• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Biz bi koşu dra gittik geldik:KK55:
çatı muayenesi için yarın çağırmıştı drum ama çok yoğunmuş o yüzden bugün yapıldı çok korkulacak bişey değilmiş 15-20 saniye sürüyor açıklık var dedi ama şapşallaştım ben biraz nekadar diye sormadım:KK53:
kemik yapım müsairmiş normal doğum yapabilirsin dedi amaaaa bebeğimin beslenmesi yavaşlamış salı günü tekrar gidecez eğer kilo almıyorsa çarşamba sezeryan olcam kilo almaya devam ederse miniğim normal doğumu beklicem:KK30:

Ayyyy noldu bu mart annelerine birden böyle açıldık saçıldık doğumlara başladık :KK51: keşke sorsaydın yaa açılmanı, şimdi nolucak açılman varsa aslında salı günü kontrolden sonra suni sancıyı deneyebilir bence doktorun, aman ne biliyim ben kelin ilacı olsa sürücek başına :KK53: kaç kilo olmuş bebeğin peki Can'ım, inşallah almaya devam eder normal için beklersin biraz daha, açılmanda başlamış zaten ne güzel
Valla canım sezeryana hiç biz karar veremiyoruz bebişlerimiz karar veriyor dr da uygulamak zorunda kalıyor benim ilk doğumum son dakika sezeryana döndü şimdiki artık istesemde istemesemde sezeryan olacam günü saati belli yani:KK48: rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin

Öyle valla normal diye yola çıkarız sezeryanla eve döneriz hiç belli olmaz :)))

Ay sorma bende bunun rüyasını gördüm ameliyat masasında son anda kalkıyordum ödüm koptu sen gerçeğini yaşamışsın şimdi ne kadar korkmuşsundur allah yardımcın olsun
Aynen psikolojim bozuldu ne olur olmaz diye ağdaya gitmeyi düşünüyorum birazdan ay çantamı da hazırlamadım onuda biran evvel hazırlayaydım

selam kızlar takip ediyorum ama çok fazla yazamıyorum.bskn arkadaşımız doğum yapmış okuduğum kadarıyla da bayağı kolay olmuş galiba:KK49: ben artık kendimi taşıyamıyorum.kasıklarım bacaklarım ağrıyo.yani kasıklarım o kadar değişik ağrıyo ve baskı yapıyoki sanki her an suyum gelecek gibi bi tuhaf.:KK54: daha çantamı bile hazırlamadım.haftaya kontrolüm var doğum başka şehirde olacak.hiçbişeyim hazır değil yaaa:KK47: evimin temizlenmesi gerek üstümde yük gibi duruyor sanki:KK12:kendimi berbat hissediyorum grip olmuştum gribim geçti ama 3 haftadır geçmeyen bir boğaz ağrım var çıldırmak üzereyim yutkunamıyorum:mad:hiç enerjim yok:cry:

bskn bskn canım sağlıkla kavuşmuşmuşsunuzdur inş. gözünüz aydın.

kızlar ben de geldim doktordan hesplara görü bebişin boyu 46 cm haftası ile uyumlu. kilosu 2621 gr geçen sfer iki hafta önde demişti doktor bu sefer haftası ile uyumlu. kafamız hala 3 hafta önde. oyy bi de tombiş tombiş yanaklarımız var yüzünü de gördük paşamın. ayağını tutmuş eli ile nerdeyse gözüne sokuyordu yavrum iyice sıkışmış :). nst ye de bağlandık ben pek birşey anlamadım ama hemşiler sorun yok dedi doktor da ameliyatta idi beklemedik daha fzla çıktık. yine kağıtlarda farklı farklı beklenen doğum tarihleri var ama hepsinin ortalamasına göre son bi gebelik yaşı hesaplanmış sanırım o da 15 mart diyor. bakalım benim tosun ne zaman gelicek :D

Kizlar iyi aksamlar kusura bakmayin.. buraya yaziyorum. Sadece 1 tane sorum olacak.
Aranizda yerlesme kanamasi yasayan varmi? Nasil bisey kac gun surdu.? Lutfen cevaplarsaniz sevinirim.

20160208_175625.webp

Oglumu odası nasıl olmuş Teyzeleri

Eklentiler

• 20160208_175646.webp
    20160208_175646.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 80
Oh maşallah tertemiz oldun beşikte hazır süpersin valla bu arada beşiği nerden aldın canım ben daha yeni alacam da ölçüsü ne bide
Aynen Can'ım biraz daha rahatladım hazırlayınca,60*120 ölçüsü Can'ım en az 4yaşına kadar yatabiliyormuş unnado dan almıştım kendi sitesi de var Agashi.com

teztez teztez çok güzel maşallah paşa nın odası huzurla sağlıkla uyusun odasında :))
SiremimS SiremimS küçük Prenses yatağında güzellikler içinde uyusun inşallah :)
Bende odanın son ıvır zıvırını halledip tamamlarsam foto paylaşırım inşallah :)

teztez teztez çok güzel maşallah paşa nın odası huzurla sağlıkla uyusun odasında :))
SiremimS SiremimS küçük Prenses yatağında güzellikler içinde uyusun inşallah :)
Bende odanın son ıvır zıvırını halledip tamamlarsam foto paylaşırım inşallah :)
Sağol Can'ım evet senden de bekliyoruz
Bu arada önümüzdeki cuma bime çocuk halısı gelecekmiş bi bak istersen beğenirsen halı diyordun ya alırsın

Ayyyy noldu bu mart annelerine birden böyle açıldık saçıldık doğumlara başladık :KK51: keşke sorsaydın yaa açılmanı, şimdi nolucak açılman varsa aslında salı günü kontrolden sonra suni sancıyı deneyebilir bence doktorun, aman ne biliyim ben kelin ilacı olsa sürücek başına :KK53: kaç kilo olmuş bebeğin peki Can'ım, inşallah almaya devam eder normal için beklersin biraz daha, açılmanda başlamış zaten ne güzel

Öyle valla normal diye yola çıkarız sezeryanla eve döneriz hiç belli olmaz :)))

Bende düşündüm o suni sancı meselesini ama doğal sancılardan çok daha ağır geçiyormuş diye korkuyorum:KK17: ayh daraldım ya ne zor bi süreçmiş beklesem bi dert beklemesem ayrı bi dert bi süpriz yapsads geliyorum anneee dese :KK45: muayeneden sonra çok değişik sancılar girmeye başladı tetiklemiş olabilir heran herşey olabilir öyle hissediyorum

Kizlar iyi aksamlar kusura bakmayin.. buraya yaziyorum. Sadece 1 tane sorum olacak.
Aranizda yerlesme kanamasi yasayan varmi? Nasil bisey kac gun surdu.? Lutfen cevaplarsaniz sevinirim.
ben yaşadım koyu kıvamda ve sanki adetin son günlerinde gelir ya o şekilde geldi 3-4 gün drun progestan verdi ve istiraht etmemi söyledi

Back
X