2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yol ustunde cıvıl mağazası vardı.park yatak bakalım dedik.799 yanı 800 mus.ayyy çok pahalı değil mi sizce de ?
Canım markasına göre değişiyor. Ama netten eminim daha uyguna alırsın.

Iyi aksamlar tatli hamislerrr uykusuzluk ceken varmi aranizda ben 3 gecedir uyuyamiyorum sik idrara cikma bi tarafta agirlik bi taraftan
Ben artık hiç uyuyamıyorum gece 2 de uykuya dalıyorum sonra reflü- tuvalet- her dönmede uyanmak çok kalitesiz oluyor.

Kızlar bende kraft calipso aldım netten 470 tlye. Netten bakın bence bir günde de elime ulaştı yazık o para çok fazla. Bu sitede bile yarı yarıya fiyat. Bide içinde yatak olmuyor ekstra yatağada para 1000 liraya gelcek sizin.
http://www.beyzabebe.com/Park-Yatak...-107795.aspx#.VsEHCcujPqA?ref=akakce&v=1.21.8

Canım bu site güvenilir mi ? Bi de kumaşı naylon mu bez mi ? Bi de sen ortusu ile yatağa ayrı mutluluk para verdin yoksa 470 un içinde mi ?

Oy maşallah ah o gaz yok mu bebekleri mahvediyor ya

selam kızlar bende dün doktora gittim plasenta yaşlanmaya başlamış dedi doktor. suyumda yeterli ama az dedi. bol su iç ve yürü dedi. nst de sancı yok kanalada inmemiş bir doğum belirtisi yok. inşallah sağlıcakla kucağıma alırım, hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım. bu son günler daha mı zor ne dualarınızı beklerim. Allah'a emanet olun.

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bende preeklepsiden dolayı takipdeyim sabah akşam tansiyon ölçüyorum allah yardımcımız olsun hepimizin

Amin canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini.

Takvime benide ekleyin kizlar pazartesi gunu sezeryanla bebek alinacak preeklampsi rahatsizligim nedeniyle erken aliniyor bebek dualarinizi bekliyorum

sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişini.

İnşallah zamanında ve sağlıkla gelir inşallah bebişin. benimde suyu için bol su iç dedi. bi yerde havuç suyu ve armutun suya iyi geldiğini okudum onu bir araştır tam hatırlayamadım.

Aynı şeyleri bnde yaşadım sizin gibi şu an 36 bitmek üzere umarım minik prensesim bekler zamanını sizin de miniginiz bekler peki birsey sorcam ağrı sanci oluyor mu ?sizede ewde yatış verdi mi ? Benim ara ara kasiklarda ağrı oluyo birazcık ayakta durunca hep uzaniyirum

Maşallah size canım Allah analı babalı büyütsün aynı anda iki meleğe sahip olmak ne kadar da güzeldir

Evet sancılarım oluyordu kasıklarımda. Dr 2 hafta yatış vermişti. 37. Haftaya gelince nstde sancı ve açılmam olunca yürüyüşe başla merdiven çık dedi. Her ne kadar hissetmesek de çoğunu Karın sertleşince sancın var demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…