Bende onlarda var:))yok canım, kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum zaten, devam et dedi özellikle magnezyuma, başka da ilaç vermedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onlarda var:))yok canım, kan ilacı ve magnezyum kullanıyorum zaten, devam et dedi özellikle magnezyuma, başka da ilaç vermedi
Bnce gereklı yumusatıcı kulllanmadgm için sert oldular amabnde roxy aldım..ilave durulama gerekiyor galiba??
Muhtemel doğum tarihimiz sizinle aynı, benim bebeğim de iri ve kafası büyük, 17sinde kontrolüm var hayırlısı, bana da öyle bi tarih verecek mi bakalım, bir öncekinde sezeryan olursa 3 mart demişti ama sizin ilk bebeğiniz mi?Merhaba anneler.. benimde kontrolü vardı bugün kızım 3400 kg da 22 Şubat 9 da sezeryan olacağım. . 38 de alacak bebek iri ve kafası büyük. . Allah hepinizin yardımcısı olsun
Ben de uyuyamıyorum şu an da görüldüğü üzre :) bana da dr haftasıyla uyumlu dedi işte ama küçük kilolu biçok arkadaşa göre. Ben 14 kg aldım dr dün biraz ağır ol dedi bana :) karbonhidratı ayarla dedi :) bende de böyle canımBen sadece geceleri dogru duzgun uyuyamiyorum yeni basladi bu Uyanip oturuyorum yatakta En son kontrolum 28 Ocakti bi sonraki 18 Subat detayli ultrason yapilcakmis(detayli ultrasonu sadece ultrason uzmani doktor yapiyor benim doktorum degil ) ve bebegin olcumleri fln yapilacakmis.Ben yurtdisindayim ozel bi hastahaneye gitmeme ragmen oyle Turkiyedeki gibi her gidisimde detayli bakilip bebegin gelisimi soylenmiyor ancak sorarsam soyluyor Bebegin en son sordugumda kilosu haftasina uyumluydu Nst ye sokmadilar daha Bende durum boyle kilo almiyorum su sira cok fazla wc ye cikmaktan sanirim ama doktorum kilomu normal buldu Hamileligin basindan beri toplam 10 kilo aldim Bende durum boyle senin nasil bu sordugun sorulari aynen sana soruyorum![]()
Bebeğim erkek olacak kısmetse canım ama malesef aklımdan geçen hiçbir isim yok istişare de yapamıyorum bu yüzden.İş yerindeki arkadaşlarım bir kaç isim söyledi ama onlarda sadece ismin güzel ve modernliğine bakarak söylüyorlar.Bende anlamlı ve kuranda geçen bir isim olmasını istiyorum bilmiyorum ne olacak.Cinsiyeti neydi bebeginizin? Enazindan kafanizdan gecenler vardir.istisareyle karar vermeniz kolaylasir belki.
canım boşuna canını sıktın bence Mete Ali çok güzel isimben tek Mete istiyordum ama eşim beğenmiyor bizim daha hala belli değil
![]()
Bak buna şaşırmadim desem yalan olur .Aylardir EYMEN diye sayiklayip duruyoduk hepimizALI ismi hep favorimdi zaten kayinpederimin de ismi oldugu icin isabet oldu bizim.ilk oglum "Yigit hamza"buda "Ali Mirza"olucak ins.Aliler cogaldi bu seferde
![]()
Bence çok güzel canım ismiyle gelsin pasamız
Cnm kaç hafta durucak ki bu böyle daha doğumuna yok mu
Cümleten iyi geceleerr
Bugün dr kontrolüm vardı malum
önce nst ye soktular, benim her zamanki o taş gibi olma durumundaki kasılmalarımdan oldu bikaç tane, o zamanlarda 50-60a çıktı gösterge,
asistan kız gelip bakınca oooo dedi, noldu dedim, cevap vermedi gülümsedi
neyse dr.un odasına girdim, o da bakınca sancın görünüyo ağrın var mı dedi
ben de ağrı veya acı değil ama karnımda taş gibi olma durumu var zaten dedim, bir de alt tarafıma hafif bıçak batması gibi acı oluyo ama zaten oluyodu bu da dedim
neyse erken doğum ihtimali olabilir önce ultrasonla bakalım sonra gerekirse muayene edelim dedi (çatı muayenesini 37de yapacaktı, bugün 34+5 tim)
neyse ultrasonda herşey yolunda görünüyodu, 2.800 gr olmuş danam, 48cm de boyu var, yine 2 hafta öndeymiş, aslında normal anne baba yapılıysa böyle olması dedi.
neyse muayene edelim dedi, ben tereddüt ettim 1-2 gün sonra baksanız dedim, eğer bi sorun varsa serum falan vermem gerekebilir ama sen bilirsin tabiki zorlayamam seni dedi, neyse ikna oldum, 10sn sürdü sürmedi, açılma yok ama rahim ağzında yumuşama var dedi, 1-2 haftaya gelir bebeğimiz dedi, ben şok ben iptal
haftaya perşembe tekrar çağırdı, kendini yorma dinlen dedi, o kaa
biz karı koca bi tuhaf olduk, hiç beklemiyodum böyle bişey, hep mart ortası diye düşündüm durdum, bilemedim şimdi
çok şükür sağlığı yerinde oğluşumun, normal doğuma da engel yok, ohh![]()
Günaydınnn :)
Sanki dr bana yat dinlen, iş yapma, arabaya pek binme dememiş gibi kalktım eminönüne geldim![]()