- 1 Ağustos 2013
- 575
- 875
- 303
bizim de sünnet persembe günü.Slm arkadaşlar oğlunu sünnet ettiren varmı? Ben perşembe günü yaptırıcam heyecanlıyım erkenmi yaptırıyorum geçmi kaldım ilk doğduğu damı yaptırsaydım. İyileşicekmi çok düşünceliyim yaptıranların nasıl geçti acaba genelmi oldu lokalmi ?
Anne olmak zormuş aylardır uyuku yok doğru düzgün dinlenme yok oldun bebişlerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil nerde yaptırıcaksınız sünneti genel anestezilimi olucak ?bizim de sünnet persembe günü.cok heyecanliyim cok ta korkuyorum ilk gece zor geciyor diyolar umarim kolay atlatir kuzucugum. yarin istedikleri tahlilleri yaptircaz bi de kan alincak ufff valla ona batirilcak igne bana batirilsin onun cani yanmasin ne degisik biseymis anne olmak hic keyfim yok
ben izmir de yasiyorum.özel bir klinikte lokal anestezi ile olacak . yaninda biz de olucaz esimle operasyon yapilirken. insallah sizinki de bizimki de kolay gecer.Anne olmak zormuş aylardır uyuku yok doğru düzgün dinlenme yok oldun bebişlerimiz iyi olsunda gerisi önemli değil nerde yaptırıcaksınız sünneti genel anestezilimi olucak ?
Amin inşallah bende istanbuldayım dr genel yapıcam dedi hayırlısı olsunben izmir de yasiyorum.özel bir klinikte lokal anestezi ile olacak . yaninda biz de olucaz esimle operasyon yapilirken. insallah sizinki de bizimki de kolay gecer.
bir ara vakit bulup facebook sayfalarına bakmıştım, netten de bişeyler okumuştum ama tekrar bakamadım fırsat olmadı, hazır uyuyoken tekrar inceleyeyim bakim :))Senin bebegin tam bir blw adayi bence :)
3 gün sonra tam 5 ay olacakKaç aylık sizin bebiş.
sünneti inşallah sorunsuz atlatırsınız canım, çabucak iyileşsin bıdığın pipişi :))Kızlar eşleriniz size yardımcı oluyormu? Ben çok bunalmış durumdayım çok anlayışsız bi eşim var işten gelir çocuğu öper yemeğini yer ve telefonuyla oyun oynar çocuk ağlayıncada başından savmak için yıkada uyusun diyo bu akşam yerine yatırmadım oturma odasında uyudu bende ikide bir odaya gitmiyim diye yanımızda dursun dedim çok sıcaktı bende duş alıyım bakarsın çocuğa dedim ben banyodayken almış çocuğu yatak odasında beşiğine yatırmış çok sinir oldum başından savmış resmen çok sıl uyanan bi çocuk mıkır mıkır mıkır bütün gece mecburen akşamları yanında oluyorum bende banyodan sonra oturup tv seyredicektim şimdi yatak odasında çocuk bekliyorum eşimde içerde tv karşısında telefon elinde ohhh çocukta yok kafa şişirecek rahat : ( moralim çok bozuk halbuki bizim yıllarca çocuğumuz olmadı tedaviyle oldu bu kadar sorumsuzluk olurmu söylemdim durdum bugün
ayy size de hayırlı olsun o zaman, inşallah çabucak iyileşir annesi öperim kuzuyubizim de sünnet persembe günü.cok heyecanliyim cok ta korkuyorum ilk gece zor geciyor diyolar umarim kolay atlatir kuzucugum. yarin istedikleri tahlilleri yaptircaz bi de kan alincak ufff valla ona batirilcak igne bana batirilsin onun cani yanmasin ne degisik biseymis anne olmak hic keyfim yok
hahahah onu da yerim ısırırımm :))Merhaba kızlar. Hepinizi özledim. Burda ki muhabbeti ve yardımlaşmayı da. Ama hiç fırsatım yok. Evimi dizecektim hatırlayanlar bilir. Dizdim ama oturamıyorum il il gezmeye devamoğlum da 5.5 aylık oldu. Sürekli ilgi oyun istiyo. Doğum kiloları sorunsuz gitti anlayacağınız hatta daha fazlası :) ek gıdaya henüz tam anlamıyla başlamadım. Denediğimde de benim yedirmeme de müdahale ediyor zaten. Kendi tutup yemek istiyo. Bi Gasoline cocuğu da bende var :)) sünnetde yaptıracaz önümüzde ki hafta inşallah. Yazılanları okuyorum fırsat buldukça. Allah kolaylık versin hepimize. Koklayın benim yerime yavrularınızı.
süt grevini bilmiyodum emmiyo mu? eğer öyleyse geçer inşallah çabucak canım benim bir fikrim yok malesef..Merhabalar, mayis annesiyim, sut grevi yapiyor bebegim, 1.aydan beri ve su an 2.5 aylik. Doktor 4.ayda bitecek dedi. Sizdede ayni durumda olup, 4.ayi dolduruncs gecti mi?
hımm anladımm, ben daha hiç bakmadım canım ya bilmiyorum o yüzden..bizde anakucagini kullanıyoruz da buyugune ihtiyaç olacak yavaş yavaş araştırmalara başlayayım dedim
Bence ihmal etme bizimkini biliyorsun idrar yolu enfeksiyonu geçirdi bende ilk Pembe leke görmüştüm su içer geçer dedim ama sonrası ishal kusma olunca dank etti. Şimdi enfeksiyonu geçti ama kum döküyormuş kuzum pembe leke ondanmış dedi doktor tabi sizinki önemsiz bişey de olabilir ama Mutlaka bi idrar testi yaptırınbu arada belki bilmeyen vardır yazayım,
dün gece oğlumun bezinde pembe leke gördüm
önce korktum ama hemen netten baktım, susuzluktan daha doğrusu sıvı eksikliğinden oluyomuş
çok kişinin başına gelmiş ve hepsinin doktoru aynı şeyi söylemiş
benimkindeki ter de kimsede yoktur, bütün gece sucuk gibi oluyo en az 3-4 badi değiştiriyoruz gece ve sabah
ben de nasılsa emiyo diyo arada bir aklıma gelirse biraz su veriyodum
şimdi hemen hemen her emzirmeden sonra su veriyorum biberonuyla biraz biraz içiyo
ki daha önceki denemelerimde böyle saldırmıyodu biberona
şimdi saldırıyo sanki, tutuyo bi de :)))
biraz çiğniyo biraz içiyo
çok şükür bugün hiç olmadı pembe leke ama bu sefer de az çiş yapıyo
acaba ter yoluyla çok kaybettiği için idrarı için yeteri kadar sıvı mı kalmıyo anlamadımki
hafta sonu kontrolümüz var inşallah önemli bişey değildir sorucaz bakalım doktorumuza
herkesin bebişler de iyidir inşallah, öperim hepsinii :)
Tamam canım bezinin falan da fotoğrafını çekmiştim dr.a göstericem diye, tahlil yapalim derim bakalim belki o da ister, inşallah önemsizdir canım yaBence ihmal etme bizimkini biliyorsun idrar yolu enfeksiyonu geçirdi bende ilk Pembe leke görmüştüm su içer geçer dedim ama sonrası ishal kusma olunca dank etti. Şimdi enfeksiyonu geçti ama kum döküyormuş kuzum pembe leke ondanmış dedi doktor tabi sizinki önemsiz bişey de olabilir ama Mutlaka bi idrar testi yaptırın
Ne yalan söyliyim benim aklıma gelmemişti hiç :)))Arkadaşlar burda sohbet ediyoruz birnirimizle dertleşip yardımlaşıyoruz bu benim çok hoşuma gidiyor yüzlerinizi çok merak ediyorum benim gibi merak eden varmı?
Ya sabahın bu saatinde bu sorunumu paylaşmak için girdim. Aynı sorunu bende dün gördüm. Tam pembede değil. Açık yavruağzı gibi pembemsi. Çişini yaparken koyu sarı gözüküyo bezinde pembemsi. Bir kaç bez böyle oldu. Doktorunaradığımda sıcaklardan terlemekten, susuz kalmaktan dedi. Çok aşırı terliyor özellikle başı. Kulaklarına teri giriyor o derece. Ve maalesef Benimkinin suyla arası olmadığından normal çay bardağından oyunla içirmeye çalışıyorum. Biberonu çiğniyor.bu arada belki bilmeyen vardır yazayım,
dün gece oğlumun bezinde pembe leke gördüm
önce korktum ama hemen netten baktım, susuzluktan daha doğrusu sıvı eksikliğinden oluyomuş
çok kişinin başına gelmiş ve hepsinin doktoru aynı şeyi söylemiş
benimkindeki ter de kimsede yoktur, bütün gece sucuk gibi oluyo en az 3-4 badi değiştiriyoruz gece ve sabah
ben de nasılsa emiyo diyo arada bir aklıma gelirse biraz su veriyodum
şimdi hemen hemen her emzirmeden sonra su veriyorum biberonuyla biraz biraz içiyo
ki daha önceki denemelerimde böyle saldırmıyodu biberona
şimdi saldırıyo sanki, tutuyo bi de :)))
biraz çiğniyo biraz içiyo
çok şükür bugün hiç olmadı pembe leke ama bu sefer de az çiş yapıyo
acaba ter yoluyla çok kaybettiği için idrarı için yeteri kadar sıvı mı kalmıyo anlamadımki
hafta sonu kontrolümüz var inşallah önemli bişey değildir sorucaz bakalım doktorumuza
herkesin bebişler de iyidir inşallah, öperim hepsinii :)
MerhabaYa sabahın bu saatinde bu sorunumu paylaşmak için girdim. Aynı sorunu bende dün gördüm. Tam pembede değil. Açık yavruağzı gibi pembemsi. Çişini yaparken koyu sarı gözüküyo bezinde pembemsi. Bir kaç bez böyle oldu. Doktorunaradığımda sıcaklardan terlemekten, susuz kalmaktan dedi. Çok aşırı terliyor özellikle başı. Kulaklarına teri giriyor o derece. Ve maalesef Benimkinin suyla arası olmadığından normal çay bardağından oyunla içirmeye çalışıyorum. Biberonu çiğniyor.
Çişini yaparken görmedim hiç oyüzden bilmiyorum o anki rengi zaten bir kez gördüm hemen hemn su vermeye hem de çok sık emzirmeye başladım, yani kendisinin istemesini beklemiyorum, 2 saat olduysa mtlaka emziriyorum çünkü benimki de suya bayilmiyoYa sabahın bu saatinde bu sorunumu paylaşmak için girdim. Aynı sorunu bende dün gördüm. Tam pembede değil. Açık yavruağzı gibi pembemsi. Çişini yaparken koyu sarı gözüküyo bezinde pembemsi. Bir kaç bez böyle oldu. Doktorunaradığımda sıcaklardan terlemekten, susuz kalmaktan dedi. Çok aşırı terliyor özellikle başı. Kulaklarına teri giriyor o derece. Ve maalesef Benimkinin suyla arası olmadığından normal çay bardağından oyunla içirmeye çalışıyorum. Biberonu çiğniyor.
Maşallah kuzuya, hepimizinkinin gelişimleri benzer zaten artık bu aralar Allah hep daha iyi etsin kuzularımızı :)Uzun bi aradan sonra Merhaba kızlar
Oğlum 4.5 aylık oldu. Diş çıkarma dönemine girdik. Salyaları akıyor her şeyi ağzına sokuyoryüz üstü koyunca baya hareketlenmeye başladı 360 derece dönüyor yavaş yavaş yuvarlanmaya da başladı oyun halısı kesmiyor artık 1 haftadır da ayaklarını ağzına sokuyor ağza atacak bişey bulamayınca
Gaz olayı da baya rahatladı ama sürekli ilgi istiyor. Geceleri artık daha sık uyanıyor
Oturmaya ve ayağa kalkmaya çok meraklı hoşuna gidiyor ama daha oturtmuyorum
Sizler de iyisinizdir inşallah bebekleri büyütüyoruz şükür her gün yeni şeyler yapmaları ve kesfetmeleri çok zevkli
Doğum ve Sonrası kategorisinin altında bir başlıkta fazla sütü olan bir annenin postunu gördüm,sağolsun çok güzel biş iş yapmış kullanamadığı sütleri ihtiyacı olanlara ulaştırmak için başlık açmışÇok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?