• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba gul_sude , ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan olacağım. Doktor ile konuştum. Ama hala aklımda acaba mı diye düşünüyorum. Sonradan pişman olursam sezeryan olduğuma diye düşünüyorum. Şimdi de yorumunu okuyunca acaba ikincide bende yaşar mıyım sezeryan yeri ağrısını?
Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sancılar derken ben tüm heryerimizdeki sancı ve acıları kastettim o kadar korkma, herkeste sezeryan yeri acıyıp ağrıyacak diye bişey yok.Ben benim durumumdaki arkadaşlarıma da soruyorum onlarda hiç acı ağrı olmamış , benimde sürekli olmuyor ara ara oluyor.Ben de normal doğumdan çok korkuyordum ve yaşımda büyük diye sezeyan olmuştum ilkini kendi isteğimle.

Canım Allah hepimizin yardımcısı olsun.Sancılar derken ben tüm heryerimizdeki sancı ve acıları kastettim o kadar korkma, herkeste sezeryan yeri acıyıp ağrıyacak diye bişey yok.Ben benim durumumdaki arkadaşlarıma da soruyorum onlarda hiç acı ağrı olmamış , benimde sürekli olmuyor ara ara oluyor.Ben de normal doğumdan çok korkuyordum ve yaşımda büyük diye sezeyan olmuştum ilkini kendi isteğimle.
Hiç normal doğum düşünmeyen birisiyim. Ama gün yaklaştıkça beni bir kararsızlık aldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun. En azından sen tecrübelisin. Ben birazda bilmediğim için bu kadar korku yaşıyorum. Büyük bir ihtimalle sezeryan olacağım. Çok yaklaştı doğumlar. Hayırlısı ile kucağımıza alır, güzel doğum hikayelerimizi de paylaşırız inşallah.

Herkese merhaba. Biz 33+5 olduk. Cuma günü kontrolumuz var. Ben artik eğilip kalkarken çok zorlaniyorum. Gobisim rahat vermiyor. hele gece kaç defa uyaniyorum saymayi biraktim artik. Gerci kizimin keyfi yerinde hareket edip duruyor karnimi yamultuyo sıpam:) bürde felaket artti sivilcelerim.

Herkese merhabaaaa :anneadayı: dün gece kocam sürpriz doğum günü hazırlamış banaa :KK53: arkadaşlarım akrabalarımız herkes vardı, çok güzel hediyelerim oldu :KK53: gece 2 de ancak yatabildim ama çok güzel oldu kızlar çok sevindim, gırgır muhabbet ihtiyacım varmış çok. Bunlar sadece kocikodan :rolleyes:

image.webp image.webp image.webp
İşin güzeli hiç bişey anlamadım, bana uydurduktan minik bi pasta getirmiş akşam mum falan üfletti, gerçi onu da gizli gizli sokmuş içeri o da sürpriz olmuştu :KK51:
Allahım inşallah hepimizin yuvası mutlu huzurlu olsun ömrümüz yettiğince :KK36:

:KK36:
Herkese merhabaaaa :anneadayı: dün gece kocam sürpriz doğum günü hazırlamış banaa :KK53: arkadaşlarım akrabalarımız herkes vardı, çok güzel hediyelerim oldu :KK53: gece 2 de ancak yatabildim ama çok güzel oldu kızlar çok sevindim, gırgır muhabbet ihtiyacım varmış çok. Bunlar sadece kocikodan :rolleyes:

Eki Görüntüle 1769492 Eki Görüntüle 1769493 Eki Görüntüle 1769494
İşin güzeli hiç bişey anlamadım, bana uydurduktan minik bi pasta getirmiş akşam mum falan üfletti, gerçi onu da gizli gizli sokmuş içeri o da sürpriz olmuştu :KK51:
Bundan sonra ki senelerin de kızınla beraber kutlaman dileğiyle. Nice senelere sevdiklerinle canım. :KK36:

Doğum ne zaman cnm senin sezeryan mı olucak

Normal düşünüyorum canım ben bebeğin kilosu biraz fazla olduğu için önümüzde 1-2 hafta içinde doğması bekleniliyor, bunun için egzersizleri falan arttırdım ama kısmet tabi herşeye rağmen gelmezse doğum hiç başlamazsa 2 hafta sonra, mecburi sezeryana doğru yola çıkacağız .. Kilosundan dolayı kafasıda büyük olduğu için riske girmicem gelmezse eğer

Eki Görüntüle 1769492 Eki Görüntüle 1769493 Eki Görüntüle 1769494
Ayyy pastaya bayıldım yaaa allahım Nasıl düşünceli kocan var :))) Allah nazarlardan korusun sizi ve bebeğinizi maşallah, gelecek sene bebişinle beraber kutlarsınız inşallah ..

sanki karnım kuculdu :( bebegımın hareketlerıde cok sık degıl :( bu durumu yasayan var mı normal mi ?

Günaydın kizlar dün ve bugün yine nstde sanci cikti doktoru bekliyoruz bakalım ne diyecek az daha sabretse kuzucum
Kocaeli- izmitten günaydınlar. Bir oradayım bir bura da. 1 ay sonra da kimbilir nereye atanırız.(Ben gidemem o ayrı tabi) Karnım şiş, içinde pişmanlık. Keşke bu kadar yemeseydim :kk77:diye diye yazıyorum. Neyse bundan sonra az yerim diye teselli edip hayata geri dönüyorum:KK16: bu arada ilginç bir durumdur ki 1 kilo vermişim. toplamda 10 kilo aldım yani. Ama baldırlar fenaaaa:oops: göbüşte ki çatlakları söylemiyorum bile. dün normal doğumla alakalı baya bi yazılar okudum. Açılması olmayanlar, bebekleri yola girmeyenler. İlişkiye girmek çok önemliymiş. Bebeğin oluşmasını ne sağlıyorsa, kolay doğmasınında o sağlarmış. Anacım sağlar sağlamasına da. Nerde bende o hal :KK70: yataktan sağa sola dönemiyorum. Bildiğimiz mennan gibiyim. :KK31:

Zor nefes alıyoruz, dediğin gibi yatakta sağdan sola Nasıl dönüyorum Allah biliyo eşim biliyo bide :))))
Valla imkan yok yani, çok afedersiniz dr bana zeytinyağıyla vajina içine parmağını sokup esnetme hareketleri yap Hergün Dedi açılmayı kolaylaştırsın ensesin diye, koca Bi şişe zeytinyağını aldım sırf bunun için ama 1 kere yapabildim, yapamıyorum çok zorlanıyorum, eşime de diyemem yap diye, aman valla umrumda değil napim çorabı giyemiyorum Oray'a masaj Nasıl yapıyim :))))))
Squat mı ne o hareketleri yapıyorum sürekli eğilip çömelme hareketlerini yapıyorum yeter napim daha yaaa

Zor nefes alıyoruz, dediğin gibi yatakta sağdan sola Nasıl dönüyorum Allah biliyo eşim biliyo bide :))))
Valla imkan yok yani, çok afedersiniz dr bana zeytinyağıyla vajina içine parmağını sokup esnetme hareketleri yap Hergün Dedi açılmayı kolaylaştırsın ensesin diye, koca Bi şişe zeytinyağını aldım sırf bunun için ama 1 kere yapabildim, yapamıyorum çok zorlanıyorum, eşime de diyemem yap diye, aman valla umrumda değil napim çorabı giyemiyorum Oray'a masaj Nasıl yapıyim :))))))
Squat mı ne o hareketleri yapıyorum sürekli eğilip çömelme hareketlerini yapıyorum yeter napim daha yaaa
Sabah eşim diyo ki sen 2 haftaya doğum yaparsın :) yaa umarım sende bende, normal isteyip bebeği iri olanlarda 38. Haftada doğururuz :KK45: benim bacaklarımın iç tarafı da ağrıyo. Hareket yapmama da engel oluyor maalesef. Bizim niyetimiz duamız belli. Artık takdir Allah'tan.

Merhaba tecrubeli anne adaylari, kac gundur deli gibi oksuruyorum, nw yaptiysam gecmedi, eczaci prospan icebilecegimi soyledi, aranizda doktorun bu ilaci tavsiye ettigi biri var mi? Gönül rahatligiyla icebilir miyim?

Sabah eşim diyo ki sen 2 haftaya doğum yaparsın :) yaa umarım sende bende, normal isteyip bebeği iri olanlarda 38. Haftada doğururuz :KK45: benim bacaklarımın iç tarafı da ağrıyo. Hareket yapmama da engel oluyor maalesef. Bizim niyetimiz duamız belli. Artık takdir Allah'tan.

Amannnn benim eşimde diyodu hep 37 38 de doğurursun, ben rüyamda hep erken doğum yaptığımı gördüm Bi ara hatta :))))
Kısmet valla aynen bizim niyet belli gerisi Allah'a kalkış bişey, ben doktora demiştim ultrasonla doğum arasında farklı çıkarmı kilo çok, benim hastalarımda hep tutturdum eksik bile çıkabilir Dedi :)))
Benim bu hafta da bitiyo artık cuma günü, haftaya inşallah Bi ataklar bişeyler başlar bende :)))))

Back
X