• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar. Bugun 37+3üm. Dün doktorumla randevum vardi. Kilosunu 3800 gr ölçtü. Aman allahim dedik,aslinda oyle cok yemiyorum da ama ne ara o kadar büyüdü bilmiyorum. Sekerim de yok. Artık bol bol yürüyüş, meme başı stimulasyonu onerdi doktorum. Cok buyumesin sıkıntı yasamayalim dogumda diye.yanlis olcmus olmasini umit ediyorum gerci bikac defa olcumu tekrarladi ama. Bir baska doktor 10 gun kadar once 3200 gr olcmustu cunku.

Teşekkür ederim kızlar çok sukur az zaman kaldi bu hafta bol.bol dinlenecez inşallah bir sıkıntı olmazsa ayin 22 si sabah 8.30 ta kavuşacam prensese :)Darısı da hepimizin başına

Pazartesi günü belli olucak bizimde bakalım ne alemdeyiz Nasıl bir yol izlicez :))) bence bende Bi 10 içinde falan doğurucakmışım gibi geliyo ama bakalım :)))))

Gunaydin kizlar. Bugun 37+3üm. Dün doktorumla randevum vardi. Kilosunu 3800 gr ölçtü. Aman allahim dedik,aslinda oyle cok yemiyorum da ama ne ara o kadar büyüdü bilmiyorum. Sekerim de yok. Artık bol bol yürüyüş, meme başı stimulasyonu onerdi doktorum. Cok buyumesin sıkıntı yasamayalim dogumda diye.yanlis olcmus olmasini umit ediyorum gerci bikac defa olcumu tekrarladi ama. Bir baska doktor 10 gun kadar once 3200 gr olcmustu cunku.

Bizim kontrol de ptesi günü 37+ 3 olacağım, ve hesaplamalara göre bizimkide 3700-3800 çıkıcak ama bizimki hep önde gidiyo kilosu aylardır .. Benimde herhangi sağlık problemim yok Can'ım herşey normal hatta ben 1 aydır kilo almıyorum sadece Bebek alıyo herşeyi azalttık ama genetik olduğu için yapıcak bişey yok .. Bende bol egzersiz vs yapıyorum 4-5 gündür 1-2 hafta içinde doğması gerekiyo bizim şişkonunda bakalım :) hurma yiyorum bol bol, çömelme hareketleri falan, daha kanala girmedi tabi girsin diye uğraşıyorum , seninki kanala girmişmi ?

Bizim kontrol de ptesi günü 37+ 3 olacağım, ve hesaplamalara göre bizimkide 3700-3800 çıkıcak ama bizimki hep önde gidiyo kilosu aylardır .. Benimde herhangi sağlık problemim yok Can'ım herşey normal hatta ben 1 aydır kilo almıyorum sadece Bebek alıyo herşeyi azalttık ama genetik olduğu için yapıcak bişey yok .. Bende bol egzersiz vs yapıyorum 4-5 gündür 1-2 hafta içinde doğması gerekiyo bizim şişkonunda bakalım :) hurma yiyorum bol bol, çömelme hareketleri falan, daha kanala girmedi tabi girsin diye uğraşıyorum , seninki kanala girmişmi ?

Bilemiyorum tam ama sanmiyorum cunku benim ikinci gebeligim,ilk gebeliklerde dogumdan birkac hafta önce kanala giriyor ama sonraki lerde en fazla bir iki gun once hatta bazen dogum eylemi sirasinda inmeye baslayabiliyor. Benimki de bastan beri iriydi de bu son 10 gunde bir atak yapmış görünüyor, abisini 4100 gr dogurmustum bu gidisle abisini gececek:)

Bilemiyorum tam ama sanmiyorum cunku benim ikinci gebeligim,ilk gebeliklerde dogumdan birkac hafta önce kanala giriyor ama sonraki lerde en fazla bir iki gun once hatta bazen dogum eylemi sirasinda inmeye baslayabiliyor. Benimki de bastan beri iriydi de bu son 10 gunde bir atak yapmış görünüyor, abisini 4100 gr dogurmustum bu gidisle abisini gececek:)

Maşallah ya :) benimki de daha kanala girmedi hissediyorum rahat rahat sağa sola dönebiliyo aşağıya inmedi daha, benimde 2.doğum olucak ama şöyle, ilk doğum 6 aylık ölü doğum oldu normal süreçlerden geçmedim yani suni sancılarla falan oldu bide tabi, şimdi Nasıl olucak bilemiyorum tabi, çatı kontrolü de pazartesi yapıcak, 4 kiloyu geçerse 4.200 falan geçerse doğum hiçbişekilde başlamazsa, sezeryana alıcak .. Bende öyle istiyorum zaten çok korkuyorum, ablamın bebekleride hep iri doğdu son Bebek 5 kilo doğdu nerdeyse ve vakumla çok zor doğum oldu oksijensiz kaldı biraz hatta vs vs bunların hiçbirini göze alamam ben de ..

Günaydın annisler Babamız da dün ateş ölçer almış bize çok sevindik:anneadayı::KK46:

Eklentiler

• 1455265093924.webp
    1455265093924.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 120
İyi aksamlar hatunlar...
Gündüz ev taşınması gece forum kurduyum maşaallah:KK48:geçmişi okudum ancak gelebildim.Çok şükür bi sıkıntısı olan yok gibi.Eeee ağırlaşmamızı ve oramızın buramızın ağrımasını normal sayıyorum zaten:KK48:
Önümüzdeki hafta cuma çatı muayenem var.İçimizde çatı muayenesi olan varmıydı:KK17:Ya bu benım ikinci doğumum doktoruma bakmasan olmazmı dedim,olmaz dedi piiiis:63:Şimdi stres yapıyorum doğal olarak:oops:

Benimde pazartesi günü meşhur çatı muayenesi :) niyeyse korkmuyorum çok ilgincim :KK53:

Günaydınlar hanımlar :KK52: gece uyuyabildim diye sevinirken 7de açtım gözlerimi :confused: işin yok gücün yok kızım uyusana! Yok :KK51:

Bende gece uyuyorum ama sabah erken kalkma ve sonra uyuyamama durumunu aylardır yaşıyorum :KK57:

Gunaydin tatli gebişler son haftalar inanamiyorum ,36 lari 37 leri gorduk cok sukur ,bu aralar cok daraliyorum durup durup agliyorum heran dogurucakmisim gibi hissediyorum ilacida kestim heyecandan gebericem yahuu doktora gitmek bile istemiyorum,cok heycan yapiyorum evdekiler annem kociş zaten bender beter,suna anladim ilk dogumda olsa ikinci,üçüncüde olsa ,hep ayni endise heyecan karmakarisik duygular.

Pazartesi günü belli olucak bizimde bakalım ne alemdeyiz Nasıl bir yol izlicez :))) bence bende Bi 10 içinde falan doğurucakmışım gibi geliyo ama bakalım :)))))
hadi inşallah hayırlı haberlerle gelirsin sende :KK36:ayy evde keyif yapmak ne hoşmuşş :KK59:özlemişim valla ayağımı uzatıp keyif yapmayı:-)

Kızlarrr hayırlı cumalar :KK54:

Mart topiğine bi bebek daha geliyor sanırım:KK45: bskn bskn hamişin suyu gelmiş nişanı gelmiş 5 cm açılmasıda olmuş hala topik topik geziyor:-)şubat annelerine jaberi vermiş buraya yazacakken doğurdu galiba :KK45: ayy rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallah ikisinide kavuşsun o da bebeğine sağlıkla.... bizede sora geliyor yavaş yavaş çok heyecan yaptım bi anda:KK19::KK49:

Mart topiğine bi bebek daha geliyor sanırım:KK45: bskn bskn hamişin suyu gelmiş nişanı gelmiş 5 cm açılmasıda olmuş hala topik topik geziyor:-)şubat annelerine jaberi vermiş buraya yazacakken doğurdu galiba :KK45: ayy rabbim kolaylıkla kurtarsın inşallah ikisinide kavuşsun o da bebeğine sağlıkla.... bizede sora geliyor yavaş yavaş çok heyecan yaptım bi anda:KK19::KK49:
Of of çok heyecanlı içim bi garip oluyor yaaaaa :rolleyes:

Of resmen heycanlandım yaaa :KK57: onla günümüz haftamız aynıydııı .. 5 cm açılma allahımmmm keşke bende pazartesi doktora gittiğimde 5 cm açılman var dese :KK53:

İki üç haftadır bunalımdayım doktorumuz özel hastanede çalışıyordu ve ayrıldı martta devlet hastanesine tayin istedi resmen doktorsuz kaldım birini seçsem başkası olumsuz konuşuyor ( yok işte sezaryen ameliyatında başarılı değil, kürtajda birinin içinde parça kalmış, öbürü için soğuk ilgilenmez, bi başka doktor için sakat bebeği anlayamamış) eczacı olduğum için gelen her hamile ve bebekli ile konuşuyorum olumlu duyduğum tek doktor eski doktorum:( haftaya nst başlanacak bi doktorla devam etmem lazım

Back
X