- 11 Eylül 2014
- 504
- 151
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben prima aldım deneyeceğiz bakalım cünkü her bebekte farklı oluyormuş pişik kremi de bebantolkızlar bebek bezi konusunda huggies mi prima primium care mi molfix mi.? hangisini tercih ediyorsunuz? kimi diyo prima pişik yapıyo hugies iyi.pişik kremi olarak bepantol pişik kremi ve desitim arasında kaldım. desitin çok ağır kokuyo falan diyen olmuş.
Canim ben kizimda prima kullandim pisik kremi olarakta bircok krem kullandim fakat mor desitin de karar kildim onu kullanmistimkızlar bebek bezi konusunda huggies mi prima primium care mi molfix mi.? hangisini tercih ediyorsunuz? kimi diyo prima pişik yapıyo hugies iyi.pişik kremi olarak bepantol pişik kremi ve desitim arasında kaldım. desitin çok ağır kokuyo falan diyen olmuş.
Kesinlikle bebekler almayabilliyor bence nuk al kardesim emzikte hemen hemen her markayi kullandi ama bebis hic emmedi yasayarak gorucez canimbiberonu avent alacaktım ama diyolar ki bebek almazsa boşuna bir sürü para verirsin. nuk marka mı alsam emzikle biberonu.
evet ya insanın kafası karışıyo nuk da fena bir marka değil. çok ucuz değil zaten. duruma göre avent veya dr browns alırım diyorum.belki hiç biberon almaz diyorlar.ama işte lazım olur diye çantada bulunmalı bir tane. silikon emzik daha mantıklı değil mi? bir de bebeğin vücudunu bebekk yağıyla mı nemlendirmeli ya da bebek vücut kremimi almalı? şampuan ve pişik kremi tamam alıyoruz da vücut losyonu veya bebyağı lacakmısınız ve hangi marka ?Kesinlikle bebekler almayabilliyor bence nuk al kardesim emzikte hemen hemen her markayi kullandi ama bebis hic emmedi yasayarak gorucez canim
Doktorum kesin bir ölçü söylemedi, bunun bir sorun değil yapısal olduğunu anlattı. Kendi kızımında kafası büyük ve çok başarılı dediSenin ki ne kadar büyüklükte canım. Pazartesi doktorun ne dediğini bana da söyleyebilir misin
Önce en ucuzunu al. Sonra yavaş yavaş iyisine doğru yönelir sin ben öyle yapcam.kızlar bebek bezi konusunda huggies mi prima primium care mi molfix mi.? hangisini tercih ediyorsunuz? kimi diyo prima pişik yapıyo hugies iyi.pişik kremi olarak bepantol pişik kremi ve desitim arasında kaldım. desitin çok ağır kokuyo falan diyen olmuş.
Şu hafta oldu hala Miğde bulantım tavan
Az önce bütün yediğim yemeği geri çıkardım
![]()
Evet canım ben de fen öğretmeniyim senDoktorum kesin bir ölçü söylemedi, bunun bir sorun değil yapısal olduğunu anlattı. Kendi kızımında kafası büyük ve çok başarılı dedi
Tabii söylerim, sende mi fen öğretmenisin
Kızlar 1 yaşına kadar kullanabileceğimi beşik arıyoruz
Adiyla gelsin adiyla yasasin canım çok güzel hayırlı olsun.Kızlar bizim meşhur isim olayımız çözüldü çok şükür galiba, Eymen isminden bende çok sıkıldım artık herkeste heryerde duydum son Zaman'larda ..
Eşimle konuştuk ikimizinde kararı ile 'Mete Ali' olucak inşallah, Nasıl sizce :)))
Kapı süsünü falan yapıcam, hastane içinde keçeden süsler yapıcam ismi yazan, bu saatten sonra değişmesi imkansız artık ismin, değişirse doğurmam zaten
Bende fen öğretmeniyim :) hepimize Allah hayırlı doğumlar versinEvet canım ben de fen öğretmeniyim sen
Canım yaa Allah yardimcin olsun hamileliğin başında ben mideden çok çektim anlayabiliyorumŞu hafta oldu hala Miğde bulantım tavan
Az önce bütün yediğim yemeği geri çıkardım
![]()