• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Pazartesi günü belli olucak bizimde bakalım ne alemdeyiz Nasıl bir yol izlicez :))) bence bende Bi 10 içinde falan doğurucakmışım gibi geliyo ama bakalım :)))))
Benim kaynanam (4 cocuk annesi) ve gorumcem (5 cocuk annesi) ikisi de esimi ikna etmis gec dogurcam diye Ilk bebekler 40.haftada gelmezmis 10 gun daha bekletirlermis Herkesin dogumu bebegi farkli dedim bende ama esim gec bekliyo bebegi ve benim beklenen gunumden 5-6 gun once istanbula is seyahatine gelmek istiyor delircem:(

Benim kaynanam (4 cocuk annesi) ve gorumcem (5 cocuk annesi) ikisi de esimi ikna etmis gec dogurcam diye Ilk bebekler 40.haftada gelmezmis 10 gun daha bekletirlermis Herkesin dogumu bebegi farkli dedim bende ama esim gec bekliyo bebegi ve benim beklenen gunumden 5-6 gun once istanbula is seyahatine gelmek istiyor delircem:KK43:

Ay şu milletin bilmiş bilmiş lafları hortluyo herkeste aynı, herkesin bünyesi bebeği vücudu farklı yani anlayamıyorlar bunu, benim ablamda iri bebeklerini hep son haftasında tam Zaman'ında doğurdu napim yani son haftaya kadar bekliyim benimki de mi o kadar kilo alsın da riske giriyim, eşinle birlikte doktora gitsen canım doktorun tıbbi açıklamaları yapsa eşinin yanında düşüncesi değişmez mi hiç? Sonuçta 37-38 den sonra her an gelebilir Bebek

Merhaba anneler,2gundur karnim cok agriyor.anlam veremiyorum.kasik degil bel agrisi degil ama sanki karnimin ici agriyor.gaz sancisi gibide degil.karnim cok gergin tas gibi oluyor:( neyse ki yarin kontrolumuz var ama aranizda boyle bi sorunu olan varmi?

Merhaba anneler,2gundur karnim cok agriyor.anlam veremiyorum.kasik degil bel agrisi degil ama sanki karnimin ici agriyor.gaz sancisi gibide degil.karnim cok gergin tas gibi oluyor:KK43: neyse ki yarin kontrolumuz var ama aranizda boyle bi sorunu olan varmi?
benim cok agrım oluyor karın bel kasık doktora sordum normal dedi artık son günler ya

benim cok agrım oluyor karın bel kasık doktora sordum normal dedi artık son günler ya
yalnız benim böbrek taşı cıktı ondan ötürü idrar yolu enfeksiyonu oluşmuş karnım ondan da ağrıyor olabilir siz yine kontrole gidin

Az önce doktorum aradı yarın aç gelin yatışınızı yapalım diyor :KK57: hocam ben daha 35.haftamdayım dedim hı tamam o zaman ne zaman demiştim ben diyor size sezeryanı 15mart diyince tamam o zaman kontrole bekliyorum dedim :KK45:aklım çıktı biran ya ben şimdi kontrole korkarak giderim artık :mad:

Ay şu milletin bilmiş bilmiş lafları hortluyo herkeste aynı, herkesin bünyesi bebeği vücudu farklı yani anlayamıyorlar bunu, benim ablamda iri bebeklerini hep son haftasında tam Zaman'ında doğurdu napim yani son haftaya kadar bekliyim benimki de mi o kadar kilo alsın da riske giriyim, eşinle birlikte doktora gitsen canım doktorun tıbbi açıklamaları yapsa eşinin yanında düşüncesi değişmez mi hiç? Sonuçta 37-38 den sonra her an gelebilir Bebek
Esimle gidiyoruz zaten doktora hep cunku doktorum cok iyi ıngilizce konusamiyor Esime soyluyor herseyi Esim bilincli biri aslinda Ona acikladim erken dogum yapan arkadaslari ornek verdim ama dedigin gibi cok bilmis yorumlar bu sira hic cekilmiyo

Pazartesi günü belli olucak bizimde bakalım ne alemdeyiz Nasıl bir yol izlicez :))) bence bende Bi 10 içinde falan doğurucakmışım gibi geliyo ama bakalım :)))))
kızlar sancınız var da mı mart gelmeden dogum oluyor, yoksa doktor mu karar veriyo sezeyan olunca

Bugun isyerinde son gunumdu Bana fotodaki bebek paketini verdiler seviyorum sirketimi:)
20160212_141431.webp
20160212_141446.webp

Biz bi koşu dra gittik geldik:KK55:
çatı muayenesi için yarın çağırmıştı drum ama çok yoğunmuş o yüzden bugün yapıldı çok korkulacak bişey değilmiş 15-20 saniye sürüyor açıklık var dedi ama şapşallaştım ben biraz nekadar diye sormadım:KK53:
kemik yapım müsairmiş normal doğum yapabilirsin dedi amaaaa bebeğimin beslenmesi yavaşlamış salı günü tekrar gidecez eğer kilo almıyorsa çarşamba sezeryan olcam kilo almaya devam ederse miniğim normal doğumu beklicem:KK30:

yalnız benim böbrek taşı cıktı ondan ötürü idrar yolu enfeksiyonu oluşmuş karnım ondan da ağrıyor olabilir siz yine kontrole gidin
Benimde bobrek tasim var ama yillardir durur usuttugumde dokunur biraz gecer.dediginiz gibi enfeksiyon durumuda olabilir.yarin anlarim artik.son gunlere geldik artik gittikce zorlasiyor Allah yardimcimiz olsun:(

Benimde bobrek tasim var ama yillardir durur usuttugumde dokunur biraz gecer.dediginiz gibi enfeksiyon durumuda olabilir.yarin anlarim artik.son gunlere geldik artik gittikce zorlasiyor Allah yardimcimiz olsun:KK43:
Amin canım ama ihmal etme enfeksiyon önemli cok su içmeye çalış

Esimle gidiyoruz zaten doktora hep cunku doktorum cok iyi ıngilizce konusamiyor Esime soyluyor herseyi Esim bilincli biri aslinda Ona acikladim erken dogum yapan arkadaslari ornek verdim ama dedigin gibi cok bilmis yorumlar bu sira hic cekilmiyo

Aynen öyle valla bende o yüzden kimseyle oturup konuşmuyorum doğum Hakkı'nda :)) herkesin Bi doğum hikayesi var anlatmaya da pek meraklılar, kendilerine kalsın valla ben hiç dinlemiyorum kulağımı tıkıyorum, eşin de inşallah anlicaktır canım seni en kısa sürede, ailesi alttan alttan doldurmaya devam etmezse :)

kızlar sancınız var da mı mart gelmeden dogum oluyor, yoksa doktor mu karar veriyo sezeyan olunca

Valla benim sancım falan yok, çok az var yani, sezeryana dr karar veriyor benim en azından öyle, marta kadar bebeğim beklerse 4.5-5 kiloyu bulabilir diyo doktorum, 1-2 hafta içinde normal doğum gerçekleşmezse zorunlu sezeryana alıcaklar beni ..

Az önce doktorum aradı yarın aç gelin yatışınızı yapalım diyor :KK57: hocam ben daha 35.haftamdayım dedim hı tamam o zaman ne zaman demiştim ben diyor size sezeryanı 15mart diyince tamam o zaman kontrole bekliyorum dedim :KK45:aklım çıktı biran ya ben şimdi kontrole korkarak giderim artık :mad:
Ay sorma bende bunun rüyasını gördüm ameliyat masasında son anda kalkıyordum ödüm koptu sen gerçeğini yaşamışsın şimdi ne kadar korkmuşsundur allah yardımcın olsun

Valla benim sancım falan yok, çok az var yani, sezeryana dr karar veriyor benim en azından öyle, marta kadar bebeğim beklerse 4.5-5 kiloyu bulabilir diyo doktorum, 1-2 hafta içinde normal doğum gerçekleşmezse zorunlu sezeryana alıcaklar beni ..
Valla canım sezeryana hiç biz karar veremiyoruz bebişlerimiz karar veriyor dr da uygulamak zorunda kalıyor benim ilk doğumum son dakika sezeryana döndü şimdiki artık istesemde istemesemde sezeryan olacam günü saati belli yani:KK48: rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Bende dün gittim dr. muayane etmedi, nts bağladı.Nts bişey çıkmadı.Yüzüme bakıp ödem yapmışsın dedi :) günlük tansiyonunu ölç bebeğin hareketlerini takip et 10 gün sonra yine gel dedi.

Back
X