↑Merhaba benim de aynın senin tarif ettiğin gibi kanamam oldu. Dktrm progestan verdi onu kullandım ve sıkı sıkı tembih etti bol bol yat ağır iş yapma ağır kaldırma diye ilişki de yasak dedi bende hepsine dikkat ettim 10hafta 5 günlük olduk artık kanama veya lekelenmem yok çok şükür
Canm ben de ayni ilaci kullaniyorum.doktorm 2.hafta da gunde 2 tane ic sonra diger hafta fa gunde 1 tane ic dedi.simdi 1 iciyorum.Benim doktorum şöyle tarif etti kanaman ve lekelenmen tamamen bitince hergün 1 tane al dedi 10 gün boyunca. 10günden sonra da 5 gün boyunca gün aşırı al öyle bırak dedi. Biranda kesmemel gerekiyormuş.
Çok şükür canım çok sevindimgunaydın kızlar. dun ıkılı testımın sonucu ıcın dr umu aradım. cok sukur hersey yolundaymıs. hıcbır sıkıntı yok dedı. darısı tum annıslerın basına ınsallahh :)
canımcım hadi gözünaydın çok şükür sevindim bizde 5 eylül gitces inşallah güzel haberler alırızgunaydın kızlar. dun ıkılı testımın sonucu ıcın dr umu aradım. cok sukur hersey yolundaymıs. hıcbır sıkıntı yok dedı. darısı tum annıslerın basına ınsallahh :)
Günaydın Kızlar bende dün bebeqimi qördüm herşey yolunda şükürler olsunki 10 gün sonra 2 liye çaqırdı doktor cinsiyettende söz eder inşallah :)canımcım hadi gözünaydın çok şükür sevindim bizde 5 eylül gitces inşallah güzel haberler alırız
gunaydın kızlar. dun ıkılı testımın sonucu ıcın dr umu aradım. cok sukur hersey yolundaymıs. hıcbır sıkıntı yok dedı. darısı tum annıslerın basına ınsallahh :)
Ne güzel canım benim daha var ya 3 eylülde gideceğim İnşallah herşey yolundadır benim de..Günaydın Kızlar bende dün bebeqimi qördüm herşey yolunda şükürler olsunki 10 gün sonra 2 liye çaqırdı doktor cinsiyettende söz eder inşallah :)
çok geçmiş olsun canım.....rabbim kararlamıştır elbette zamanı...benimde aynısı oldu sonra kendini topluyosun ama biraz zaman lazım....Kızlar merhaba
Dr dan geldim malesef duymadık kalbini miniğim beni bıraktı belli ki Çarşamba yeniden göreyim dedi Dr ama artık hiç umut yok uzatmaları oynuyoruz işte bilemiyorum ki nasip sadece nasipte yokmuşuzatmaları oynuyoruz yaşamadığından emin olmaya çalışıyoruz 1 hafta daha bekleriz ama boş zaten olmayınca olmuyor demek ki ağrım yok dışarıda kanama yok ama içeride varmış bitti artık inşallah kendi düşer kürtaja gerek kalmaz tek istediğim bu gerçekten artık bu fikirden uzaklaşıyorum yeniden denemeye de istemeye de gücüm yok zaten... Allah sizlere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Hepinize sevgiler... Artık buralara pek uğramam sanırım kendinize ve bebişler dikkat edin...
Gunaydin kizlar Ben iki gundur ruyamda adet oldugumu ve surekli kan geldigini goruyorum Gercekte bisey yok ama boyle kotu ruya goren oldu mu hic Kendi kendimin mi psikolojisini bozuyorum acabacuma doktor kontrolum o zamana kadar bekliycem bakalim
aynısını ben gördüm bugünGunaydin kizlar Ben iki gundur ruyamda adet oldugumu ve surekli kan geldigini goruyorum Gercekte bisey yok ama boyle kotu ruya goren oldu mu hic Kendi kendimin mi psikolojisini bozuyorum acabacuma doktor kontrolum o zamana kadar bekliycem bakalim
canımmm üzgünüm yaşadıkların için isteriz li Rabbim kşmseye yaşatmasın ama bizim aklımızın eremeyeceği şeyler var her şerde bir hayır vardır tatlım yaa çok şükür sağlıklı güzel bir oğluşun varmış bu bile şükür için çok büyük sebep, kendini hazır hissettiğinde istediğinde olmadı tekrar denersin Allah oğlunun bahdını güzel yazsın canımKızlar merhaba
Dr dan geldim malesef duymadık kalbini miniğim beni bıraktı belli ki Çarşamba yeniden göreyim dedi Dr ama artık hiç umut yok uzatmaları oynuyoruz işte bilemiyorum ki nasip sadece nasipte yokmuşuzatmaları oynuyoruz yaşamadığından emin olmaya çalışıyoruz 1 hafta daha bekleriz ama boş zaten olmayınca olmuyor demek ki ağrım yok dışarıda kanama yok ama içeride varmış bitti artık inşallah kendi düşer kürtaja gerek kalmaz tek istediğim bu gerçekten artık bu fikirden uzaklaşıyorum yeniden denemeye de istemeye de gücüm yok zaten... Allah sizlere sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah... Hepinize sevgiler... Artık buralara pek uğramam sanırım kendinize ve bebişler dikkat edin...
haklisin ama ruya tabirlerine inanmasamda baktim ve hic hos degil tabirikan rüyayı bozar derler canım sıkma canını.. bebişinide üzme boşuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?