merhaba, Allah nasip ederse ben de 2016 mart annesi olacağım.. yazdıklarınızı okuduktan sonra hemen bir kaç bişey söylemek istedim çünkü benim de size benzer bir durumum vardı.
gebelik testi yapıp çift çizgiyi görür görmez evin yakınındaki özel hastaneye koştum. kanda beta hcg bakıldı 62477 çıktı. hemen ultrasona aldılar. keseyi gördüler ama içinde bebekk yoktu. bebek düşmüş kese boş dediler. kese de yamuk yumuk sağlıksız dediler.. tabi ki çok üzüldüm çünkü 3 yıldır bebek sahibi olmak istiyordum aşılama vs tutmuyordu.. boş gebelik dediklerinde resmen yıkıldım, bir de üstüne hemen kürtaja alalım dediler, kese sana zarar verir dediler.. ben beklemek istedim araya bayram tatili girdi. bayram sonrası başka bir doktora gittim cihazları daha iyi olan bir hastaneye gittim, ve bebeğim var mı yok mu daha bilemeden bir anda kalp atışlarını duydum.. bugün 8.haftama girdim çok şükür..
o yüzden mutlaka cihazları çok iyi olan bir hastaneye gidin, doktor o kadar önemli ki, az daha canlı kalbi atan bebeğime kürtaj yapacaklardı.. Allah bu doktorlara vicdan merhamet ve biraz da akıl versin inşallah...