• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin masallah herkes uyanmis enerji dolu Ben de dun gece 2 saatcik uyuyabildim Benim kucuk fare de uyumadi Ben biseyler yersem anca uyuyor yoksa kıpır kıpır Acikiyor mu ne obur :) Esim de dun gece benim yuzumden uyandi Hayalet gibisin diye dalga geçti ustune birsuru espriler gulme krizine soktu beni gece gece :) Dogumdan korkanlar varmis Korkular gayet normal Hepimize oluyodur eminim Korkunun ecele faydasi bi sekilde dogacaklar artik olumlu dusunmek en iyisi :KK50:

Kızlar bizim meşhur isim olayımız çözüldü çok şükür galiba, Eymen isminden bende çok sıkıldım artık herkeste heryerde duydum son Zaman'larda ..
Eşimle konuştuk ikimizinde kararı ile 'Mete Ali' olucak inşallah, Nasıl sizce :)))
Kapı süsünü falan yapıcam, hastane içinde keçeden süsler yapıcam ismi yazan, bu saatten sonra değişmesi imkansız artık ismin, değişirse doğurmam zaten
gözün aydın canımm valla çok güzel ismi sabah işe gelirkende radyoda erkek kız isimlerinde 2015 te en çok verilen erkek ismi eymenmiş.Bak gerçekten çok fazla koyan olmuş.Mete Ali çok güzel olmuş ismiyle yaşasın inşallah:KK68::KK68:

Kocaeli- izmitten günaydınlar. Bir oradayım bir bura da. 1 ay sonra da kimbilir nereye atanırız.(Ben gidemem o ayrı tabi) Karnım şiş, içinde pişmanlık. Keşke bu kadar yemeseydim :kk77:diye diye yazıyorum. Neyse bundan sonra az yerim diye teselli edip hayata geri dönüyorum:KK16: bu arada ilginç bir durumdur ki 1 kilo vermişim. toplamda 10 kilo aldım yani. Ama baldırlar fenaaaa:oops: göbüşte ki çatlakları söylemiyorum bile. dün normal doğumla alakalı baya bi yazılar okudum. Açılması olmayanlar, bebekleri yola girmeyenler. İlişkiye girmek çok önemliymiş. Bebeğin oluşmasını ne sağlıyorsa, kolay doğmasınında o sağlarmış. Anacım sağlar sağlamasına da. Nerde bende o hal :KK70: yataktan sağa sola dönemiyorum. Bildiğimiz mennan gibiyim. :KK31:

gözün aydın canımm valla çok güzel ismi sabah işe gelirkende radyoda erkek kız isimlerinde 2015 te en çok verilen erkek ismi eymenmiş.Bak gerçekten çok fazla koyan olmuş.Mete Ali çok güzel olmuş ismiyle yaşasın inşallah:KK68::KK68:

Aynen ya Bi ben duymamışım yani Eymen ismini etrafımda hiç :) çocuğun ismini koyucam diyince abartısız 100 tane duydum yani son zamanların tek ismi nerdeyse Eymen ne bu böyle anlamadım, bide artık ek isim koyarak devam ediyormuş bu senede .. Ali Eymen, Aras eymen vs gibi :))
Bebişimin göbek adı olarak kalsın Eymen ismi napalım ilerde anlatırım kendisine Güler :)))))

Günaydın herkese kızlar geceden beri bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum doktora gitcem simdi dua edin benim için.

kızlar bebek bezi konusunda huggies mi prima primium care mi molfix mi.? hangisini tercih ediyorsunuz? kimi diyo prima pişik yapıyo hugies iyi.pişik kremi olarak bepantol pişik kremi ve desitim arasında kaldım. desitin çok ağır kokuyo falan diyen olmuş.
Canm bebek prima kullannca baskalarna alerji oluyomus.ben de cevreme cok sordm.prima israil markası güvenemiyorm.o yüzden molfikse karar kıldm

Evet canım ya sorma :) boşuna stres yaptım hep, darısı başına inşallah hemen kesinleşsin bebişin ismi :))

:KK53: Ali ismini bende çok seviyorum 2.isim olarak, sizinkilerde çok uyumlu maşallah isimleriyle yaşasın prenslerimizzz :))

Teşekkür ederim Can'ım :)

Can'ım çok araştırdım cam kavanozlarda 1-1.5 ay hiçbişey olmadan buzdolabında aynı tatda kalıyomuş, benim Bi kaç hafta var zaten doğuma diye yaptım ..

Kızz ne 1-2 haftaya gelmesiii :KK57:
Allah Allah benim o kasılmalarım 1 aydır var yaaa aşırı hemde, dr alttan hiç bakmadı ama ultrasonla bakıyodu ve daha var diyip duruyodu hala daha bakmadı alttan haftaya bakarız senin doğuma var daha Dedi ..
Sen Yinede dinlen tatlım çok yorma kendini o Zaman biraz daha dursun minnak acele etmesin daha sırada bekleyen teyzeleri varrrrr :KK53:
Doğum ne zaman cnm senin sezeryan mı olucak

Günaydın kizlar dün ve bugün yine nstde sanci cikti doktoru bekliyoruz bakalım ne diyecek az daha sabretse kuzucum

Cümleten iyi geceleerr :KK51::KK17:

Bugün dr kontrolüm vardı malum
önce nst ye soktular, benim her zamanki o taş gibi olma durumundaki kasılmalarımdan oldu bikaç tane, o zamanlarda 50-60a çıktı gösterge,
asistan kız gelip bakınca oooo dedi, noldu dedim, cevap vermedi gülümsedi
neyse dr.un odasına girdim, o da bakınca sancın görünüyo ağrın var mı dedi
ben de ağrı veya acı değil ama karnımda taş gibi olma durumu var zaten dedim, bir de alt tarafıma hafif bıçak batması gibi acı oluyo ama zaten oluyodu bu da dedim
neyse erken doğum ihtimali olabilir önce ultrasonla bakalım sonra gerekirse muayene edelim dedi (çatı muayenesini 37de yapacaktı, bugün 34+5 tim)
neyse ultrasonda herşey yolunda görünüyodu, 2.800 gr olmuş danam, 48cm de boyu var, yine 2 hafta öndeymiş, aslında normal anne baba yapılıysa böyle olması dedi.
neyse muayene edelim dedi, ben tereddüt ettim 1-2 gün sonra baksanız dedim, eğer bi sorun varsa serum falan vermem gerekebilir ama sen bilirsin tabiki zorlayamam seni dedi, neyse ikna oldum, 10sn sürdü sürmedi, açılma yok ama rahim ağzında yumuşama var dedi, 1-2 haftaya gelir bebeğimiz dedi, ben şok ben iptal:KK57::KK57:
haftaya perşembe tekrar çağırdı, kendini yorma dinlen dedi, o kaa :confused:
biz karı koca bi tuhaf olduk, hiç beklemiyodum böyle bişey, hep mart ortası diye düşündüm durdum, bilemedim şimdi :KK57:
çok şükür sağlığı yerinde oğluşumun, normal doğuma da engel yok, ohh :KK8:
Canım maşallah oğluna. Kendini hazır hissedip sağlıkla geldikten sonra erken gelsin daha iyi. Çabuk kavuşursunuz hem hem de koca göbeğinden kurtulursun. Hakkında hayırlısı olsun. Ben de cuma günü gideceğim nst ye gireceğim bakalım benden ne çıkacak

Günaydın kizlar dün ve bugün yine nstde sanci cikti doktoru bekliyoruz bakalım ne diyecek az daha sabretse kuzucum
O sancolar bende dd vsr canim hemde 90 a vuranlar var,sıkma canini ALLAHgununu kararlastirmistir,hayirlisi,hem nebiste oyle kicuk sayilmaz,komsum 3 hafta omce 35 haftalik dogurdu hic kuvezede girmedi sapursupirda bebisi emziriyo,hersey olucana varir

Günaydın herkeslere:KK15:
1-2 haftadır söylemesi ayıp 12ye kadar uyuyordum :KK48: ama bugün itibariyle yine eski uykusufzşuk düzeni başladı sanırım sabah güneş doğduktan sonra yatınca bacaklarım vücudum huzursuz olıyor şuan yazarken bile zor yazıyorum ayağa kalkıp iş yapmak istiyorum:KK49:

Bu arada eltimde hamile o benden 2 hafta gerideydi dün kontrolde dru suyu azaldığını söylemiş ve acil hastaneye yatışı yapıldı daha 33 haftalıkmış bebeği biraz gelişimi geride, bugün sezeryan olacak hep beni bekliyorlardı erken olcak diye kendiside çok şaşkın ağlayıp duruyor inşallah hayırlısıyla atlatırlar ikiside hem ameliyatı hemde küvez zamanınıHoppa
Elti ne kolaylıklar canım allah yardımcısı olsun bebek de kendi de iyi olur inşallah. Gelişmelerden haberdar et.

O ağrıları acıları saymıyorum bile canım ilk sezeryan yerim o kadar çok acıyorki oturup kalkamıyorum artık.Ama doğum korkusu , hastane telaşı vs. daha çok canımı yakıyor sanki.
merhaba gul_sude , ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan olacağım. Doktor ile konuştum. Ama hala aklımda acaba mı diye düşünüyorum. Sonradan pişman olursam sezeryan olduğuma diye düşünüyorum. Şimdi de yorumunu okuyunca acaba ikincide bende yaşar mıyım sezeryan yeri ağrısını?

merhaba gul_sude , ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan olacağım. Doktor ile konuştum. Ama hala aklımda acaba mı diye düşünüyorum. Sonradan pişman olursam sezeryan olduğuma diye düşünüyorum. Şimdi de yorumunu okuyunca acaba ikincide bende yaşar mıyım sezeryan yeri ağrısını?
Benim de ikinci sezeryanim olacak karin buyudukce sezeryan yeri sanci yapiyor bn sizin yerinizde olsam bir sikinti yoksa normal dogumu tercih ederdim sezeryanin sonrasida zor oluyor cunku

Back
X