Senin ki ne kadar büyüklükte canım. Pazartesi doktorun ne dediğini bana da söyleyebilir misin
Can'ım benim oğlumda 2 hafta önde hep kafası da 3 hafta, şu an 39-40 haftalarda yani, doktorum 38-39 haftaya kadar bekleyelim eğer doğum başlamazsa gelmeye niyeti olmazsa 39 da alırız demişti, çünkü kilosu 4 ü geçmiş olucak, şu an 3.5 kg :s
Son ana kadar normal için egzersiz vs arttır Dedi normal doğum yanlısı doktorum ..
Adıyla büyüsün inşallah oğlumun adaşı olacak gerçi bizimkinin adı daha hamileliğimden önce belliydi bizim sıpanınkide Deniz Mete
Amannnn hepimizin ki :)) sizinki de çok güzel ben Deniz ismini de beğeniyorum ..
canim adiyla yasasin bence cok güzel mete ali ben de bi ara eymen e taktim ama cidden 10hamileden 8 i eymen koyuyor esim de istemedi seninki gibi vazgectik biz de talha ve semih den birini secicez kismetse
Aynen ya kime desem, yok benim arkadaşım doğum yaptı Eymen koydu, yok şunun adı Eymen bilmem ne, ya yeğenlerimin bile ilkokulda arkadaşları en az 5 tane Eymen varmış n'oluyo be dedim bende artık :))
Nette bakıyorum şu an hamilelerin dediğin gibi 10 da 8 i Eymen koyuyo ..
Amannn Mete Ali de karar kıldık çok şükür içime de sindi .. Talha da Semih de çok güzel ikiside, talha daha güzel ama :)
Ellerine sağlık iyi yapmışsın.. Bunlar ne kadar süre durur? Bi de zahmet olmazsa nasıl yaptığını anlatır mısın ben bilmiyorum yapilisini
Çok güzel canım bizim yumağın adı da Ali olcak inşallah
Bizimkinin adaşları varmış Bi sürü ne güzell :))
Can'ım anlatayım lohusa şerbeti (kırmızı olan) ;
Yarım kilo lohusa şekeri
2-3 su bardağı toz şeker
4-5 ad çubuk tarçın
20-25 tane karanfil
6 lt kadar su koydum
Kaynattım yarım saat sonra yarım saat daha kısık Ateş'te kaynattım çok güzel oldu tadı :)
Öbür üzümlü kayısılı olan basit zaten şekersiz yaptım istediğim kadar üzüm kayısı koyup yarım saat kaynattım
baby23
isim çok güzel adıyla doğsun yaşasın bizde şimdilik araf toprak koyacaz da son dakika kimse karışıp değiştirtmezse bizde çok karışanlar varda haklarıymış gibi
Sağol canımm :) inşallah sizede karışmasın da kimse gönül rahatlığıyla koy ismini bebişinin
Şu hafta oldu hala Miğde bulantım tavan
Az önce bütün yediğim yemeği geri çıkardım
Geçmiş olsun canım benimde Zaman Zaman oluyo bulantı maalesef doğurana kadar bulantılarım devam edicek benimde belli ki ..
Adiyla gelsin adiyla yasasin canım çok güzel hayırlı olsun.
Sağol canımm :)