı kucağıma alırım inşallah.pazartesi sabah 7 de yatis yapicaz 8:30gibi dogum gerçekleşecek benim içinde dua etmeyi unutmayın kızlar hepinizi çok seviyorum
Sezeryan olacak oyüzden 38 haftanin bitiminde alacak doktorum.Merhaba melek;
Sezeryan mı oluyorsun? Nedeni merak ettim. Ben de şuan 38 haftadayım.
anladım benim doktorum da haftaya sezeryan yapalım dedi. ben de kararsız kaldım. siz neden sezeryan olmaya karar verdiniz?Sezeryan olacak oyüzden 38 haftanin bitiminde alacak doktorum.
Hadi gözün aydin canim son 2 gün dualarimiz seninle ins fıstığına kavusacaksin ayy çok heyecanliDün kontrolum vardı son kontrol hersey yolunda kaldı 2.gün çok heyecanlıyım :)hayirlisiyla kızımı kucağıma alırım inşallah.pazartesi sabah 7 de yatis yapicaz 8:30gibi dogum gerçekleşecek benim içinde dua etmeyi unutmayın kızlar hepinizi çok seviyorum
Sen dene işe yararsa bende denicem
Merhaba;ben deneyemem kiii
yaa şimdi doktordan geliyorum bebğin beslenme sorunu var hala sağlığı yerinde gözüküyormuş ama doğum stresine girmiş olabilir dedi kilo alamıyor kaç haftadır bu son haftada 100 gram anca almış pazartesi günü tekrar bakıcak normal doğumda strese girebilir hafta içi sezeryanla sonlandıralım dediçok inişli çıkışlı bi hamilelik geçirdim geçiriyorum....ikincisinde denicem ama güzel geçerse
Dün kontrolum vardı son kontrol hersey yolunda kaldı 2.gün çok heyecanlıyım :)hayirlisiyla kızımı kucağıma alırım inşallah.pazartesi sabah 7 de yatis yapicaz 8:30gibi dogum gerçekleşecek benim içinde dua etmeyi unutmayın kızlar hepinizi çok seviyorum
Çok saol canım benim amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız insallahHadi gözün aydin canim son 2 gün dualarimiz seninle ins fıstığına kavusacaksin ayy çok heyecanli
Ooo hadi bakalımmm, sağlıkla kucağina al insallah, o gunün ilerleyen saatlerinde mutluluk mesajlarinı okuyalim, az gazlı bol emmeli bol mutluluklu az uykusuzluklu mesajların devam etsin hergün, tadını doya doya çıkaracağın güzel gunler gelsin bıdığınla birlikte saglıkla hayırlısıyla inşallaaahhhDün kontrolum vardı son kontrol hersey yolunda kaldı 2.gün çok heyecanlıyım :)hayirlisiyla kızımı kucağıma alırım inşallah.pazartesi sabah 7 de yatis yapicaz 8:30gibi dogum gerçekleşecek benim içinde dua etmeyi unutmayın kızlar hepinizi çok seviyorum
Hakkında hayırlısı canım benim, mevcut durumda sağlığında bisey olmasın da, gerekirse sez. olursun napcan, ikiniz de sağlıkla atlatın daben deneyemem kiii
yaa şimdi doktordan geliyorum bebğin beslenme sorunu var hala sağlığı yerinde gözüküyormuş ama doğum stresine girmiş olabilir dedi kilo alamıyor kaç haftadır bu son haftada 100 gram anca almış pazartesi günü tekrar bakıcak normal doğumda strese girebilir hafta içi sezeryanla sonlandıralım dediçok inişli çıkışlı bi hamilelik geçirdim geçiriyorum....ikincisinde denicem ama güzel geçerse
amin ınsallahh tatlım hepimiz sırayla sağlıkla kucağımiza alırız inşallah hepiniz için dua edecem ameliyata girerkenAy cok hrycanliii siradaki ben olsam keskem hayirlisiyla gerceklessin dogumun canim agrisiz sizisiz sorunsuz sikintisiz alirsin kucagina bebisini ins.
Oyy canım benim o ne güzel bir duaydi aminnnn inşallah hepimiz için musmutlu doğum lar olsun.kendime gelir gelmez haber verecem tabiki size 9 ayımiz geçti burda doğurup kaçmak yokOoo hadi bakalımmm, sağlıkla kucağina al insallah, o gunün ilerleyen saatlerinde mutluluk mesajlarinı okuyalim, az gazlı bol emmeli bol mutluluklu az uykusuzluklu mesajların devam etsin hergün, tadını doya doya çıkaracağın güzel gunler gelsin bıdığınla birlikte saglıkla hayırlısıyla inşallaaahhh
Hakkında hayırlısı canım benim, mevcut durumda sağlığında bisey olmasın da, gerekirse sez. olursun napcan, ikiniz de sağlıkla atlatın da
Merhaba;
hayırlısı olsun. bebeğin kaç kilolu? sezeryanı düşünüyor musun? iri bebek diye mi sezeryanı düşünüyor?
oOoo hadi bakalımmm, sağlıkla kucağina al insallah, o gunün ilerleyen saatlerinde mutluluk mesajlarinı okuyalim, az gazlı bol emmeli bol mutluluklu az uykusuzluklu mesajların devam etsin hergün, tadını doya doya çıkaracağın güzel gunler gelsin bıdığınla birlikte saglıkla hayırlısıyla inşallaaahhh
Hakkında hayırlısı canım benim, mevcut durumda sağlığında bisey olmasın da, gerekirse sez. olursun napcan, ikiniz de sağlıkla atlatın da
Allah razi olsun tatlışımMELEK1902t: 45247258 .!.:amin ınsallahh tatlım hepimiz sırayla sağlıkla kucağımiza alırız inşallah hepiniz için dua edecem ameliyata girerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?